Πώς μπορείτε να καταργήσετε τη συσχέτιση μεταξύ της εμφάνισης και ένα προφίλ χρωμάτων, όταν οι εικόνες εμφανίζονται με εσφαλμένο χρώμα

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 942632 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Αυτό το άρθρο περιγράφει πώς μπορείτε να καταργήσετε τη συσχέτιση μεταξύ της εμφάνισης και ένα προφίλ χρωμάτων σε Windows Vista και στο Windows XP Service Pack 2 (SP2). Ίσως χρειαστεί να καταργήσετε τη συσχέτιση μεταξύ της εμφάνισης και ένα προφίλ χρωμάτων, εάν είναι εγκατεστημένο ένα προφίλ χρωμάτων ελαττωματικό ως προφίλ οθόνης. Το Windows Live Photo συλλογή Viewer τηρεί προφίλ χρωμάτων. Επομένως, ελαττωματικό προφίλ θα παράγει απρόβλεπτα αποτελέσματα κατά την προβολή μιας εικόνας με μια εφαρμογή διαχείρισης χρωμάτων και ο υπολογιστής ενδέχεται να εμφανίσει εικόνες εσφαλμένα.

Ορισμένα εμφανίζουν προμηθευτές προφίλ ελαττωματικό αποστολής που, παρά να συμμορφώνονται με τις προδιαγραφές προφίλ χρωμάτων International Color Consortium, ενδέχεται να προκαλέσει μη αναμενόμενους ή μη αποδεκτές χρώμα προσαρμογές. Για να επιλύσετε ένα πρόβλημα με μια ελαττωματική προφίλ, μπορείτε είτε να καταργήσετε τη συσχέτιση μεταξύ της εμφάνισης και το προφίλ οθόνης ελαττωματικό ή μπορείτε να αντικαταστήσετε το ελαττωματικό προφίλ με ένα σωστό. Εάν καταργήσετε τη συσχέτιση μεταξύ της εμφάνισης και το προφίλ οθόνης ελαττωματικό, το Windows Live Photo συλλογή Viewer προϋποθέτει προφίλ οθόνης των sRGB.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΔεν είναι όλα τα ελαττωματικά προφίλ είναι συντακτικά μη έγκυρο. Κάποιο ελαττωματικό προφίλ είναι πλήρως συμβατό με τις προδιαγραφές προφίλ χρωμάτων International Color Consortium. Ωστόσο, τα ελαττωματικά προφίλ ενδέχεται να περιέχει σφάλματα σημασιολογίας.

Περισσότερες πληροφορίες

Για να καταργήσετε τη συσχέτιση μεταξύ της εμφάνισης και ένα προφίλ χρωμάτων, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Windows Vista

 1. Κάντε κλικStart
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  το κουμπί "Έναρξη"
  , και στη συνέχεια πληκτρολογήστεΔιαχείριση χρωμάτωνΣτοΈναρξη αναζήτησης"Τύπος" (Type).
 2. Κάντε κλικΔιαχείριση χρωμάτωνunderΠρογράμματα (Programs).
 3. ΣτοΔιαχείριση χρωμάτωνπαράθυρο διαλόγου, κάντε κλικ στοΣυσκευές (Devices)καρτέλα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή της εμφάνισης που αντιμετωπίζει το ζήτημα. Για παράδειγμα, κάντε κλικ στο κουμπίΟθόνης: Εποπτεία Τοποθέτησης και Άμεσης Λειτουργίας γενικής χρήσης.
 4. Βεβαιωθείτε ότι τοΧρήση των ρυθμίσεων για αυτήν τη συσκευήτο πλαίσιο ελέγχου είναι επιλεγμένο.
 5. ΣτοΠροφίλ που είναι συσχετισμένη με αυτήν τη συσκευήλίστα, καταργήστε όλα τα προφίλ που παρατίθενται στο πλαίσιο. Για να καταργήσετε ένα προφίλ, επιλέξτε το προφίλ και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίκατάργηση. Όταν ολοκληρώσετε αυτήν τη διαδικασία, το πλαίσιο θα είναι κενά και θα έχουν καταργηθεί όλα τα ελαττωματικά προφίλ.
 6. Κάντε κλικClose (Κλείσιμο).

  ΣΗΜΕΙΩΣΗΗ συσχέτιση προφίλ οθόνης προεπιλογή καταργείται τώρα. Εφαρμογή προβολής του Windows Live συλλογή φωτογραφιών του πλέον θα χρησιμοποιήσει το ελαττωματικό προφίλ και τώρα θα θεωρήσει ένα προφίλ οθόνης του sRGB όταν εμφανίζονται οι φωτογραφίες.

WINDOWS XP

 1. Κάντε κλικStartΚάντε κλικΕκτέλεσηTYPEDesk.cpl, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOk.
 2. Κάντε κλικ στην καρτέλαρυθμίσειςTAB.
 3. Κάντε κλικΓια προχωρημένους (Advanced).
 4. Κάντε κλικ στην καρτέλαΔιαχείριση χρωμάτωνTAB.
 5. ΣτοΤα προφίλ χρωμάτων που συσχετίζονται με αυτήν τη συσκευήλίστα, καταργήστε όλα τα προφίλ που παρατίθενται στο πλαίσιο. Για να καταργήσετε ένα προφίλ, επιλέξτε το προφίλ και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίκατάργηση. Όταν ολοκληρώσετε αυτήν τη διαδικασία, το πλαίσιο θα είναι κενά και θα έχουν καταργηθεί όλα τα ελαττωματικά προφίλ.
 6. Κάντε κλικOkδύο φορές.

  ΣΗΜΕΙΩΣΗΗ συσχέτιση προφίλ οθόνης προεπιλογή καταργείται τώρα. Εφαρμογή προβολής του Windows Live συλλογή φωτογραφιών του πλέον θα χρησιμοποιήσει το ελαττωματικό προφίλ και τώρα θα θεωρήσει ένα προφίλ οθόνης του sRGB όταν εμφανίζονται οι φωτογραφίες.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 942632 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 25 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Windows Vista Ultimate
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Home Premium
 • Windows Vista Home Basic
 • Windows Vista Starter
 • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
 • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
 • Windows Vista Business 64-bit edition
 • Windows Vista Home Premium 64-bit edition
 • Windows Vista Home Basic 64-bit edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbwinliveportal kbdisplay kbhowto kbinfo kbmt KB942632 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:942632

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com