Beskrivelse af opdateringen til Windows Vista

Oversættelser af artikler Oversættelser af artikler
Artikel-id: 940510 - Få vist de produkter, som denne artikel refererer til.
Udvid alle | Skjul alle

På denne side

INTRODUKTION

Denne opdatering gør Windows Vista i stand til at registrere tilsidesættelse af aktivering, der springer produktaktivering over, og som forstyrrer den almindelige Windows-drift. En tilsidesættelse af aktivering er en form for software, der erstatter eller ændrer godkendte Windows-komponenter. Når der findes en tilsidesættelse af aktivering på et system, betyder det, at en leverandør af software eller hardware måske har pillet ved den ægte Windows-software for at gøre det muligt at sælge softwareforfalskninger. Sikkerheden og personlige oplysninger på computeren udsættes derfor for en risiko. Når denne opdatering er installeret, kan du se, om der findes tilsidesættelse af aktivering på systemet.

Du kan hente denne opdatering på følgende Microsoft-websted eller ved at aktivere funktionen Automatiske opdateringer for at installere de seneste opdateringer:
http://update.microsoft.com
Bemærk! Installation af denne opdatering påvirker ikke funktionaliteten i operativsystemet.

Yderligere Information

Denne opdatering til Windows Vista registrerer tilsidesættelse af aktivering, der måske findes i systemet. En tilsidesættelse af aktivering springer licensering og aktivering over. Denne funktionsmåde gør det muligt at køre forfalskede kopier af Windows Vista, uden at de er aktiveret. Tilsidesættelse af aktivering foretager ændringer af nøglesystemfiler i Windows. Denne tilsidesættelse af aktivering påvirker både systemets stabilitet og sikkerhed.

Når opdateringen er installeret, påvirkes ingen funktioner på dit operativsystem. Hvis der ikke registreres tilsidesættelse af aktivering, findes opdateringen på systemet uovervåget. Hvis der registreres tilsidesættelse af aktivering, kan du klikke på et link til et websted, hvor det beskrives, hvordan du kan fjerne tilsidesættelsen af aktivering. Når tilsidesættelsen af aktivering er fjernet, bliver du måske bedt om at bruge en gyldig produktnøgle til at aktivere din kopi af Windows. Hvis du ikke vil fjerne tilsidesættelsen af aktivering, deaktiverer Windows måske tilsidesættelsen af aktivering og beder dig derefter om at bruge en gyldig produktnøgle til at aktivere Windows.

Læs vores erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger online

Du kan læse "Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger fra Microsoft Genuine Advantage" på følgende Microsoft-websted:
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=128486

Egenskaber

Artikel-id: 940510 - Seneste redigering: 9. december 2008 - Redigering: 4.1
Oplysningerne i denne artikel gælder:
  • Windows Vista Business
  • Windows Vista Home Basic
  • Windows Vista Home Premium
  • Windows Vista Starter
  • Windows Vista Ultimate
Nøgleord: 
kbhowto kbexpertisebeginner kbinfo KB940510

Send feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com