Μετά την εγκατάσταση και απεγκατάσταση ορισμένων στοιχείων της γραμμής εργαλείων στον Internet Explorer 6, τα ονόματα της γραμμής εργαλείων ενδέχεται να γίνονται κενά ή ενδέχεται να εμφανίζονται στοιχεία της γραμμής εργαλείων που δεν είναι σχετικά

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 942202 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Σε έναν υπολογιστή που έχει εγκατεστημένο το Microsoft Internet Explorer 6, εγκατάσταση και απεγκατάσταση ορισμένων στοιχείων της γραμμής εργαλείων. Στη συνέχεια, ενδέχεται να παρατηρήσετε τα ακόλουθα ζητήματα:
  • Στο διακομιστήViewμενού του Internet Explorer 6, όταν τοποθετήσετε το δείκτηΓραμμές εργαλείωνΓια να εμφανίσετε τα στοιχεία της γραμμής εργαλείων, τα ονόματα της γραμμής εργαλείων ενδέχεται να γίνονται κενά.
  • Σε ορισμένες περιπτώσεις, όταν κάνετε κλικ για να επιλέξετε ένα στοιχείο της γραμμής εργαλείων, μια διαφορετική γραμμή εργαλείων στοιχείου μπορεί να εμφανίζονται.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Υπάρχει διαθέσιμη ενημερωμένη έκδοση για την επίλυση αυτού του ζητήματος. Η ενημερωμένη έκδοση είναι διαθέσιμη από την τοποθεσία του Windows Update στο Web:
http://update.microsoft.com

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 942202 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Internet Explorer 6.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbexpertisebeginner kbprb kbmt KB942202 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:942202

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com