ID articol: 940226 - View products that this article applies to.
Importante Acest articol conține o secțiune care vă arată cum să ajute mai mic setările de securitate sau cum să dezactiva caracteristici de securitate pe un computer. Puteți face aceste modificări la soluționa o anumită problemă. Înainte de a face aceste modificări, vă recomandăm ca să evaluați riscurile care sunt asociate cu această soluție de punere în aplicare în mediul dumneavoastră special. Dacă implementați această soluție, să ia orice măsuri suplimentare adecvate pentru a proteja computerul.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

INTRODUCERE

Acest articol descrie cum se depanează problemele de performanță în Microsoft Office Outlook 2007

Este posibil să apară unul sau mai multe dintre următoarele probleme de performanță în Outlook 2007:
 • Outlook 2007 pare a fi nu răspunde.
 • Outlook 2007 pare să nu mai răspundă pentru un longtime.

Informații suplimentare

Probleme de performanță poate fi cauzată de unul sau mai multe din următoarele:
 • Insuficiente calculatoare specificații
 • Ultimul pachet de service pentru Outlook 2007 notinstalled
 • Mari fișierele de folder personal (.pst) sau Offline Dosar files(.ost)
 • Outlook .ost sau .pst fișiere care sunt stocate pe un disc cu insuficiente scrie de performanță
 • Al treilea-petrecere a aduna-ins
 • Gadget-uri care să acceseze Outlook date (aceasta se aplică doar la Windows Vista)
 • Integrarea Microsoft Office Communicator
 • software antivirus interacțiune
 • Indexare Windows Desktop Search
 • Inchiderea incompleta a fișierelor .pst sau .ost fișiere
 • Conturi POP3 pe clientii Windows Vista
 • Multe fluxuri într-adevăr simplu Syndication (RSS)
 • Bara de făcut și Online modul cu serverul Exchange
 • Deteriorate Outlook profil de mesagerie

Computerul îndeplinește cerințe de sistem pentru suita de birou 2007 pe care îl utilizați?

Asigurați-vă că computerul îndeplinește cerințe de sistem pentru Microsoft Office 2007 suite care îl utilizați. Pentru mai multe informații despre cerințe de sistem pentru sistemul Office 2007, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://Office.Microsoft.com/en-us/Outlook/HA101668651033.aspx
În cazul în care computerul îndeplinește numai cerin?ele minime de sistem, nu veți experimenta o performanță optimă a suitei Office 2007.

Sunt rulează cea mai recentă versiune de Outlook 2007?

Îmbunătățiri de performanță au fost introduse după Outlook 2007 a fost lansat la fabricație (RTM). Pentru a depana o problemă de performanță sau alte comportamente neașteptate, primul trebuie să asigurați-vă că utilizați cea mai recentă construi de Outlook. Pentru mai multe informații despre cele mai recente actualizări aplicabile pentru Outlook, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:

2625547 Cum se instalează cele mai recente actualizări aplicabile pentru Microsoft Outlook (noi numai engleză)

Aveți un fișier .pst mare sau un fișier .ost mare?

Dacă aveți un fișier .pst mare sau un fișier .ost mari, este posibil să apară aplicarea pauze în timpul operațiunilor tipic în Outlook. Aceste operațiuni tipice includ citirea mesajelor de poștă electronică, se deplasează în mesajele de poștă electronică și ștergerea mesajelor de poștă electronică.

