De instelling 'De tijdzone wijzigen' is niet aanwezig wanneer u de lijst met resultaten van groepsbeleid weergeven op een clientcomputer met Windows Vista

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 939771 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Het volgende scenario. In een domein dat gebruikmaakt van de Active Directory-service verlenen het gebruikersrecht 'De tijdzone wijzigen' bepaalde groepen of gebruikers. Vervolgens gebruikt u GPMC (Group Policy Management Console) genereert een rapport met resultaten van Groepsbeleid op een clientcomputer met Windows Vista.

In dit scenario wanneer u het rapport resultaten van Groepsbeleid is de instelling 'De tijdzone wijzigen' Afwezig.

OpmerkingDe instelling 'De tijdzone wijzigen' is in de volgende locatie:
Computer Computerconfiguratie\Windows-instellingen\Beveiligingsinstellingen\Lokaal Beleid\toewijzing

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat de GPMC rapport kan niet de instelling 'De tijdzone wijzigen'.

Workaround

Gebruik het hulpprogramma RSoP (Rsop.msc) bekijken van de beleidsinstelling 'De tijdzone wijzigen' Dit probleem omzeilen.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op' is.

Meer informatie

GPMC (Group Policy Management Console) is dat een scriptable GPMC voor Microsoft Management Console (MMC)-module biedt één beheerprogramma voor het beheren van Groepsbeleid voor de onderneming.

GPMC werd oorspronkelijk geleverd als afzonderlijk downloadbare onderdeel voor Microsoft Windows XP en Microsoft Windows Server 2003. GPMC is nu rechtstreeks geïntegreerd in het besturingssysteem. GPMC is het standaardhulpprogramma voor het beheren van Groepsbeleid en de Editor voor lokaal groepsbeleid.

Bezoek de volgende Microsoft-website voor meer informatie over GPMC en het implementeren van Groepsbeleid in Windows Vista:
http://technet2.Microsoft.com/windowsvista/en/Library/5ae8da2a-878e-48db-a3c1-4be6ac7cf7631033.mspx?mfr=true
Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie over terminologie voor software-update:
824684Beschrijving van de standaardterminologie die wordt gebruikt om software-updates voor Microsoft te beschrijven
Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 939771 - Laatste beoordeling: vrijdag 18 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Windows Vista Business
  • Windows Vista Enterprise
  • Windows Vista Ultimate
Trefwoorden: 
kbexpertiseadvanced kbbug kbfix kbHotfixServer kbqfe kbmt KB939771 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:939771

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com