Artikel ID: 940782
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

Nadat u de Conferencing-invoegtoepassing voor Outlook in Microsoft Office Outlook 2007 of Outlook 2003 de Conferencing-menu en de Microsoft Office Live Meeting-werkbalk wordt niet weergegeven in Outlook. Als dit gebeurt, kunt u handmatig de Conferencing-invoegtoepassing voor Outlook inschakelen en vervolgens het register om ervoor te zorgen dat de Conferencing-invoegtoepassing voor Outlook is ingeschakeld in Outlook bekijken.

Het inschakelen van de Conferencing-invoegtoepassing voor Outlook

Repareer het probleem voor mij.

Als u automatisch de Conferencing-invoegtoepassing voor Outlook, klikt u op de doen knop of koppeling. Vervolgens klikt u op uitvoeren in het dialoogvenster Bestand downloaden en volgt u de stappen in de wizard voor repareren .
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets fixit1
De Conferencing-invoegtoepassing voor Outlook inschakelen
Microsoft Fix it 50760
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets fixit2


Als u wilt dat automatisch de Conferencing-invoegtoepassing voor Outlook uitschakelen, klikt u op de doen knop of koppeling. Vervolgens klikt u op uitvoeren in het dialoogvenster Bestand downloaden en volgt u de stappen in de wizard voor repareren .
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets fixit1
De Conferencing-invoegtoepassing voor Outlook uitschakelen
Microsoft Fix it 50761
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets fixit2


Opmerkingen
 • Deze wizard is mogelijk alleen in het Engels, maar de automatische correctie werkt ook voor andere taalversies van Windows.
 • Als u niet aan de computer met het probleem zit, sla dan de oplossing van het probleem op op een flash-station of een CD en voer het uit op de computer waarop het probleem zich voordoet.

Ga vervolgens naar de "Is het probleem opgelost?'.

Probleem zelf oplossen


Als u handmatig de Conferencing-invoegtoepassing voor Outlook, volg de stappen voor de versie van Outlook die u gebruikt.

Outlook 2007
 1. Outlook 2007 start.
 2. Klik op Vertrouwenscentrumin het menu Extra . Hieronder wordt de schermafdruk voor deze stap.
  Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
  Voor deze stap schermafdruk
 3. Klik in het dialoogvenster Vertrouwenscentrum klikt u op het tabblad invoegtoepassingen . Hieronder wordt de schermafdruk voor deze stap.
  Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
  Voor deze stap schermafdruk
 4. In het menu beheren op COM-invoegtoepassingenen klik vervolgens op Zoeken.
 5. Schakel het selectievakje Microsoft Conferencing-invoegtoepassing voor Microsoft Office Outlook in het dialoogvenster COM-invoegtoepassingen en klik vervolgens op OK.
Het menu van de vergaderingen en de Live Meeting-werkbalk wordt weergegeven.
Outlook 2003
 1. Outlook 2003 start.
 2. Klik in het menu Help op Info over Microsoft Office Outlook.
 3. Klik op Uitgeschakelde Itemsin het dialoogvenster Info over Microsoft Office Outlook .
 4. Klik in het dialoogvenster Uitgeschakelde Items op Microsoft Conferencing-invoegtoepassing voor Microsoft Office Outlooken klik vervolgens op inschakelen.
 5. Klik op sluiten.
 6. Klik op OKin het dialoogvenster Info over Microsoft Office Outlook .
Het menu van de vergaderingen en de Live Meeting-werkbalk wordt weergegeven.

Controleer het register om te bepalen of de Conferencing-invoegtoepassing voor Outlook is ingeschakeld

Voer de volgende stappen uit:
 1. Klik op Start, klik op uitvoeren, type Regedit, en klik vervolgens op OK.
 2. Register-Editor en zoek de volgende registersubsleutel:
 3. Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
  Schermafdruk van de Register-Editor
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Office\Outlook\Addins\Microsoft.LiveMeeting.Addins
 4. Dubbelklik in het detailvenster op LoadBehavior. Als de waarde 3 in het vak Waardegegevens , is de Conferencing-invoegtoepassing voor Outlook ingeschakeld.

Het laden van de Conferencing-invoegtoepassing voor Outlook-besturingselement

Heeft een COM-invoegtoepassing registreren zichzelf bij elke Office-toepassing waarin deze wordt uitgevoerd. Om te registreren zichzelf met een bepaald programma, moet de invoegtoepassing maken een subsleutel met de ProgID als naam voor de sleutel, klikt u in de volgende registerlocaties:
 • HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\<OfficeApp>\Addins\<ProgID> </ProgID> </OfficeApp>
 • HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Office\<OfficeApp>\Addins\<ProgID> </ProgID> </OfficeApp>
De invoegtoepassing kan bieden waarden op deze belangrijke locaties voor een beschrijvende naam en een volledige beschrijving. Bovendien moet de invoegtoepassing opgeven het gewenste gedrag met een DWORD-waarde met de naam LoadBehavior. Deze waarde bepaalt hoe de invoegtoepassing wordt geladen door het hostprogramma.

De Conferencing-invoegtoepassing voor Outlook maakt gebruik van de waarden LoadBehavior van 2 voor uitgeschakeld en 3 voor ingeschakeld.

Als de HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Office\Outlook\Addins\Microsoft.LiveMeeting.Addins - LoadBehavior registervermelding is ingesteld op 3:
 • Klik in het dialoogvenster COM-invoegtoepassingen wordt de Microsoft Conferencing-invoegtoepassing voor Outlook-item geselecteerd.

Als de HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Office\Outlook\Addins\Microsoft.LiveMeeting.Addins - LoadBehavior registervermelding is ingesteld op 2:
 • Klik in het dialoogvenster COM-invoegtoepassingen wordt de Microsoft Conferencing-invoegtoepassing voor Outlook-item niet geselecteerd.

De registerinstellingen voor COM-invoegtoepassingen kunnen worden toegepast op het niveau van de computer of de account van de gebruiker die is aangemeld. Registerinstellingen die worden toegepast op het niveau van de computer overschrijft de registerinstellingen die worden toegepast op het niveau van de aangemelde gebruiker.


Is het probleem opgelost?

 • Controleer of het probleem is verholpen. Als het probleem is opgelost, bent u klaar met deze sectie. Als het probleem niet is verholpen, kunt u Neem contact op met ondersteuning.
 • We stellen uw feedback op prijs. Feedback te geven of te rapporteren van problemen met deze oplossing, laat een reactie op de "Repareer het probleem voor mij."blog of stuur ons een e-mailadres .

Eigenschappen

Artikel ID: 940782 - Laatste beoordeling: woensdag 4 december 2013 - Wijziging: 4.0
Trefwoorden: 
kbexpertiseinter kbhowto kbinfo vkbportal107 vkbportal230 kbmsifixme kbfixme vkbportal238 kbsmbportal kbmt KB940782 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 940782

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com