Τα προγράμματα οδήγησης συσκευών στα Windows Vista

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 942462 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τα προγράμματα οδήγησης συσκευών και παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο απόκτησης των σωστών προγραμμάτων οδήγησης για το υλικό σας.

Περισσότερες πληροφορίες

Το πρόγραμμα οδήγησης είναι λογισμικό που χρησιμοποιούν τα Windows για να επικοινωνούν με συσκευές υλικού. Χωρίς προγράμματα οδήγησης, υλικού που είναι συνδεδεμένος στον υπολογιστή δεν λειτουργεί σωστά. Για παράδειγμα, εάν μια κάρτα οθόνης ή εκτυπωτή δεν έχει εγκατασταθεί το σωστό πρόγραμμα οδήγησης, η συσκευή ενδέχεται να δεν λειτουργούν σωστά.

Τρόπος απόκτησης και εγκατάστασης προγραμμάτων οδήγησης συσκευών

Συνήθως, τα προγράμματα οδήγησης που περιλαμβάνονται στα Windows ή μπορείτε να τα εγκαταστήσετε από την τοποθεσία του Microsoft Update στο Web. Εάν τα Windows δεν έχει το σωστό πρόγραμμα οδήγησης για τη συσκευή σας, μπορείτε να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα οδήγησης από το δίσκο που συνοδεύει τη συσκευή. Εάν δεν έχετε ένα πρόγραμμα οδήγησης δίσκου, ελέγξτε την τοποθεσία Web του κατασκευαστή.

Τα Windows αυτόματα αναζητούν και εγκαθιστά προγράμματα οδήγησης συσκευών, αφού εντοπιστεί νέο υλικό ή όταν χρησιμοποιείτε "Οδηγό προσθήκης νέου υλικού" στον πίνακα ελέγχου. Εάν τα Windows εντοπίσουν ένα ενημερωμένο πρόγραμμα οδήγησης για μια συσκευή, "Οδηγό ενημέρωσης υλικού" ξεκινά και σας ζητά να εγκαταστήσετε το ενημερωμένο πρόγραμμα οδήγησης. Εάν έχετε προηγουμένως έχουν συνδεθεί στο Internet, τα Windows ενδέχεται να σας ζητήσει ελέγχου για τα τελευταία προγράμματα οδήγησης στην τοποθεσία του Microsoft Update στο Web.

Επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με προγράμματα οδήγησης, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή της συσκευής:
 • Για πληροφορίες σχετικά με τον κατασκευαστή του υλικού σας, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web:
  http://support.Microsoft.com/gp/Vendors/EN-US
 • Πληροφορίες επαφής τηλεφώνου κατασκευαστές υπολογιστών:
  http://support.Microsoft.com/gp/oemphone

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 942462 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 29 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Home Basic
 • Windows Vista Home Premium
 • Windows Vista Starter
 • Windows Vista Ultimate
 • Customer Service and Support Information
Λέξεις-κλειδιά: 
kmcustomerservice kbhowto kbexpertisebeginner kbinfo kbmt KB942462 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:942462

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com