Atunci când utilizați Outlook 2007 cu Update de performanță, sau folosi versiunile Outlook 2007 SP1 înainte de actualizare cumulativă februarie 2009, următoarele .ost dimensiunea orientări în general se aplică:
 • Până la 2 gigaocteți (GO): Această dimensiune trebuie să ofere o experiență bună cele mai multe hardware.
 • Între 2 GB și 4 GB:Această dimensiune este de obicei hardware dependente. Prin urmare, dacă ați havea rapid hard disk și de mult RAM, experienta ta va fi mai bine. Cu toate acestea, unitățile de slowerhard, cum ar fi unitățile care sunt de obicei găsite pe computere portabile sau începutul generație stare solidă Drive (SSD), experiență unele pauze de aplicare atunci când unitățile răspunde.
 • Mai mult de 4 GB: Această dimensiune este unde scurte pauze începe să apară pe mosthardware.
 • Foarte mari, cum ar fi 10 GB sau mai mare: Această dimensiune crește frecvența de pauze scurte, especiallywhile sunt descărcarea de e-mail noi. Puteți să utilizați grupurile trimitere/primire tomanually sync mail. Această sincronizare minimizează modificări în fișierul localdata în timpul e-mail grele de utilizare. Pentru mai multe informații despre cum să manageOutlook sincronizarea, vizitați site-uri Web Microsoft:
  http://Office.Microsoft.com/en-us/Outlook/HP052421871033.aspx
  http://Office.Microsoft.com/en-us/Outlook/HP030829231033.aspx

Atunci când utilizați Outlook 2007 SP1 cu actualizarea cumulativă februarie 2009 sau mai mare, următoarele .ost dimensiunea orientări în general se aplică:
 • Până la 5 gigaocte?i (GO): Această dimensiune trebuie să ofere o experiență bună cele mai multe hardware.
 • Între 5 GB și 10 GB: Această dimensiune este de obicei hardware dependente. Prin urmare, dacă aveți un rapid hard disk și mult RAM, experienta ta va fi mai bine. Cu toate acestea, mai încet tare șofer, unități care sunt de obicei găsite pe computere portabile sau începutul generație stare solidă Drive (SSD), experiență unele pauze de aplicare atunci când unitățile răspunde.
 • Mai mult de 10 GB: Această dimensiune este unde scurte pauze începe să apară pe cele mai multe hardware-ul.
 • Foarte mari, cum ar fi 25 GB sau mai mare: Această dimensiune crește frecvența de pauze scurte, mai ales în marcă de timp ce descărca?i nou e-mail. Așa cum este descris mai sus, puteți utiliza grupurile trimitere/primire pentru a sincroniza manual mail.

Dimensiunea implicită maximă pentru un fișier Unicode .pst sau .ost este aproximativ 20 GB. Următorul articol KB descrie modul de a crește dimensiunea maximă a fișierului .pst sau .ost:
832925 Cum pentru a configura limita de dimensiune pentru ambele (.pst) și fișiere (.ost) în Outlook 2007 și Outlook 2003

Următoarele blog post descrie cum de a reduce dimensiunea fișierul acoperire de date locale utilizând filtre de sincronizare:
http://msexchangeteam.com/Archive/2007/12/17/447750.aspx
Aceasta este o soluție de stop-gap și este prevăzută aici pentru referință în cazul în care nu se poate reduce dimensiunea cutiei poștale. De exemplu, ați putea fi în imposibilitatea de a reduce dimensiunea cutiei poștale în cazul în care aveți pentru a menține o arhiva a tuturor mesajelor de poștă electronică, ambele trimise și primite, în marcă de timp, un interval de mai mulți ani.

Sunt rulează un computer care are o prima generație Solid stare Drive (SSD) sau un lent rotație unitatea hard disk (HDD)?

Dacă executați Outlook 2007 pe un computer care are o prima generație stare solidă drive (SSD) sau un lent rotație hard disk (HDD), este posibil să apară pauze frecvente atunci când efectuați operațiuni tipic în Outlook.

Stocarea și regăsirea datelor într-un fișier acoperire de date Outlook implică un număr mare de mici disparate Citește și scrie. Un bun metric utilizat la măsurarea date dosar de performanță pe specific hardware este unitatea de disc disparate scrie de performanță. Echipa de performanță a Windows a oferit un instrument numit WinSAT (a se vedea mai jos, pentru download și executarea instrucțiunilor) care pot fi folosite pentru anumite unități de disc de referință. După cum puteți vedea în tabelul de mai jos, experiența estimată pentru Outlook 2007 SP1 cu februarie 2009 actualizare cumulativă este mai bine.

