Windows Internet Explorer 7 wordt onverwacht afgesloten wanneer u een webpagina bekijkt die een stijlkenmerk schuiven voor een element ingesteld

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 942368 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Als u een HTML-pagina die gebruikmaakt van de schuifbalk (schuifbalk) stijlkenmerken voor een element, Windows Internet Explorer 7 wordt onverwacht afgesloten. Bovendien wordt een toegangsfout indeMshtml.dllbestand.

Oplossing

Informatie over de beveiligingsupdate

Installeer de meest recente cumulatieve beveiligingsupdate voor Internet Explorer voor dit probleem. De meest recente updates wilt installeren, gaat u naar de volgende Microsoft-website:
http://update.Microsoft.com
Ga naar de volgende Microsoft-website voor meer technische informatie over de meest recente cumulatieve beveiligingsupdate voor Internet Explorer:
http://www.Microsoft.com/technet/security/current.aspx

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op' is.

Meer informatie

Bezoek de volgende website van Microsoft Developer Network (MSDN) voor meer informatie over de stijlkenmerken scroll bar in Internet Explorer:
http://msdn2.Microsoft.com/en-us/library/ms533055.aspx
Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 942368 - Laatste beoordeling: zaterdag 19 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Windows Internet Explorer 7
Trefwoorden: 
kbexpertiseinter atdownload kbqfe kbmt KB942368 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:942368

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com