Εμφανίζονται μηνύματα λάθους όταν δημιουργείτε μια νέα φόρμα MAPI ή προσπαθείτε να ανοίξετε προσαρμοσμένες φόρμες στο Outlook 2003

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 938816 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περιγραφή προβλήματος

Στο Microsoft Office Outlook 2003, ενδέχεται να παρουσιαστούν τα ακόλουθα συμπτώματα.

Το σύμπτωμα 1
Κατά την προσπάθειά σας να δημιουργήσετε μια νέα φόρμα MAPI στο Outlook 2003, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Επικοινωνήστε με το διαχειριστή
Το σύμπτωμα 2
Όταν προσπαθείτε να ανοίξετε μια προσαρμοσμένη φόρμα από μια δημοσιευμένη θέση, όπως η βιβλιοθήκη εταιρικών φορμών, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Δεν ήταν δυνατή η εμφάνιση της φόρμας που επιλέξατε. Δεν μπορεί να εμφανιστεί η απαιτούμενη φόρμα για την προβολή αυτού του μηνύματος. Επικοινωνήστε με το διαχειριστή σας.
Το σύμπτωμα 3
Όταν προσπαθείτε να ανοίξετε ένα στοιχείο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ληφθέντων προσαρμοσμένη φόρμα, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Δεν ήταν δυνατό το άνοιγμα της προσαρμοσμένης φόρμας. Το Outlook θα χρησιμοποιήσει μια φόρμα του Outlook. Δεν μπορεί να εμφανιστεί η απαιτούμενη φόρμα για την προβολή αυτού του μηνύματος. Επικοινωνήστε με το διαχειριστή σας.


Για να επιλύσουμε αυτά τα προβλήματα για λογαριασμό σας, μεταβείτε το "Αυτόματη επίλυση". Εάν προτιμάτε να επιλύσετε το πρόβλημα μόνοι σας, μεταβείτε το "Μη αυτόματη επίλυση".

Αυτόματη επίλυση

Για την αυτόματη επίλυση αυτών των προβλημάτων, κάντε κλικ στη σύνδεση Επιδιόρθωση αυτού του προβλήματος. Κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεσηστο παράθυρο διαλόγου Λήψη αρχείουκαι, στη συνέχεια, ακολουθήστε τα βήματα στην ενημέρωση κώδικα του οδηγού.

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets fixit1
Επιδιόρθωση αυτού του προβλήματος
Επίλυσης της Microsoft 50083
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets fixit2


Σημείωση Αυτός ο οδηγός ενδέχεται να είναι στα Αγγλικά. Ωστόσο, η αυτόματη επίλυση λειτουργεί και για άλλες εκδόσεις γλώσσας των Windows.

Σημείωση Εάν δεν βρίσκεστε στον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα, μπορείτε να αποθηκεύσετε την αυτόματη επιδιόρθωση σε μια μονάδα δίσκου flash ή σε ένα CD και, στη συνέχεια, μπορείτε να την εκτελέσετε στον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα.

Στη συνέχεια, μεταβείτε στην το "Επιλύθηκε το πρόβλημα;".

Μη αυτόματη επίλυση

Σημαντικό Αυτή η ενότητα, μέθοδος ή εργασία περιέχει βήματα που σας καθοδηγούν να τροποποιήσετε το μητρώο. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα λόγω λανθασμένης τροποποίησης του μητρώου. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε αυτά τα βήματα προσεκτικά. Για επιπλέον προστασία, δημιουργήστε αντίγραφο ασφαλείας του μητρώου πριν το τροποποιήσετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να επαναφέρετε το μητρώο εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
322756 Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου στα Windows


Για να διορθώσετε αυτά τα ζητήματα, μπορούν οι φόρμες MAPI. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα.
  1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε κλικ στην εντολή Εκτέλεση, πληκτρολογήστε regedit, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOK.
  2. Εντοπίστε και επιλέξτε το ακόλουθο registrysubkey:
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\11.0\Outlook\Forms\
  3. Κάντε διπλό κλικ την καταχώρηση μητρώου EnableMapiForms , τύπος1 στο πλαίσιο κειμένου δεδομένα τιμής και thenclick OK.

    Σημείωση Εάν αυτή η διαδρομή μητρώου δεν υπάρχει, δημιουργήστε μια νέα καταχώρηση μητρώου dWord Value, ονομάστε τον EnableMapiForms και δώστε της την τιμή 1.


Επιλύθηκε το πρόβλημα;

Ελέγξτε αν τα ζητήματα που επιδιορθώνονται. Εάν αυτά τα ζητήματα που επιδιορθώνονται, χρειάζεστε πλέον αυτό το άρθρο. Εάν αυτά τα ζητήματα δεν είναι σταθερές, μπορείτε να Επικοινωνήστε με την υποστήριξη.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 938816 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Office Outlook 2003
Λέξεις-κλειδιά: 
kbsurveynew kbmsifixme kbfixme kbtshoot kberrmsg kbexpertisebeginner kbprb kbmt KB938816 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 938816

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com