Instrumentul WinSAT este inclus în Windows Vista și Windows 7. Pentru a executa WinSAT pe Windows Vista sau Windows 7, utilizați pașii următori:
 1. Faceți clic pe Start, apoi tastați cmd în caseta Căutare programe și fișiere (Scrobeală cercetare înăuntru Ferestre Vista).
 2. Faceți clic dreapta pe cmd sau cmd.exe în Listă tabel de rezultate și faceți clic pe Executare ca administrator. Dacă vi se solicită, introduceți acreditările de administrator.
 3. În fereastra Command Prompt care apare, executați următoarea comandă:

  WinSAT - unitate de disc c - alergat - scrie - Contele 10

  NotăRezultatele se găsesc în fișierul C:\Windows\Performance\Winsat\Winsat.log.

Pentru non - Windows Vista - sau non-Windows 7-bazat calculatoare, puteți obține instrumentul WinSAT ca parte a Windows 7 Upgrade Advisor. poți
Descarca Windows 7 Upgrade Advisor aici:
http://www.Microsoft.com/download/en/details.aspx?id=20

Dupa instalarea Windows 7 Upgrade Advisor, utilizați pașii următori pentru a executa instrumentul WinSAT pe Windows XP sau Windows Server 2003:
 1. Faceți clic pe Start, apoi faceți clic pe Run. Tip cmd în caseta Deschidere .
 2. În fereastra Command Prompt care apare, executați următoarea comandă pentru a naviga la dosarul corespunzător:

  cd\program files\microsoft windows 7 upgrade advisor

  NotăPe sistemele de operare 64-bit, trebuie să navigați la o cale de folder diferit utilizând următoarea comandă:

  cd\program \microsoft de fișiere (x 86) windows 7 upgrade advisor
 3. Executați următoarea comandă pentru a începe WinSAT

  Winsat de disc - c - alergat - scrie - Contele 10

  NotăRezultatele se găsesc în fișierul C:\Windows\Performance\Winsat\Winsat.log.

Următorul tabel arată o experiență estimată Outlook bazate pe scorul returnate de instrumentul WinSAT.
Reduceți tabelulMăriți tabelul
WinSAT scorCaracteristici unitateSP1 înainte de februarie updateSP1 după februarie update și versiunile ulterioare
Mai puțin de 15 MB/sGenerație 1 și generație 2 SSD-urile (începutul lui 2008)InutilizabilRezonabile, receptiv, limitată se blochează și pauze
Între 15 MB/s și 30 MB/sMajoritatea generație 2 SSD-urile (după aprilie 2008); multe laptop 5400 rpm cu unități de rotațieMulte se blochează și pauze pe parcursul zileiRezonabile, receptiv, limitată se blochează și pauze
Între 30 MB/s și 40 MB/sUnele high-end generație 2 SSD-urile (după septembrie 2008); multe unități de rotatie 7200 rpmRezonabile, receptiv, limitată se blochează și pauzeRapidă, receptivă, doar ocazional se blochează
Mai mare decât 40 MB/sGenerație 3 SSD-urile, atât MLC și SLC tehnologie (noiembrie 2008); multe unități de rotație 10000 rpmRapidă, receptivă, doar ocazional se blocheazăRapidă, receptivă, rareori se blochează

Ai mai multe elemente într-un singur folder?

Dacă utilizați fișierele .ost sau .pst
Dacă aveți un număr mare de elemente în orice folder singur, pot apărea probleme de performanță în timpul anumite operațiuni în Outlook când utilizați fișierele acoperire de date locale. Dacă utilizați Outlook să se conecteze la o cutie poștală care este situat pe un Server Microsoft Exchange și utilizați Mod Cached Exchange, Outlook sincronizează e-mail și alte elemente într-un fișier Offline date Outlook (.ost). Dacă utilizați Outlook să se conecteze la alte conturi de email, POP3 sau IMAP, Outlook stochează e-mail și alte elemente într-un fișier acoperire de date Outlook (.pst) locale. Aceste probleme de performanță sunt vizibile mai ales atunci când treceți în și din folderele care conțin un număr mare de elemente.

