De testprocedure rekening is mislukt wanneer u Outlook 2007-client verbinding maken met een postvak van Exchange Server 2007 via een POP3- of IMAP4-verbinding configureren

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 942814 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

U probeert een Microsoft Office Outlook 2007-client configureren verbinding maken met een postbus van Microsoft Exchange Server 2007 via een POP3 verbinding of IMAP4-verbinding. Voer de vereiste gegevens en Klik opAccountinstellingen testen. Wanneer u hiervoor de account testproces is mislukt.

Bovendien wordt het volgende foutbericht vermeld op deFoutentabblad in deTestaccount Instellingendialoogvenster:
Binnenkomende mail aanmelden Server (IMAP): de verbinding met de server is onderbroken. Als dit probleem blijft, neem contact op met uw serverbeheerder of internetprovider (isp).

Oorzaak

Dit probleem doet zich voor omdat Exchange Server 2007 wordt verbroken POP3 en IMAP4 sessies na drie aanmeldingspogingen mislukte.

Oplossing

Dit probleem kunt oplossen in Exchange Server 2007 servicepack 1 en updatepakket 1 installeert voor Exchange Server 2007 Service Pack 1. Zie de volgende Exchange Help-onderwerp voor meer informatie over updatepakket 1 voor Exchange Server 2007 Service Pack 1:
Beschrijving van updatepakket 1 voor Exchange Server 2007 servicepack 1
Installeer updatepakket 6 voor Exchange Server 2007 voor dit probleem in de releaseversie van Exchange Server 2007. Zie de volgende Exchange Help-onderwerp voor meer informatie over updatepakket 6 voor Exchange Server 2007:
Beschrijving van updatepakket 6 voor Exchange Server 2007
Zie de volgende Exchange Help-onderwerp voor meer informatie over hoe u de laatste Exchange service pack of updatepakket:
Hoe u het meest recente servicepack of updatepakket voor Exchange 2007

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld is in de sectie 'Van toepassing op'.

Meer informatie

Klik voor meer informatie de de volgende artikelnummers om de artikelen in de Microsoft Knowledge Base:
824684Beschrijving van de standaardterminologie die wordt gebruikt om software-updates voor Microsoft te beschrijven
817903Nieuw naamgevingsschema voor software-updatepakketten voor Exchange Server

Eigenschappen

Artikel ID: 942814 - Laatste beoordeling: zaterdag 19 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Exchange Server 2007 Enterprise Edition
  • Microsoft Exchange Server 2007 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbqfe kbexpertiseinter kbHotfixRollup kbmt KB942814 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:942814

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com