Beskrivelse av oppdateringen for Windows Vista

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 940510 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

På denne siden

INNLEDNING

Denne oppdateringen gjør det mulig for Windows Vista å oppdage aktiveringsutnyttelser som forbigår produktaktivering og som forstyrrer vanlig Windows-bruk. En aktiveringsutnyttelse er en slags programvare som erstatter eller endrer autentiske Windows-komponenter. Når det er aktiveringsutnyttelser i et system, indikerer det at en programvare- eller maskinvareleverandør har foretatt ulovlige endringer i ekte Windows-komponenter for å selge falsk programvare. Derfor er datamaskinens sikkerhet og personvern i fare. Når denne oppdateringen er installert, vil du få melding hvis det finnes aktiveringsutnyttelser i systemet.

Du finner denne oppdateringen på følgende webområde for Microsoft, eller du kan aktivere funksjonen Automatisk oppdatering for å installere de nyeste oppdateringene:
http://www.update.microsoft.com
Obs!  Funksjonaliteten til operativsystemet blir ikke påvirket av å installere denne oppdateringen.

Mer informasjon

Denne oppdateringen for Windows Vista oppdaterer eventuelle aktiveringsutnyttelser som finnes i systemet. En aktiveringsutnyttelse forbigår lisens og aktivering. Denne oppførselen gjør det mulig kjøre falske kopier av Windows Vista uten at de må aktiveres. Aktiveringsutnyttelse foretar endringer i viktige systemfiler i Windows. Disse aktiveringsutnyttelsene påvirker systemets stabilitet og sikkerhet.

Når oppdateringen er installert, påvirkes ikke funksjonaliteten til operativsystemet. Hvis det ikke oppdages noen aktiveringsutnyttelser, avsluttes oppdateringen umerkelig. Hvis det oppdages aktiveringsutnyttelser, får du en kobling til et webområdet som beskriver hvordan du kan fjerne aktiveringsutnyttelsen. Når aktiveringsutnyttelsen er fjernet, kan du bli bedt om å bruke en gyldig produktnøkkel til å aktivere Windows-kopien. Hvis du ikke vil fjerne aktiveringsutnyttelsen, kan det være at Windows må deaktivere aktiveringsutnyttelsen og deretter be om gyldig produktnøkkel for å aktivere Windows.

Les vår personvernerklæring elektronisk

Hvis du vil lese personvernerklæringen for Windows Genuine Advantage, kan du gå til følgende Microsoft-webområde:
http://www.microsoft.com/genuine/downloads/PrivacyInfo.aspx?displaylang=no

Egenskaper

Artikkel-ID: 940510 - Forrige gjennomgang: 8. desember 2008 - Gjennomgang: 4.1
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Windows Vista Business
  • Windows Vista Home Basic
  • Windows Vista Home Premium
  • Windows Vista Starter
  • Windows Vista Ultimate
Nøkkelord: 
kbhowto kbexpertisebeginner kbinfo KB940510

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com