Dacă aveți mai mult de 50.000 de elemente într-un singur folder, opinii, altele decât aranjate după: data poate fi mai lent. Vă recomandăm să se mute mai multe elemente în aceste dosare mai mari pentru a separa foldere în același magazin sau la un magazin de arhiva, și utilizați aranja de: data.
Dacă vă conectați la schimb în modul Online
Dacă nu utilizați Mod Cached Exchange, consultați una dintre următoarele resurse. Resursele documentul unele probleme de performanță pe un server Exchange, care a ridicat element contează și vederi limitate. În plus, a resurselor discuta modul în care aceste probleme de performanță ar putea afecta client utilizator experiența generală.

Pentru mai multe informații despre înțelegerea impactul performanță înaltă element contează și vederi limitate, vizitați site-uri web Microsoft:

Înțelegerea impactul performanță înaltă element contează și restrânse Views
http://technet.Microsoft.com/en-us/library/cc535025.aspx
Înțelegerea acoperire de date și Jurnalul de performanță factori
http://technet.Microsoft.com/en-us/library/ee832791.aspx
Pentru mai multe informații despre limitele de dimensiunea cutiei poștale, vizitați următoarea intrare Microsoft Exchange Team blog:
http://msexchangeteam.com/Archive/2005/03/14/395229.aspx

Aveți orice programe de completare neesențiale sau expirată completare care sunt instalate în Outlook?

Dacă aveți neesențiale completare instalate, poate doriți să le eliminați din Outlook. Pentru a vizualiza programe de completare care sunt instalate, urmați acești pași:
 1. În Outlook, faceți clic pe Centru de încredere în meniulInstrumente .
 2. Faceți clic pe programe de completare pentru a afișa o listă de theCOM completare care sunt instalate.
implicit, următoarele completare COM sunt incluse în sistemul Office 2007:
 • Microsoft Access Outlook Add-in pentru colectarea acoperire de date andPublishing
 • Microsoft Exchange mesageriei unificate
 • Microsoft Office Groove Proxy pentru program de completare Outlook
 • Microsoft Office SharePoint Server coleg ImportAdd-in
 • Microsoft Office Outlook Mobile Service
 • Microsoft VBA pentru program de completare Outlook
 • OneNote note despre elemente Outlook
 • Windows Search E-mail Indexer
Orice alte completare COM care sunt listate în Centru de autorizare au fost instalate de alte programe.

Outlook poate utiliza Microsoft Exchange Server client extensii care pot provoca probleme de performanță. Pentru a vedea Listă tabel de extensii de client instalate Exchange Server, faceți clic pe Extensii de Client de schimb în Listă tabel gestionare în secțiunea de programe de completare , apoi faceți clic pe du-te. casetă de dialog Add-In Manager afișează Listă tabel de extensii de client instalate Exchange Server.

implicit, următoarele extensii de client Exchange Server sunt incluse în sistemul Office 2007:
 • Delegare acces
 • Element șters de recuperare
 • Extensii de schimb comenzi
 • Pagini de proprietă?i extensii de schimb
Orice alte extensii enumerate în casetă de dialog Add-In Manager au fost instalate de alte programe.

Pentru a determina dacă problema de performanță este cauzată de completare, executați Outlook în modul de siguranță. Pentru aceasta, apăsați și țineți apăsat CTRL atunci când porniți Outlook. La pornirea Outlook în modul de siguranță, toate programele de completare COM și Exchange Server client extensii sunt dezactivate.

În cazul în care problema dispare atunci când Outlook se execută în modul de siguranță, este probabil că unul din programe de completare cauzează performance publicare. Pentru a depana probleme care sunt cauzate de completare COM sau extensiile de client Exchange Server, dezactivați orice elemente care nu utilizați în mod regulat. Apoi, reporni?i Outlook. Dacă asta nu rezolvă problema, dezactivați rămase completare unul câte unul. Dacă asta nu rezolvă problema, problema nu poate fi cauzată de un program de completare.

