Nu vă puteți conecta la un site FTP sau sunteți redirecționați la folderul rădăcină al site-ului FTP în Internet Explorer 7

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 941896 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

SIMPTOME

În Windows Internet Explorer 7, este posibil să întâlniți următoarele probleme după ce introduceți numele de utilizator și parola de acces la un site FTP:
 • Nu vă puteți conecta la site-ul FTP. Sau nu apare niciun conținut în Internet Explorer 7.
 • Vă puteți conecta la site-ul FTP. Cu toate acestea, sunteți redirecționați către folderul rădăcină al site-ului FTP.
Notă În Windows Internet Explorer 6, sunteți redirecționat către un folder virtual atribuit în funcție de numele de utilizator pe care îl utilizați.

CAUZĂ

Această problemă se produce din cauza unei modificări de design din Explorer 7.

REZOLUȚIE

Important Această secțiune, metodă sau activitate conține pași care vă indică modalități de modificare a registry. Însă, dacă modificați registry incorect, pot apărea probleme serioase. De aceea, asigurați-vă că urmați acești pași cu atenție. Pentru o protecție mai bună, înainte de a face modificări, realizați o copie de rezervă a registry. Apoi registry se poate restabili dacă apare o problemă. Pentru mai multe informații despre copierea de rezervă și restabilirea registry, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a-l vedea în Baza de cunoștințe Microsoft:
322756 Cum se face copierea de rezervă și restabilirea registry în Windows


Informații de actualizare de securitate

Pentru a rezolva această problemă, instalați cea mai recentă actualizare de securitate cumulativă pentru Internet Explorer. Pentru a instala cele mai recente actualizări, vizitați următorul site Web al Microsoft:
http://update.microsoft.com
Pentru informații tehnice suplimentare despre cea mai recentă actualizare de securitate cumulativă pentru Internet Explorer, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://www.microsoft.com/technet/security/current.aspx
Notă Această remediere a fost inclusă prima dată în actualizarea de securitate 939653 (MS07-057). Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a-l vedea în Baza de cunoștințe Microsoft:
939653 MS07-057: Actualizare de securitate cumulativă pentru Internet Explorer (Poate fi în engleză)


Această actualizare adaugă subcheia de registry
FEATURE_WININET_FTP_FOLDER_VIEW_KB939653
. În mod implicit, această caracteristică nu este activată.


Dacă doriți să activăm această caracteristică pentru dvs., continuați cu secțiunea „Remediere automată”. Dacă preferați să activați personal această caracteristică, continuați cu secțiunea „Remediere personală”.

Remediere automatăPentru a activa automat această caracteristică, faceți clic pe linkul sau pe butonul Remediere. Apoi faceți clic pe Executare în caseta de dialog Descărcare fișier, apoi urmați pașii din expertul Remediere.


Remediere problemă
Microsoft Fix it 50786


Note
 • Este posibil ca acest expert să fie numai în limba engleză. Însă, remedierea automată funcționează și pentru Windows în alte limbi.
 • Dacă nu vă aflați la computerul care manifestă problema, salvați soluția Fix it pe o unitate flash sau pe un CD, apoi executați-o pe computerul care manifestă problema.

Apoi continuați cu secțiunea „S-a remediat problema?”.Remediere personală

Pentru a activa această caracteristică, urmați acești pași:
 1. Faceți clic pe Start, pe Executare, tastați regedit, apoi faceți clic pe OK.
 2. Găsiți și faceți clic pe următoarea subcheie registry
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main\FeatureControl\FEATURE_WININET_FTP_FOLDER_VIEW_KB939653
 3. În meniul Edit, indicați spre New, apoi faceți clic pe DWORD Value.
 4. Tastați *, apoi apăsați ENTER.
 5. În meniul Editare, faceți clic pe Modificare.
 6. Tastați 1, apoi faceți clic pe OK.

  Notă Pentru a dezactiva remedierea rapidă, tastați 0 și apoi faceți clic pe OK.
 7. Închideți editorul de registry.

S-a remediat problema?

 • Verificați dacă s-a remediat problema. Dacă s-a remediat problema, ați terminat cu această secțiune. Dacă problema nu s-a remediat, contactați asistența.
 • Apreciem părerea dvs. Pentru a vă spune părerea sau pentru a raporta orice problemă cu această soluție, lăsați un comentariu în blogul „Remediere automat㔠sau trimiteți-ne un mesaj de poștă electronică.

REMEDIERE

Pentru a soluționa problema, urmați acești pași:
 1. Porniți Internet Explorer.
 2. Faceți clic pe Instrumente, apoi pe Opțiuni Internet.
 3. Faceți clic pe fila Complex.
 4. În Parcurgere, faceți clic pentru a bifa caseta de validare Activare vizualizare folder FTP (în afara Internet Explorer) și apoi faceți clic pe OK.
 5. În Windows Explorer, introduceți adresa URL a site-ului FTP și apoi apăsați pe ENTER.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Există două metode principale de utilizare a FTP-urilor în Windows. O metodă utilizează Windows Explorer pentru a parcurge site-uri FTP utilizând o interfață bazată pe foldere. În mod implicit, Internet Explorer utilizează această metodă. Cealaltă metodă utilizează o implementare în Internet Explorer care se bazează pe API-ul WinINet. Când utilizați această metodă, parcurgeți site-uri FTP în Internet Explorer la fel cum parcurgeți site-uri Web.

Versiunile de Internet Explorer mai vechi de Internet Explorer 7 nu sunt separate de restul sistemului de operare Windows. Internet Explorer și restul sistemului de operare Windows au numai puncte de intrare diferite în interfața cu utilizatorul. Când parcurgeți un site FTP în Internet Explorer, site-ul FTP se deschide în Windows Explorer. Windows acceptă directoare de reședință și calea relativă a unui URL de FTP. În consecință, după ce introduceți numele de utilizator și parola, sunteți redirecționat către un folder atribuit în funcție de numele dvs. de utilizator. Acest folder atribuit apare în rădăcina serverului FTP.

Internet Explorer 7 este separat de restul sistemului de operare Windows. În consecință, când utilizați Internet Explorer 7 pentru a accesa un site FTP, comportamentul diferă de cel din versiunile anterioare ale Internet Explorer. Internet Explorer nu acceptă directoare de reședință și calea relativă a unui URL de FTP. În consecință, sunteți redirecționați către folderul rădăcină al serverului FTP. Dacă nu aveți permisiunea de a accesa folderul rădăcină, nu puteți accesa site-ul FTP.

Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a-l vedea în Baza de cunoștințe Microsoft:
928675 Separarea Internet Explorer 7 de componenta Windows (Poate fi în engleză)

Proprietă?i

ID articol: 941896 - Ultima examinare: 20 decembrie 2011 - Revizie: 2.0
SE APLICĂ LA:
 • Windows Internet Explorer 7 in Windows Vista
 • Windows Internet Explorer 7 for Windows Server 2003
 • Windows Internet Explorer 7 for Windows XP
Cuvinte cheie: 
atdownload kbexpertisebeginner kbexpertiseadvanced kbprb kbfixme kbmsifixme KB941896

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com