Amikor az Internet Explorer 6 alkalmazásban Windows XP SP 2 rendszerű számítógépen egyik webhelyről a másikra lép, az Internet Explorer nem válaszol

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 943120 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

A jelenség

Amikor egy Windows XP Service Pack 2 (SP2) rendszerű számítógépen a Microsoft Internet Explorer 6 alkalmazásban egy stíluslapra mutató hivatkozást tartalmazó webhelyről egy másik webhelyre lép, az Internet Explorer 6 nem válaszol.

A probléma olyan számítógépeken fordul elő, amelyeken telepítve van az Internet Explorer alkalmazáshoz kiadott 933566. számú (MS07-033 jelű) összegző biztonsági frissítés vagy valamely ennél későbbi összegző biztonsági frissítés.

A Microsoft Tudásbázis kapcsolódó cikke:
933566 MS07-033: Összegző biztonsági frissítés az Internet Explorer programhoz

A megoldás

Gyorsjavítási információk

A Microsoft közzétett egy támogatott gyorsjavítást, de az csak a jelen cikkben ismertetett probléma megoldására alkalmas. Csak olyan rendszereken telepítse, amelyeken az adott probléma jelentkezik. A gyorsjavítás további tesztelésen mehet keresztül, ezért a Microsoft azt javasolja, hogy amennyiben a probléma nem érinti súlyosan, várja meg a következő szoftverfrissítést, amely tartalmazni fogja ezt a gyorsjavítást.

Amennyiben a gyorsjavítás letölthető, a Tudásbázis jelen cikke tetején megtalálható egy, a letölthető gyorsjavításról tájékoztató bekezdés. Ha a bekezdés nem jelenik meg, a gyorsjavítás beszerzéséhez forduljon a Microsoft ügyfél- és támogatási szolgálatához.

Megjegyzés: További problémák esetén, vagy ha hibaelhárításra van szükség, előfordulhat, hogy létre kell hoznia egy külön szolgáltatásigénylést. A szokásos támogatási díjak terhelik a tanácsadó szolgálatnak feltett további kérdéseket, amennyiben azok nem kapcsolatosak a szóban forgó gyorsjavítással. A Microsoft ügyfél- és támogatási szolgálata telefonszámainak teljes listájáért vagy a külön szolgáltatásigénylések létrehozásával kapcsolatos információkért keresse fel a Microsoft alábbi webhelyét:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Megjegyzés: A letölthető gyorsjavítással foglalkozó részben a gyorsjavítás összes nyelvváltozatát megtalálja. Ha a keresett nyelv nem található a felsoroltak között, a gyorsjavítás azon a nyelven nem érhető el.

Előfeltételek

A gyorsjavítás telepítéséhez a számítógépen telepítve kell lennie a Windows XP SP2 rendszernek.

Újraindítás szükségessége

A gyorsjavítás telepítését követően újra kell indítani a számítógépet.

Gyorsjavítások helyettesítése

Ez a gyorsjavítás nem helyettesít más, korábban megjelent gyorsjavítást.

A beállításjegyzékkel kapcsolatos információk

A gyorsjavítás használatához nem kell módosítani a beállításjegyzéket.

Fájlinformációk

A gyorsjavítás angol nyelvű változata a következő táblázatban található fájlattribútumokkal (vagy újabbakkal) rendelkezik. A fájlok dátuma és időpontja egyezményes világidő (UTC) szerint van megadva. A fájlinformációk megtekintése során a dátumok és időpontok helyi időre konvertálódnak. A helyi idő és az egyezményes világidő közötti különbségről a Vezérlőpultról elérhető Dátum és idő párbeszédpanel Időzóna lapján tájékozódhat.
Windows XP SP2, x86-alapú változatok
(Tento
A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
File nameFile versionFile sizeDateTimePlatform
Mshtml.dll6.0.2900.32293 065 85609-Oct-200704:45x86
(Tento

Állapot

A Microsoft megerősítette, hogy a cikkben tárgyalt jelenség az érintett termékek hibájára vezethető vissza.

További információ

A szoftverfrissítési terminológiáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
824684 A Microsoft szoftverfrissítéseinek leírásához használt szabványos terminológia bemutatása

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 943120 - Utolsó ellenőrzés: 2008. december 1. - Verziószám: 1.6
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Internet Explorer 6.0 a következő platformokon
    • Microsoft Windows XP Home Edition
    • Microsoft Windows XP Professional
    • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 Update Rollup 2
    • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition
Kulcsszavak: 
kbfix kbqfe kbpubtypekc kbexpertiseadvanced kbautohotfix KB943120
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com