Pentru a dezactiva programele de completare COM, urmați acești pași:
 1. În meniul Instrumente , faceți clic pe TrustCenter.
 2. Faceți clic pe programe de completare, faceți clic pe COMAdd-uri , în Listă tabel gestionare , și apoi faceți clic pedu-te.
 3. În casetă de dialog de Completare COM , face?i clic pe toclear casetele de selectare pentru orice completare COM care doriți să îl dezactivați.
 4. După ce dezactivați completare, faceți clic pe OK, și apoi reporni?i Outlook.
Pentru a dezactiva extensii de client Exchange Server, urmați acești pași:
 1. În meniul Instrumente , faceți clic pe TrustCenter.
 2. Faceți clic pe programe de completare, faceți clic pe Extensii de ExchangeClient , în Listă tabel gestionare , și apoi faceți clic pedu-te.
 3. În casetă de dialog Add-In Manager , faceți clic pe toclear casetele de selectare pentru orice extensii care doriți să îl dezactivați.
 4. După ce dezactivați extensiile, faceți clic peOK, și apoi reporni?i Outlook.

Ați instalat orice gadget-uri care se integrează cu Outlook?

Pe un computer Windows Vista, elimina orice gadget-uri care l-ați descărcat pentru a arăta datele Outlook. De exemplu, aceste date pot include Outlook calendar, activități Outlook, Outlook mail, și persoane de contact Outlook. Pentru a elimina gadget-uri pe un computer Windows Vista, urmați acești pași:
 1. Faceți clic pe Start
  Reduceți imagineaMăriți imaginea
  StartButton
  , apoi faceți clic pe Panou de control.
 2. Faceți clic pe Control Panel Home.
 3. Faceți clic pe programe.
 4. Faceți clic pe Windows SidebarProperties.
 5. În secțiunea de întreținere , faceți clic peVezi Listă tabel de funcționare gadget-uri.
 6. Faceți clic pe orice obiect gadget pe care doriți să îl dezactivați, și apoi faceți clic pe Eliminare.
Pentru mai multe informații despre Windows Sidebar, Vezi "Cum particulariza?i Bară laterală Windows?" Subiect de ajutor în Windows Vista.

Este integrare cu Outlook cu comunicator activat?

implicit, Outlook include caracteristica integrarea cu Microsoft Office Communicator. Caracteristicile Outlook și comunicator cota se referă în primul rând pentru a prezenta informații cum ar fi dacă cineva este ocupat, distanță, sau Într-o întâlnire. Pentru a dezactiva caracteristica de integrare, urmați acești pași:
 1. În Outlook, faceți clic pe Opțiuni din meniulInstrumente .
 2. Faceți clic pe fila alte , faceți clic pentru a debifa casetă de selectareAfișare stare online lângă un nume de persoana subNume de persoane, și apoi faceți clic pe OK.
 3. Reporni?i Outlook.

Se execută software antivirus?

Avertizare Această soluție poate face o computerul sau rețeaua mai vulnerabile la atacuri de utilizatori rău intenționați sau de software rău inten?ionat, precum virușii. Noi nu recomandăm această soluție, dar sunt furnizarea acestor informații, astfel încât să puteți implementa această soluție la propria discretie. Utilizați această soluție la propriul risc.

Dacă software antivirus include integrarea cu Outlook, este posibil să apară probleme de performanță în Outlook. În acest caz, aveți posibilitatea să dezactivați toate integrare cu Outlook în cadrul software antivirus. Sau, puteți dezactiva orice antivirus software completare care sunt instalate în Outlook. Rețineți că dacă vă conectați la o cutie poștală Exchange Server, e-mail sau căsuța poștală dvs este deja fiind scanate de antivirus produse de plastic pe server. Ar trebui să verificați cu administratorul Exchange pentru a asigura acest lucru este cazul.

Va trebui să contactați producătorul antivirus pentru a determina cum să configurați software antivirus pentru a exclude orice integrarea cu Outlook sau de a exclude scanarea în Outlook.

În plus, dacă aveți de gând pentru a efectua la nivel de fișier virus scanning de .pst, .ost, Offline Address Book (.oab) sau alte fișierele Outlook Outlook în timpul utilizării, citiți următorul articol Microsoft TechNet Library. Deși este listat ca un articol de Office 2010, se aplică, de asemenea, pentru versiunile anterioare de Outlook.

