Η δυνατότητα "Γρήγορες αποθηκεύσεις" (Fast Saves) του Word 2003 δεν λειτουργεί πλέον μετά την εγκατάσταση του Office 2003 Service Pack 3

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 938808 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εγκαθιστάτε το Microsoft Office 2003 Service Pack 3 (SP3). Όταν εργάζεστε με ένα έγγραφο στο Microsoft Office Word 2003, η δυνατότητα "Γρήγορες αποθηκεύσεις" (Fast Saves) δεν λειτουργεί πλέον.

Αιτία

Αυτή η συμπεριφορά εμφανίζεται επειδή η λειτουργία της δυνατότητας "Γρήγορες αποθηκεύσεις" (Fast Saves) απενεργοποιείται κατά την εγκατάσταση του Office 2003 SP3.

Το πλαίσιο Γρήγορη αποθήκευση (Allow fast saves) εξακολουθεί να υπάρχει στην ενότητα Επιλογές αποθήκευσης (Save Options) στο Word 2003. Ωστόσο, η λειτουργία αυτής της επιλογής έχει απενεργοποιηθεί.

Για να προβάλετε την ενότητα Επιλογές αποθήκευσης (Save Options), κάντε κλικ στο στοιχείο Επιλογές (Options) του μενού Εργαλεία (Tools) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην καρτέλα Αποθήκευση (Save).

Περισσότερες πληροφορίες

Η δυνατότητα "Γρήγορες αποθηκεύσεις" (Fast Saves) επιταχύνει την αποθήκευση ενός εγγράφου, αποθηκεύοντας μόνο τις αλλαγές που πραγματοποιούνται στο έγγραφο. Επιπλέον, τα έγγραφα που αποθηκεύονται κατά την ενεργοποίηση της δυνατότητας "Γρήγορες αποθηκεύσεις" (Fast Saves) ενδέχεται να περιέχουν περιεχόμενο του οποίου θέλετε να κάνετε κοινή χρήση με άλλα άτομα κατά τη διανομή του εγγράφου ηλεκτρονικά. Αυτές οι πληροφορίες είναι γνωστές ως μετα-δεδομένα. Τα μετα-δεδομένα χρησιμοποιούνται για διάφορους σκοπούς, προκειμένου να βελτιωθεί η επεξεργασία, η προβολή, η αρχειοθέτηση και η ανάκτηση αρχείων του Office.

Εξαιτίας της σχεδίασης της δυνατότητας "Γρήγορες αποθηκεύσεις" (Fast Saves), το κείμενο ή τα σχόλια που διαγράφετε από ένα έγγραφο ίσως παραμείνει στο έγγραφο ακόμη και μετά την αποθήκευση του εγγράφου. Ωστόσο, η Microsoft έχει απενεργοποιήσει τη λειτουργία "Γρήγορες αποθηκεύσεις" (Fast Saves) στο Office 2003 SP3 για να βελτιώσει την ασφάλεια των εγγράφων του Word 2003.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα δεδομένα και για τον τρόπο ελαχιστοποίησης των μεταδεδομένων σε έγγραφα του Word, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
825576 Τρόπος ελαχιστοποίησης μετα-δεδομένων στο Word 2003
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο απόκτησης του τελευταίου Service Pack για το Office 2003, κάντε κλικ στον ακόλουθο αριθμό άρθρου για να προβάλετε το άρθρο στη Γνωσιακή βάση της Microsoft (Knowledge Base):
870924 Τρόπος απόκτησης του τελευταίου Service Pack για το Office 2003

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 938808 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2008 - Αναθεώρηση: 1.2
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Office 2003 Service Pack 3
  • Microsoft Office Word 2003
Λέξεις-κλειδιά: 
kbtshoot kbprb kbpubtypekc kbsavefile kbupdateissue kbexpertisebeginner KB938808

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com