Offline-tiedostoja voi edelleen käyttää Windows Vista- tai Windows 7 -asiakastietokoneessa, vaikka tiedostopalvelin on poistettu verkosta

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 942974 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Oire

Offline-tiedostoja voi edelleen käyttää Windows Vista- tai Windows 7 -asiakastietokoneessa, vaikka tiedostopalvelin on poistettu verkosta. Lisäksi offline-tiedostoja ja tilapäisiä tiedostoja voi poistaa Ohjauspaneelin Offline-tiedostot-kohteessa.

Ratkaisu

Tärkeää Tässä osassa, tavassa tai tehtävässä olevissa vaiheissa kerrotaan, miten rekisteriä muokataan. Vakavia ongelmia saattaa kuitenkin ilmetä, jos rekisteriä muokataan virheellisesti. Varmista siis, että noudatat ohjeita huolellisesti. Varmuuskopioi rekisteri varmuuden vuoksi ennen sen muokkaamista. Tällöin voit palauttaa sen, jos ongelmia ilmenee. Lisätietoja rekisterin varmuuskopioimisesta ja palauttamisesta saat napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
322756 Rekisterin varmuuskopioiminen ja palauttaminen Windowsissa
Jos haluat, että offline-tiedostojen välimuisti alustetaan uudelleen puolestasi, siirry Korjaa ongelma puolestani -osaan. Jos haluat korjata tämän ongelman mieluummin itse, siirry Haluan korjata ongelman itse -osaan.

Korjaa ongelma puolestaniJos haluat, että tämä ongelma korjataan automaattisesti, napsauta Fix it -ratkaisun painiketta tai linkkiä. Valitse Tiedostojen lataaminen -valintaikkunassa Suorita ja noudata sitten ohjatun Fix it -toiminnon ohjeita.


Korjaa tämä ongelma
Microsoftin Fix it -ratkaisu 50561

Huomautuksia
 • Varmista, että tiedostot on synkronoitu, ennen kuin suoritat automaattisen korjauksen. Muussa tapauksessa synkronoimattomat muutokset menetetään.
 • Tämä ohjattu toiminto saattaa olla vain englanninkielinen. Automaattinen korjaus toimii kuitenkin myös muiden Windowsin kieliversioiden kanssa.
 • Jos et ole käyttämässä tietokonetta, jossa tämä ongelma ilmenee, tallenna Fix it -ratkaisu muistitikkuun tai CD-levylle ja suorita se sitten tietokoneessa, jossa ongelma ilmenee.

Siirry sitten Korjasiko tämä ongelman? -osaan.Haluan korjata ongelman itseVoit ratkaista tämän ongelman alustamalla offline-tiedostojen välimuistin uudelleen. Voit tehdä tämän seuraavasti:
 1. Napsauta Käynnistä-painiketta, kirjoita Aloita haku -ruutuun regedit ja paina sitten ENTER-näppäintä.
  Jos sinua kehotetaan antamaan järjestelmänvalvojan salasana tai vahvistamaan toiminto, kirjoita salasana tai valitse Jatka.
 2. Etsi seuraava rekisterin aliavain ja napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\CSC
 3. Valitse Uusi ja valitse sitten Avain.
 4. Kirjoita ruutuun Parameters.
 5. Napsauta Parameters-kohtaa hiiren kakkospainikkeella, valitse Uusi ja valitse sitten DWORD-arvo (32-bittinen).
 6. Kirjoita FormatDatabase ja paina sitten ENTER-näppäintä.
 7. Napsauta hiiren kakkospainikkeella FormatDatabase-arvoa ja valitse sitten Muokkaa.
 8. Kirjoita Arvon data -ruutuun 1 ja valitse sitten OK.
 9. Sulje Rekisterieditori ja käynnistä tietokone uudelleen.
Huomautus Varmista, että tiedostot on synkronoitu, ennen kuin lisäät tämän rekisterimerkinnän. Muussa tapauksessa synkronoimattomat muutokset menetetään.


Korjasiko tämä ongelman?

 • Tarkista, onko ongelma korjattu. Jos ongelma on korjattu, sinun ei tarvitse tehdä muita tässä osassa kuvattuja toimia. Jos ongelmaa ei ole korjattu, voit ottaa yhteyttä tukeen.
 • Arvostamme palautettasi. Voit antaa meille palautetta tai ilmoittaa tähän ratkaisuun liittyvistä ongelmista jättämällä kommentin Fix it for me (Korjaa ongelma puolestani) -blogiin tai lähettämällä meille sähköpostia.

Tila

Microsoft on vahvistanut, että tämä ongelma esiintyy artikkelin alussa luetelluissa Microsoftin tuotteissa.


Huomautus Tämä on niin sanottu nopeasti julkaistava (?fast publish?) artikkeli, joka on laadittu suoraan Microsoftin tukiorganisaatiossa. Tässä olevat tiedot toimitetaan sellaisenaan vastauksena esiin tulleisiin ongelmiin. Koska aineisto on tuotu saataville nopeasti, se saattaa sisältää painovirheitä ja tietoja saatetaan muokata milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Lue muut huomioon otettavat seikat käyttöehdoista.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 942974 - Viimeisin tarkistus: 18. toukokuuta 2011 - Versio: 2.0
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Home Basic
 • Windows Vista Home Premium
 • Windows Vista Ultimate
 • Windows Vista Business 64-bit edition
 • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
 • Windows Vista Home Basic 64-bit edition
 • Windows Vista Home Premium 64-bit edition
 • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
 • Windows 7 Professional
 • Windows 7 Ultimate
 • Windows 7 Enterprise
Hakusanat: 
kbexpertiseinter kbtshoot kbprb kbmsifixme kbfixme KB942974

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com