Planul de scanare antivirus pentru Outlook 2010
http://technet.Microsoft.com/en-us/library/hh550032.aspx

A instala Windows Desktop Search pe un computer Windows XP sau instala Outlook pe un computer bazat pe Windows Vista?

Windows Desktop Search (WDS) va indexa toate datele în fișierele .ost și în fișiere .pst. Cu toate acestea, indexare acoperire de date Outlook apare numai când Outlook se execută. Prin urmare, va trebui să lăsați Outlook rulează peste noapte pentru a determina dacă probleme de performanță au fost legate de construirea de dumneavoastră indexurile de căutare.

Probleme de performanță poate crește atunci când Outlook se execută în modul online. Astfel de probleme de performanță apar pentru că execută Outlook în modul online crește sarcina pe serverul Exchange. Această problemă de performanță este vizibil mai ales atunci când Outlook este configurat într-un stat non-implicit să indexeze elementele de la serverul Exchange index local client, și mai mult de un utilizator indexează date Outlook în același marcă de timp utilizând Windows Desktop Search.

Pentru a determina starea de indexare pentru date Outlook, urmați acești pași:
 1. În Outlook, selectați Căutare instantanee din meniulInstrumente , și apoi faceți clic pe IndexingStatus.
 2. În Microsoft Office Outlook Message, Vezi numărul de elemente care rămân a fi indexate.
Built-in spate-off mecanisme în componenta de indexare din Windows Desktop Search pauză de indexare acoperire de date Outlook atunci când sistemul este în uz grele. Cel mai simplu mod pentru a termina indexarea este să părăsească Outlook rulează peste noapte.

În plus, probleme de performanță sunt reduse când executați Outlook în Mod Cached Exchange. În acest mod, Windows Desktop Search caută copia locală a cutiei poștale în loc de conținutul cutiei poștale care se află pe server.

A fișierul .pst sau .ost fișier shut jos incorect?

Dacă tu ești running pachet Service Pack 1 (SP1) cu actualizare cumulativă februarie 2009, frecvența de operațiunile descrise în această secțiune va fi redus dramatic.

Dacă fișierul .pst sau .ost fi?ier se închide incorect, este posibil să primiți unul dintre următoarele mesaje de eroare data viitoare că începe Outlook:
 • Mesaj de eroare 1
  Outlook nu poate deschide fișierul acoperire de dateNume fisier până când a fost verificate forproblems.
 • Mesaj de eroare 2
  Microsoft Office Outlook' withoutproperly fișierul acoperire de date Outlook de închidere a ieșit "unitate: \Users\nume de utilizator\AppData\Local\Microsoft\Outlook\outlook.ost'. 'Microsoft Office Outlook' trebuie repornit. Dacă acest mesaj de eroare reapare, contactați asistența pentru 'Microsoft Office Outlook' forassistance.
 • Mesaj de eroare 3
  Fișierul acoperire de dateNume fisier nu a fost închisă în mod corespunzător ". Acest isbeing fișiere verificate pentru probleme.
Dacă primiți unul sau mai multe dintre aceste mesaje de eroare, este posibil să apară probleme de performanță până când Outlook se termină procesul de reconciliere pentru fișierul .ost sau .pst fișier. Următoarele viteze se afișează o pictogramă în bara de stare în marcă de timp ce Outlook verifică fi?ierul acoperire de date în fundal:
Reduceți imagineaMăriți imaginea
 Pictograma de viteze Outlook 2007
Atunci când această pictogramă dispare, fișierul .pst sau .ost fi?ier este reconciliate. Dacă executați Outlook 2007 SP1 fără actualizarea cumulativă februarie 2009 și să ie?i?i din Outlook, pictograma de viteze este prezent, reconciliere trebuie să reporniți următoarea dată când executați Outlook. În acest caz, vă recomandăm să lăsați Outlook rulează până când dispare pictograma de viteze înainte să ie?i?i din Outlook. Dacă executați Outlook 2007 SP1 cu actualizare cumulativă februarie 2009, procesul de reconciliere va întrerupe la închidere și relua (la în cazul în care acesta a fost întrerupt) data viitoare când porniți Outlook.

