Microsoft biedt geen ondersteuning voor het ISAPI-extensies of filters gebruiken om referenties op een server waarop Exchange Server Outlook Web Access wijzigen

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 938609 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

INLEIDING

Microsoft biedt geen ondersteuning voor het ISAPI-extensies of-filters referenties op een server die Microsoft Office Outlook Web Access wijzigen Microsoft Exchange Server wordt uitgevoerd.

Dit scenario wordt niet ondersteund vanwege de nadelige gevolgen op de Outlook Web Access hebben kunnen functionaliteit. Bovendien zijn er geen richtlijnen over het correct bouwen een ISAPI-filter referenties van Outlook Web Access wilt wijzigen.

Meer informatie

Één-op-toepassingen kunnen op een ISAPI-extensie gebruiken de server waarop Exchange Server referenties worden wijzigen doorgegeven aan Outlook Web Access. Wij ondersteunen dit soort manipulatie in elke versie van Outlook Web Access. Dit omvat Microsoft Outlook Web Access Microsoft Office Outlook Web Access 2003 en Microsoft Office Outlook 2000 Web Access 2007.

We ondersteuning een scenario waarin een toepassing wordt geplaatst voor Outlook Web Access verandert gegevens stroom waarop Outlook Web Access is gebaseerd.

Kan dit soort procedure in eerdere versies van Exchange Server hebt gewerkt. Het is echter waarschijnlijk in Microsoft Exchange Server 2007 werken. Als u een probleem Neem contact op met de softwareleverancier met een toepassing.

Voor meer informatie de volgende website:
http://blogs.msdn.com/webdav_101/Archive/2007/05/04/Using-ISAPI-Extensions-to-Change-out-OWA-Credential-is-not-supported.aspx

Eigenschappen

Artikel ID: 938609 - Laatste beoordeling: vrijdag 18 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Exchange Server 2003 Enterprise Edition
  • Microsoft Exchange Server 2003 Standard Edition
  • Microsoft Exchange Server 2007 Enterprise Edition
  • Microsoft Exchange Server 2007 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbinfo kbhowto kbexpertiseadvanced kbmt KB938609 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:938609

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com