Procesul de W3wp.exe utilizează aproape 100% din resursele CPU când sincronizați mesaje e-mail mari în Exchange Server 2003 Service Pack 2

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 941439 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

SIMPTOME

Utilizați Microsoft Exchange ActiveSync pentru a sincroniza cu o cutie poștală pe un server care execută Microsoft Exchange Server 2003 Service Pack 2 (SP2). Dacă Exchange Server 2003 SP2 conține mesaje de e-mail care sunt mai mari decât 10 MB, procesul de Exchange ActiveSync W3wp.exe utilizează aproape 100% din resursele CPU pentru o lungă perioadă de timp pe Exchange Server 2003 SP2.

CAUZĂ

Această problemă apare deoarece trebuie să aloce Exchange Server 2003 SP2 memorie să proceseze mesajul în incrementuri de 4-KB. Prin urmare, poate dura mii de alocări să se ocupe de un mesaj de mare. Acest comportament consumă o mulțime resurselor CPU.

REZOLUȚIE

Informații despre remedierea rapidă

O remediere rapidă acceptate este disponibil de la Microsoft. Cu toate acestea, această remediere rapidă este destinată corectării numai problema descrisă în acest articol. Aplicați această remediere rapidă numai pe sistemele care întâmpină această problemă anume. Această remediere rapidă ar putea primi încercări suplimentare. Prin urmare, dacă nu sunteți grav afectat de această problemă, vă recomandăm să așteptați următoarea actualizare software care conține această remediere rapidă.

Dacă remedierea rapidă este disponibilă pentru descărcare, există o secțiune „Hotfix „descărcare disponibilă în partea de sus a acestui articol din baza de cunoștințe. Dacă nu apare această secțiune, contactați Microsoft Customer Service și asistență pentru a obține remedierea rapidă.

Notă Dacă se produc probleme suplimentare sau dacă orice de depanare sunt necesare, trebuie să creați o solicitare de imagini separate. Costurile uzuale de sprijin va aplica sprijin suplimentar întrebări și probleme care nu se califică pentru această remediere rapidă specifice. Pentru o listă completă a numerelor de telefon ale Microsoft Customer Service și asistență sau pentru a crea o cerere separată de serviciu, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Notă "Hotfix formularul „descărcare disponibilă afișează limbile pentru care este disponibilă remedierea rapidă. Dacă nu vedeți limba dvs., este pentru că o remediere rapidă nu este disponibilă pentru acea limbă.

Cerințe preliminare

Pentru a aplica această remediere rapidă, trebuie să aveți Exchange Server 2003 SP2 instalat.

Cerință de repornire

Tu a face nu trebuie să reporniți computerul după ce aplicați această remediere rapidă.Cu toate acestea, serviciul IIS Admin și toate serviciile dependente sunt repornit când aplicați această remediere rapidă.

Informații despre înlocuirea remedierilor rapide

Această remediere rapidă nu înlocuiește un previously released remedierea rapidă.

Informații despre fișier

Versiunea în limba engleză a acestui remediu rapid are fișierul atributele (sau atribute de fișier mai recente) enumerate în următorul tabel. Datele și orele acestor fișiere sunt enumerate în timp Universal coordonat (UTC). Când vizualizați informațiile de fișier, acesta este convertit la ora locală. Pentru a Găsiți diferența dintre UTC și ora locală, utilizați Timp Zona fila în Data și ora element din Control Panoul.
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Numele fișieruluiVersiunea fișieruluiFișier dimensiuneaDataTimp
Massync.dll6.5.7653.19757,76001-Noiembrie-200717: 03


După ce aplicați această remediere rapidă, puteți seta valoarea de registry MaxAllocationIncrement pentru a controla modul memorie este alocată atunci când un dispozitiv de Exchange ActiveSync este sincronizat.

Notă Pentru mai multe informații despre cum se setează o valoare corespunzătoare MaxAllocationIncrement, consultați secțiunea „mai multe informații".

