Hernoemde bestanden mogelijk niet onmiddellijk weergegeven in de zoekresultaten voor RAS op de website externe toegang van Windows Homer Server

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 940884 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Het volgende scenario. U website de Windows Home Server externe Access. Op deGedeelde mappentabblad van deze website u een bestand wijzigen. Vervolgens zoekt u dit bestand op deze site. In dit scenario het hernoemde bestand mogelijk niet onmiddellijk weergegeven in de zoekresultaten voor externe toegang.

Oorzaak

Dit probleem kan optreden vanwege een vertraging in het bestand indexeren proces. Wanneer u een bestand de naam, de Zoekindexeerfunctie in Windows Home Server voert onmiddellijk uit het indexeringsproces. Vanwege deze vertraging het hernoemde bestand mogelijk niet onmiddellijk weergegeven in de zoekresultaten voor externe toegang.

Workaround

Dit probleem omzeilen door de pagina te werken. Of u kunt de zoekopdracht opnieuw proberen. Na verschillende pogingen wordt het hernoemde bestand weergegeven in de zoekresultaten voor externe toegang.

Meer informatie

Bezoek de volgende Microsoft-websites voor meer informatie over Windows Home Server:
http://www.Microsoft.com/Windows/products/winfamily/windowshomeserver/default.mspx
http://forums.Microsoft.com/windowshomeserver/default.aspx?siteid=50

Eigenschappen

Artikel ID: 940884 - Laatste beoordeling: vrijdag 18 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Windows Home Server
Trefwoorden: 
kbtshoot kbexpertisebeginner kbprb kbmt KB940884 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:940884

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com