Frissítés Windows Vista rendszerhez

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 940510 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETÉS

A frissítés lehetővé teszi, hogy a Windows Vista észlelje a termékaktiválást megkerülő és a Windows szokásos működését megzavaró aktiválásmegkerülő szoftvereket. Az aktiválásmegkerülők olyan szoftverek, amelyek lecserélik vagy módosítják az eredeti Windows-összetevőket. Ha a rendszerben aktiválásmegkerülő található, az azt jelzi, hogy egy szoftver- vagy hardverforgalmazó módosíthatta az eredeti Windows rendszert annak érdekében, hogy hamisított szoftvert értékesíthessen. Ezzel a számítógép és az azon található adatok biztonsága veszélynek van kitéve. A frissítés telepítését követően értesülni fog arról, ha a rendszerben aktiválásmegkerülő található.

A frissítés beszerzéséhez látogasson el a Microsoft alábbi webhelyére, vagy az automatikus frissítési szolgáltatással telepítse a legújabb frissítéseket:
http://www.update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/default.aspx?ln=hu-hu
Megjegyzés: A frissítés telepítése nincs hatással az operációs rendszer működésére.

További információ

A Windows Vista e frissítése észleli a rendszerben esetleg megtalálható aktiválásmegkerülőket. Az aktiválásmegkerülők megkerülik a licencelést és az aktiválást. Ezzel a Windows Vista hamisított példányának használata esetén lehetővé válik a rendszer aktiválás nélküli futtatása. Az aktiválásmegkerülők módosítják a Windows alapvető rendszerfájljait, így a rendszer stabilitására és biztonságára egyaránt hatással vannak.

A frissítés telepítése az operációs rendszer működésére nincs hatással. Ha a rendszer nem észlel aktiválásmegkerülőt, a frissítés nem jelenít meg értesítést. Ha a rendszer aktiválásmegkerülőt észlel, megjelenik egy, az aktiválásmegkerülők eltávolításával foglalkozó webhelyre mutató hivatkozás. Az aktiválásmegkerülők eltávolítását követően a rendszer arra kérheti, hogy érvényes termékkulcs segítségével aktiválja a Windows-példányt. Ha nem szeretné eltávolítani az aktiválásmegkerülőket, a Windows letilthatja azokat, majd érvényes termékkulcs megadását kérheti a Windows aktiválásához.

Online adatvédelmi nyilatkozat

Az Eredeti Windows – Valódi előny program adatvédelmi nyilatkozatát a Microsoft alábbi webhelyén olvashatja el:
http://www.microsoft.com/genuine/downloads/PrivacyInfo.aspx?displaylang=hu

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 940510 - Utolsó ellenőrzés: 2008. december 8. - Verziószám: 4.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Windows Vista Business
  • Windows Vista Home Basic
  • Windows Vista Home Premium
  • Windows Vista Starter
  • Windows Vista Ultimate
Kulcsszavak: 
kbhowto kbinfo kbexpertisebeginner KB940510
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com