MS07-059: A Windows SharePoint Services 3.0 és a SharePoint Server 2007 biztonsági rése megemelt jogosultsági szint megszerzését teheti lehetővé a SharePoint-helyeken

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 942017 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETÉS

A Microsoft közzétette az MS07-059 jelű biztonsági közleményt, amely a biztonsági frissítésre vonatkozó valamennyi fontos tudnivalót tartalmazza, beleértve a javításba foglalt fájlok adatait és a telepítési lehetőségek leírását. A biztonsági közlemény teljes szövege a Microsoft alábbi webhelyein tekinthető meg:

További információ

A biztonsági frissítéssel kapcsolatos ismert problémák

  • A frissítés telepítése után az üdvözlő e-mail üzenetekben szereplő SharePoint-alapú webhely neve érvénytelen hivatkozássá válik. Ez a hivatkozás a SharePoint-webhely kezdőlapjának relatív URL-címére mutat.

    Megjegyzés: Az üdvözlő e-mail üzenetet a fiókoknak a SharePoint-csoportokba való felvételekor küldi el a rendszer. A fióknak a gyökérwebhelyen lévő csoportba történő felvétele esetén például az e-mailben szereplő webhely neve a „/” elérési útra mutató hivatkozás lesz. Ha a fiókot egy alwebhelyen lévő csoporthoz adja hozzá, a hivatkozás tartalma a következőhöz hasonló:
    /sites/<alwebhely>
A frissítéssel kapcsolatos ismert problémákról a Microsoft Tudásbázis következő cikkeiben tájékozódhat:
934525 A Windows SharePoint Services 3.0 biztonsági frissítése: 2007. október 9.
937832 A SharePoint Server 2007 biztonsági frissítése: 2007. október 9.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 942017 - Utolsó ellenőrzés: 2008. április 7. - Verziószám: 3.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Office SharePoint Server 2007
  • Microsoft Windows SharePoint Services 3.0
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix kbsecvulnerability kbqfe kbsecurity kbsecbulletin kbpubtypekc kbexpertisebeginner KB942017
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com