Un incorect shut jos .ost sau .pst fișier pot apărea pentru unul din următoarele motive:
 • Antivirus de scanare a fișierului
 • Forțat Microsoft Windows shutdown înainte de a Outlook.exeprocess se închide complet
 • Programele de completare Outlook
Dacă vedeți această problemă frecvent, și trebuie să ie?i?i din Outlook la scurt marcă de timp înainte de a vă închideți computerul, este mai bine să închidă Windows, în marcă de timp ce încă se execută Outlook. Vă recomandăm că face acest lucru în loc de ieșirea din Outlook și apoi închide Windows la scurt marcă de timp după aceea.

Folositi o regulă care mută elementele din magazin implicit?

Reguli care muta articole din magazinul implicit într-un alt magazin poate provoca probleme de performanță atunci când Outlook descărcări mesajele de poștă electronică. Astfel de probleme de performanță sunt prevalente mai ales dacă nu rulați Outlook cu SP1 update.

Dacă utilizați reguli pentru a muta mail de la un cont POP3 la un alt magazin, puteți utiliza noi funcționalități în Outlook 2007, care vă permite să schimbați locația de livrare de cont POP3. În acest caz, nu trebuie să utilizați regulile pentru a livra mail la acel cont la magazin separat.

Pentru aceasta, urmați acești pași:
 1. În meniul Instrumente , faceți clic peconturi, și apoi selectați cont POP3 în listă.
 2. Faceți clic pe Modificare Folder la The Bottom a thedialog cutie pentru a selecta un folder în magazinul separată în care doriți todeliver acel cont.
Dacă nu utilizați un cont POP3, puteți lucra, de asemenea, această problemă prin setarea folderul țintă pentru toate regulile să fie în același magazin de Outlook. Apoi, utilizați caracteristica de arhivare automată pentru a muta mesajele din magazin implicit în vrac. Pentru mai multe informații despre cum se configurează funcția de arhivare automată, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
830119 Descrierea de caracteristica de arhivare automată în Outlook 2007 și Outlook 2003

Sunt conectate la un server POP3?

Pentru mai multe informații despre o posibilă soluție în cazul în care sunteți conectat la un server POP3 și dumneavoastră viteze de download sunt foarte lent, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
935400 Este nevoie de foarte mult marcă de timp pentru a descărca un mesaj e-mail de pe un server POP3 din Outlook 2007

Sunt sincronizarea multe feed-uri RSS?

Dacă tu ești running pachet Service Pack 1 (SP1) cu actualizare cumulativă februarie 2009, problemele descrise în această secțiune sunt reduse în mod semnificativ frecvența.

Dacă sunt sincronizarea multe fluxuri RSS în Outlook, este posibil să apară probleme de performanță cu anumite operațiuni obișnuite. implicit, toate feed-uri RSS sunt sincronizate automat la intervale stabilite. Dacă aveți prea multe feed-uri, Outlook poate deveni nu răspund.

Creați un grup de trimitere/primire separat care conține numai RSS feeds, și le puteți elimina din grupul contul implicit este în. Acest lucru vă va permite să sync RSS feeds la cerere în loc de la intervale stabilite.

Pentru mai multe informații despre modul de a gestiona grupuri Trimitere/primire, consultați articolele pe următorul site Office Online Web:
http://Office.Microsoft.com/en-us/Outlook/CH101395511033.aspx
vă mulțumesc! Feedback-ul este folosit pentru a ne imbunatati continutul nostru sprijin. Pentru mai multe opțiuni de asistență, vizitați Ajutor si sprijin filme.

Se execută Outlook cu bara de făcut activat atunci când Outlook se execută în modul online împotriva un server Exchange?

Dacă executați Outlook cu bara de făcut activat atunci când Outlook se execută în modul online împotriva un server Exchange, datele suplimentare pe care este afișat în bara de făcut este adus de pe server. Prin urmare, solicitările date suplimentare sunt efectuate. Aceste cereri acoperire de date suplimentare pentru bara de făcut cauza traficul de rețea suplimentare, care pot afecta performanța de anumite operațiuni standard de Outlook.

