Windows Vista -päivityksen kuvaus

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 940510 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Tällä sivulla

JOHDANTO

Tässä artikkelissa kuvataan päivitys, jonka avulla Windows Vista voi tunnistaa tuoteaktivoinnin ohittavat ja Windowsin tavallista toimintaa muuttavat aktivoinnin heikkoutta hyödyntävät ohjelmat. Aktivoinnin heikkoutta hyödyntävä ohjelma korvaa tai muokkaa aitoja Windowsin osia. Kun järjestelmässä on heikkoutta hyödyntävä ohjelma, se ilmaisee, että ohjelmiston tai laitteiston valmistaja on saattanut muokata aitoa Windowsia, jotta väärennetty ohjelmisto voidaan myydä. Tämän vuoksi tietokoneen tietoturva ja yksityisyys ovat uhattuna. Kun tämä päivitys on asennettu, saat tietää, onko järjestelmässä aktivoinnin heikkoutta hyödyntäviä ohjelmia.

Voit hankkia tämän päivityksen käymällä seuraavassa Microsoftin verkkosivustossa tai ottamalla käyttöön Automaattiset päivitykset -toiminnon uusimpien päivitysten asentamista varten:
http://update.microsoft.com
Huomautus Tämän päivityksen asentaminen ei haittaa käyttöjärjestelmän toimintaa.

Enemmän tietoa

Tämä Windows Vista -päivitys tunnistaa järjestelmässä mahdollisesti olevat aktivoinnin heikkoutta hyödyntävät ohjelmat. Aktivoinnin heikkoutta hyödyntävä ohjelma ohittaa käyttöoikeusominaisuuden ja aktivoinnin. Tämä mahdollistaa Windows Vistan väärennettyjen versioiden suorittamisen ilman aktivointia. Aktivoinnin heikkoutta hyödyntävät ohjelmat tekevät muutoksia Windowsin tärkeisiin järjestelmätiedostoihin. Ne heikentävät sekä järjestelmän vakautta että tietoturvaa.

Kun päivitys asennetaan, mikään käyttöjärjestelmän toiminto ei heikkene. Jos aktivoinnin heikkoutta hyödyntäviä ohjelmia ei havaita, päivitys sulkeutuu ilmoittamatta mitään. Jos aktivoinnin heikkoutta hyödyntäviä ohjelmia havaitaan, näyttöön tulee linkki verkkosivustoon, jossa kuvataan, miten kyseiset ohjelmat voidaan poistaa. Kun aktivoinnin heikkoutta hyödyntävät ohjelmat poistetaan, näyttöön saattaa tulla kehote antaa kelvollinen tuotetunnus Windowsin aktivointia varten. Jos et halua poistaa aktivoinnin heikkoutta hyödyntäviä ohjelmia, Windows saattaa poistaa ne käytöstä ja pyytää sitten antamaan kelvollisen tuotetunnuksen Windowsin aktivointia varten.

Lue Microsoftin tietosuojatiedot verkossa

Jos haluat lukea Microsoft Genuine Advantage -ohjelman tietosuojatiedot, käy seuraavassa Microsoftin WWW-sivustossa:
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=128486

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 940510 - Viimeisin tarkistus: 9. joulukuuta 2008 - Versio: 4.1
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
  • Windows Vista Business
  • Windows Vista Home Basic
  • Windows Vista Home Premium
  • Windows Vista Starter
  • Windows Vista Ultimate
Hakusanat: 
kbhowto kbexpertisebeginner kbinfo KB940510

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com