Notă Valoarea de registry MaxAllocationIncrement este situat sub următoarea subcheie de registry:
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Subcheie:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\MasSync\Parameters
Valoare:MaxAllocationIncrement
Tip:REG_DWORD
Date:Începeți cu un increment de 4-KB și dublu cu fiecare incrementați până la valoarea maximă permisă este atins valoarea de incrementare.
Pentru exemplu, datele pot fi 4, 8, 16, 32, 64, 128, 256, 512, 1024, 2048, și așa mai departe.

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă în produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

După ce aplicați această remediere rapidă, modificați valoarea MaxAllocationIncrement să realoce mai eficient de memorie care este utilizat în timpul sincronizării dispozitiv Exchange ActiveSync. Prin modificarea valorii MaxAllocationIncrement, aveți posibilitatea să reduceți numărul de cereri de CPU, care sunt făcute în timpul sincronizării.

Notă După ce modificați valoarea MaxAllocationIncrement, tu trebuie să monitorizeze câtă memorie de sistem liber este disponibil pentru a vă asigura că sistemul nu a alerga afară de memorie.

Când un dispozitiv de Exchange ActiveSync încearcă să sincronizeze un mesaj e-mail, 4 kilobytes (KB) de memorie sunt alocate pentru procesul de prima dată. Dacă repartizarea ini?ială a 4 KB nu este suficient pentru a sincroniza mesajul, alocare de memorie inițială este dublat pentru 8 KB. Dacă 8 KB nu este suficient pentru a sincroniza mesajul, alocarea de memorie este dublat din nou la 16 KB. Acest proces de incrementare alocare de memorie continuă până când se ajunge la valoarea din subcheia MaxAllocationIncrement. După ce se ajunge la valoarea din subcheia MaxAllocationIncrement, memoria este incrementat cu valoarea din subcheia MaxAllocationIncrement.

De exemplu, luați în considerare următoarele scenarii atunci când un dispozitiv de Exchange ActiveSync solicită un mesaj e-mail 128 KB:

Reduceți tabelulMăriți tabelul
Dimensiune mesajMaxAllocationIncrement valoareValorile RealocareNumărul de realocări
128Nu se aplică4, 8, 16, 20, 24, 28, 32, 36, 40, 44, 48, 52, 56. 60, 64, 68, 72, 76, 80, 84, 88, 92, 96, 100, 104, 108, 112, 116, 120, 124, 12830
12884, 8, 16, 24, 32, 48, 56, 64, 72, 80, 88, 96, 104, 112, 120, 12815
128164, 8, 16, 32, 48, 64, 80, 96, 112, 1289
128324, 8, 16, 32, 64, 96, 1286
În plus, luați în considerare următoarele scenarii atunci când un dispozitiv de Exchange ActiveSync solicită un mesaj e-mail 20 megaocteți (MO):

Reduceți tabelulMăriți tabelul
Dimensiune mesajMaxAllocationIncrement valoareNumărul de realocări
24,57651245
24,5768,19213

REFERINȚE

Pentru mai multe informații despre terminologia de actualizare software, faceți clic pe următorul număr pentru a vedea articolul articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
824684 Descrierea terminologie standard care este utilizat pentru a descrie actualizările software Microsoft

Pentru mai multe informații despre schema de numire pentru actualizări de software-ul Exchange Server, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
817903 Noua schemă de denumire pentru pachetele de actualizare de software-ul Exchange Server


Proprietă?i

ID articol: 941439 - Ultima examinare: 10 noiembrie 2011 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
  • Microsoft Exchange Server 2003 Standard Edition
  • Microsoft Exchange Server 2003 Enterprise Edition
Cuvinte cheie: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbmt KB941439 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, nu de un traducător. Deoarece Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, toate articolele din Baza noastră de cunoștințe vor fi disponibile în limba dvs. nativă. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, precum în cazul în care un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. nativă. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nicio inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții săi. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:941439

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com