MS07-066: A Windows-kernel biztonsági rése magasabb szintű jogosultság megszerzését teheti lehetővé

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 943078 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása
A Microsoft közzétette az MS07-066 jelű biztonsági közleményt, amely a biztonsági frissítésre vonatkozó valamennyi fontos tudnivalót tartalmazza, beleértve a javításba foglalt fájlok adatait és a telepítési lehetőségek leírását. A biztonsági közlemény teljes szövege a Microsoft alábbi webhelyein tekinthető meg: Megjegyzés: Ezt a biztonsági frissítést a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében ismertetett nem biztonsági frissítés is tartalmazza:
943899 Megjelent a Windows Vista teljesítményét, válaszképességét és megbízhatóságát javító frissítés (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
A Tudásbázis 943899. számú cikkében ismertetett nem biztonsági frissítés és az MS07-066 jelű biztonsági közleményben felajánlott biztonsági frissítés egyformán védelmet biztosít az MS07-066 jelű biztonsági közleményben ismertetett biztonsági rések ellen.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 943078 - Utolsó ellenőrzés: 2008. március 3. - Verziószám: 2.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Windows Vista Business
  • Windows Vista Enterprise
  • Windows Vista Home Basic
  • Windows Vista Home Premium
  • Windows Vista Ultimate
  • Windows Vista Business 64-bit edition
  • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
  • Windows Vista Home Basic 64-bit edition
  • Windows Vista Home Premium 64-bit edition
  • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix kbsecvulnerability kbqfe kbsecurity kbsecbulletin kbpubtypekc atdownload kbexpertiseinter kbexpertisebeginner kbvistasp1fix KB943078
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com