Gebruikers downloaden niet offline adresboeken in Exchange 2007 wanneer u Microsoft-oplossing voor gehost Messaging en samenwerking versie 4.0 gebruikt

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 939560 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Gebruikers downloaden niet in een offline adresboeken Exchange Server 2007-omgeving. Als een beheerder ziet u dat de mappen voor off line adresboek bestaat niet.

Dit probleem treedt op als de volgende voorwaarden is voldaan:
  • Exchange 2007-omgeving bevat meer dan duizend offline adresboeken.
  • Gebruik van Microsoft-oplossing voor berichtafhandeling gehost en Samenwerking (HMC) versie 4.0.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat de Microsoft Exchange Information Store Service onderhoud procedure gemarkeerd als niet-gebruikte mappen als de mappen in de adreslijstservice Active Directory niet gevonden.

Standaard zijn de Microsoft Exchange Information Store-service onderhoud procedure verwijdert mappen na acht dagen. Als er meer dan duizend offline adresboeken in actieve Directory, Microsoft Exchange Information Store-service onderhoud procedure leest alleen de eerste duizend offline adresboeken. De rest van de off line adresboeken zijn gemarkeerd als niet-gebruikte.

Oplossing

Naar Dit probleem kunt oplossen, installeert u Update Rollup 4 voor Exchange Server 2007. Zie de volgende Exchange Help-onderwerp voor meer informatie over Update Rollup 4 voor Exchange Server 2007:
Beschrijving van Update Rollup 4 voor Exchange Server 2007
Zie de volgende Exchange Help-onderwerp voor meer informatie over het installeren van het meest recente servicepack voor Exchange of updatepakket:
Hoe u het meest recente servicepack of updatepakket voor Exchange 2007

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld is in de sectie 'Van toepassing op'.

Meer informatie

Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie:
932888Gebruikers kunnen niet off line adresboeken in Exchange Server 2003 downloaden wanneer u Microsoft-oplossing voor gehost Messaging en samenwerking versie 3.5

Eigenschappen

Artikel ID: 939560 - Laatste beoordeling: vrijdag 18 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Exchange Server 2007 Standard Edition
  • Microsoft Exchange Server 2007 Enterprise Edition
Trefwoorden: 
kbexchstore kbexpertiseinter kbqfe kbmt KB939560 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:939560

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com