Δεν μπορείτε να ανοίξετε αρχεία του Microsoft Excel 5.0/95 Workbook, τα οποία περιέχουν μακροεντολές του Visual Basic for Applications στο Excel 2003 μετά την εγκατάσταση του Office 2003 Service Pack 3

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 938806 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Μετά την εγκατάσταση του Microsoft Office 2003 Service Pack 3 (SP3), δεν μπορείτε να ανοίξετεΒιβλίο εργασίας του Microsoft Excel 5.0/95αρχεία που περιέχουν της Microsoft Visual Basic Applications (VBA) μακροεντολών στο Microsoft Office Excel 2003

Εάν το επίπεδο ασφαλείας μακροεντολών έχει οριστεί σεΥψηλό (High)ή στοΠολύ υψηλήΕνδέχεται να εμφανιστεί το ακόλουθο μήνυμα σφάλματος:
Αυτό το βιβλίο εργασίας δεν μπορεί να ανοίξει με υψηλό επίπεδο ασφαλείας, επειδή περιέχει έναν τύπο μακροεντολής (μακροεντολή Microsoft Excel 4.0) που δεν είναι δυνατό να απενεργοποιηθούν ή να υπογραφεί.
Εάν το επίπεδο ασφαλείας μακροεντολών έχει οριστεί σεΜεσαίο (Medium), ενδέχεται να εμφανιστεί απροσδόκητα να ενεργοποιήσετε τις μακροεντολές ή να απενεργοποιήσετε τις μακροεντολές.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Microsoft αύξησε το επίπεδο ασφαλείας για μακροεντολές VBAΒιβλίο εργασίας του Microsoft Excel 5.0/95τα αρχεία στο Office 2003 SP3. Η αλλαγή αυτή παρέχει περισσότερο έλεγχο για να διαπιστώσετε ποιες μακροεντολές θα εκτελεστεί. Επιπλέον, η αλλαγή αυτή βοηθά στην αποτροπή επιθέσεων ασφαλείας σε παλαιότερες μορφές αρχείου.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 938806 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Office 2003 Service Pack 3
Λέξεις-κλειδιά: 
kbtshoot kberrmsg kbexpertisebeginner kbprb kbmt KB938806 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:938806

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com