Dacă tu ești running pachet Service Pack 1 (SP1) cu actualizare cumulativă februarie 2009, cantitatea de trafic de rețea cauzate de bara de făcut a fost redus la versiunile anterioare, în special atunci când elementele de calendar recurente de încărcare.

Pentru a evita traficul de rețea suplimentare și efectul de performanță rezultat din Outlook, puteți dezactiva bara de făcut și de a reduce traficul de rețea între Outlook și Exchange în modul online. Această reducere în cereri de regăsire date afectează experiența utilizatorului cel mai semnificativ, dacă aveți o rețea care are latenta mare sau lățime de bandă limitată. Pentru a dezactiva bara de făcut în Outlook, indicați spre Bara de făcut în meniul vizualizare Proiect , și apoi faceți clic pe Off.

Administratorii pot dezactiva, de asemenea, bara de făcut pe computerele utilizatorilor folosind următoarele informații registru.

Dacă nu utilizați o setare de politică, utilizați următoarele informații.

Registru a localiza:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\12.0\Outlook\Options\ToDoBar

Value nume: DisableToDoBar
Tipul de valoare: DWORD
Date valoare: 1 sau 0

Notă Dacă datele de valoare este setată la 1, bara de făcut este oprit. Dacă datele de valoare este setată la 0, bara de făcut este activată.

Dacă utilizați o setare de politică, utilizați următoarele informații.

Registru a localiza:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Office\12.0\Outlook\Options\ToDoBar

Value nume: DisableToDoBar
Tipul de valoare: DWORD
Date valoare: 1 sau 0

Notă Dacă datele de valoare este setată la 1, bara de făcut este oprit. Dacă datele de valoare este setată la 0, bara de făcut este activată.

Pentru mai multe informații despre cum administratorii pot controla interfața cu utilizatorul prin intermediul setărilor de politică, vizitați site-uri Web Microsoft:
http://technet.Microsoft.com/en-us/library/cc178990.aspx
http://technet.Microsoft.com/en-us/library/cc179100.aspx

Ai incercat crea un profil Outlook nou?

În unele cazuri, un profil de mesagerie Outlook poate fi greșit. Crea un profil Outlook nou poate rezolva unele probleme de performanță. Pentru mai multe informații despre crearea un profil Outlook nou, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
829918 Cum de a crea și configura un profil de e-mail în Outlook 2010, Outlook 2007 și Outlook 2003

Informații suplimentare

Produse de terți care sunt discutate în acest articol sunt fabricate de companii independente de Microsoft. Microsoft nu garantează nici o garanție, implicit sau în alt mod, în ceea ce privește performanța sau fiabilitatea acestor produse.

Microsoft furnizează unor terți informațiile de contact pentru a vă ajuta să găsiți sprijin tehnic. Aceste informații de contact pot fi modificate fără preaviz. Microsoft nu garantează acurate?ea acestor informații de contact terțe.

Pentru informații despre cum să contactați oricare dintre companiile care sunt menționate în acest articol, vizitați următorul site web Microsoft:
http://support.Microsoft.com/GP/vendors

Proprietă?i

ID articol: 940226 - Ultima examinare: 17 noiembrie 2013 - Revizie: 4.0
Se aplică la:
 • Microsoft Office Outlook 2007
Cuvinte cheie: 
kbexpertisebeginner kbhowto kbinfo kbmt KB940226 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol este tradus cu ajutorul software-ului Microsoft de traducere automată ?i poate fi corectat prin intermediul tehnologiei Community Translation Framework (CTF). Microsoft oferă articole traduse automat, post-editate de comunitate ?i articole traduse de oameni, pentru a permite accesul la toate articolele din Baza noastră de cuno?tin?e în mai multe limbi. Articolele traduse automat ?i post-editate pot con?ine gre?eli de vocabular, sintaxă ?i/sau gramatică. Microsoft nu este responsabil de inexactită?ile, erorile sau daunele cauzate de traducerea gre?ită a con?inutului sau de utilizarea acestuia de către clien?i. Găsi?i mai multe informa?ii despre traducerea în colaborare la http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/ro.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 940226

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com