På en klientcomputer, der kører Windows Vista eller Windows 7, kan du stadig opnå adgang til offlinefiler, selvom filserveren er fjernet fra netværket

Oversættelser af artikler Oversættelser af artikler
Artikel-id: 942974 - Få vist de produkter, som denne artikel refererer til.
Udvid alle | Skjul alle

Symptomer

På en klientcomputer, der kører Windows Vista eller Windows 7, kan du stadig opnå adgang til offlinefiler, selvom filserveren er fjernet fra netværket. Desuden kan du slette offlinefilerne og de midlertidige filer under elementet Offlinefiler i Kontrolpanel.

Løsning

Vigtigt! I det følgende finder du en fremgangsmåde til redigering af registreringsdatabasen. Der kan dog opstå alvorlige problemer, hvis registreringsdatabasen ikke redigeres korrekt. Du skal derfor være meget omhyggelig med at følge den angivne fremgangsmåde. Som en ekstra sikkerhed bør du oprette en sikkerhedskopi af registreringsdatabasen, før du redigerer den. Det giver dig mulighed for at gendanne registreringsdatabasen, hvis der opstår problemer. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du sikkerhedskopierer og gendanner registreringsdatabasen, ved at klikke på følgende artikelnummer for at få vist artiklen i Microsoft Knowledge Base:
322756 Sådan sikkerhedskopieres og gendannes registreringsdatabasen i Windows
Hvis du vil have os til at geninitialisere cachelageret for offlinefiler for dig, skal du gå til afsnittet Løs det for mig. Hvis du hellere vil løse problemet selv, skal du gå til afsnittet Lad mig selv løse det.

Løs det for migDu kan løse problemet automatisk ved at klikke på knappen eller linket Løs det. Klik på Kør i dialogboksen Filoverførsel, og følg derefter fremgangsmåden i guiden Løs det.


Løs problemet
Microsoft Fix it 50561

Bemærk!
 • Sørg for, at filerne er synkroniseret, før du kører den automatiske rettelse. Eller vil ændringer, der ikke er gemt, gå tabt.
 • Denne guide findes muligvis kun på engelsk. Den automatiske løsning fungerer dog også for andre sprogversioner af Windows.
 • Hvis du ikke arbejder på den computer, hvor problemet er opstået, kan du gemme løsningen på et flashdrev eller på en cd og derefter køre den på den computer, der har problemet.

Gå derefter til afsnittet Løste dette problemet?.Lad mig selv løse detDu kan løse problemet ved at geninitialisere cachelageret til offlinefiler. Det gør du ved at benytte følgende fremgangsmåde:
 1. Klik på Start, skriv regedit i boksen Start søgning, og tryk derefter på ENTER.
  Hvis du bliver bedt om at angive en administratoradgangskode eller en bekræftelse, skal du skrive adgangskoden eller klikke på Fortsæt.
 2. Find følgende undernøgle i registreringsdatabasen, og højreklik på den:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\CSC
 3. Peg på Ny, og klik derefter på Nøgle.
 4. Skriv Parametre i feltet.
 5. Højreklik på Parametre, peg på Ny, og klik derefter på DWORD-værdi (32-bit).
 6. Skriv FormatDatabase, og tryk derefter på ENTER.
 7. Højreklik på FormatDatabase, og klik derefter på Rediger.
 8. Skriv 1 i feltet Værdidata, og klik derefter på OK.
 9. Luk Registreringseditor, og genstart computeren.
Bemærk! Sørg for, at filerne er synkroniseret, før du tilføjer denne post i registreringsdatabasen. Eller vil ændringer, der ikke er gemt, gå tabt.


Fik du løst problemet?

 • Undersøg, om problemet er blevet løst. Hvis problemet er løst, har du afsluttet dette afsnit. Hvis problemet ikke er løst, kan du kontakte support.
 • Vi vil gerne have din feedback. Du kan give os feedback eller rapportere om problemer med denne løsning ved at oprette en kommentar på bloggen Løs det for mig eller sende os en e-mail.

Status

Microsoft har bekræftet, at dette problem forekommer i de Microsoft-produkter, der er angivet i afsnittet Gælder for.


Bemærk! Dette er en artikel til hurtig udgivelse, som er oprettet direkte i Microsofts supportafdeling. Oplysningerne i artiklen præsenteres som de og behandler aktuelle problemer. Fordi artiklen er blevet udgivet hurtigt, kan der forekomme slåfejl, og artiklen kan blive redigeret uden varsel. Se andre forbehold under Vilkår for anvendelse.

Egenskaber

Artikel-id: 942974 - Seneste redigering: 16. maj 2011 - Redigering: 2.0
Oplysningerne i denne artikel gælder:
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Home Basic
 • Windows Vista Home Premium
 • Windows Vista Ultimate
 • Windows Vista Business 64-bit edition
 • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
 • Windows Vista Home Basic 64-bit edition
 • Windows Vista Home Premium 64-bit edition
 • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
 • Windows 7 Professional
 • Windows 7 Ultimate
 • Windows 7 Enterprise
Nøgleord: 
kbexpertiseinter kbtshoot kbprb kbmsifixme kbfixme KB942974

Send feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com