Et program som bruker Sxs.dll-filen, krasjer når du kjører programmet på en Windows XP-basert datamaskin

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 943232 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

På denne siden

Symptom

Når du kjører et program som bruker Sxs.dll-filen, på en Windows XP-basert datamaskin, kan det hende at programmet krasjer.

Årsak

Dette problemet oppstår på grunn av et brudd på tilgangstillatelse som forårsakes av en heap-feil i Sxs.dll-filen. Når du kjører programmet, påkalles SxsFindClrClassInformation-funksjonen to ganger. Den første påkallingen er for å beregne hvor mye buffer funksjonen trenger. Den andre påkallingen er for å skrive dataene til bufferen. Tallet som SxsFindClrClassInformation-funksjonen beregner, er imidlertid mindre enn tallet som funksjonen skriver. Derfor skades heapen.

Løsning

Informasjon om hurtigreparasjonen

En støttet hurtigreparasjon er tilgjengelig fra Microsoft. Denne hurtigreparasjonen løser bare det konkrete problemet som er beskrevet i denne artikkelen. Hurtigreparasjonen skal utelukkende brukes på systemer der dette problemet har oppstått. Hurtigreparasjonen kan bli gjenstand for ytterligere testing. Vi anbefaler derfor at du venter på neste programvareoppdatering som inneholder denne hurtigreparasjonen, med mindre dette problemet påvirker deg i stor grad.

Hvis hurtigreparasjonen er tilgjengelig for nedlasting, finnes delen "Hotfix download available" (nedlasting for hurtigreparasjon tilgjengelig) øverst i denne Knowledge Base-artikkelen. Hvis denne delen ikke vises, kan du kontakte Microsofts kundeservice og kundestøtte for å få hurtigreparasjonen.

Obs!  Hvis det oppstår andre problemer i tillegg, eller hvis du trenger feilsøkingstips, kan det hende du må sende en separat forespørsel om dette. Vanlige kundestøttekostnader gjelder for ytterligere kundestøttespørsmål og problemer som ikke dekkes av denne oppdateringen. Hvis du vil ha en fullstendig liste over telefonnumre til Microsofts kundeservice og kundestøtte eller opprette en separat forespørsel om kundestøtte, kan du gå til følgende Microsoft-webområde:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Obs!  Skjemaet "Hotfix download available" (nedlasting for hurtigreparasjon tilgjengelig) viser språkene som hurtigreparasjonen er tilgjengelig for. Hvis du ikke ser språket ditt, er det fordi en hurtigreparasjon ikke er tilgjengelig for dette språket.

Forutsetninger

Windows XP Service Pack 2 eller Windows XP Service Pack 3 må være installert før du bruker denne hurtigreparasjonen.

Omstartskrav

Du må starte datamaskinen på nytt når du har installert denne hurtigreparasjonen.

Informasjon om erstatning av hurtigreparasjoner

Denne hurtigreparasjonen erstatter ikke tidligere utgitte hurtigreparasjoner.

Filinformasjon

Den engelskspråklige versjonen av denne hurtigreparasjonen har filattributtene som står oppført i tabellen nedenfor (eller senere). Dato og klokkeslett for disse filene er oppført i Coordinated Universal Time (UTC). Den faktiske filinformasjonen vises i lokal tid på datamaskinen din. Hvis du vil finne forskjellen mellom UTC-tid og lokal tid, bruker du kategorien Tidssone under Dato og klokkeslett i Kontrollpanel.
Skjul denne tabellenVis denne tabellen
File nameFile versionFile sizeDateTimePlatformSP requirementService branch
Sxs.dll5.1.2600.3295713,21617-Jan- 200817:59x86SP2SP2QFE
Sxs.dll5.1.2600.5699713,21623- Oct-200813:39x86SP3SP3QFE

Status

Microsoft har bekreftet at dette er et problem for Microsoft-produktene som er oppført under Informasjonen i denne artikkelen gjelder.

Mer informasjon

Hvis du vil ha mer informasjon om terminologi for programvareoppdatering, kan du klikke følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
824684 Beskrivelse av standardterminologien som brukes til å beskrive oppdateringer av Microsoft-programvare

Egenskaper

Artikkel-ID: 943232 - Forrige gjennomgang: 30. juni 2009 - Gjennomgang: 2.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
Nøkkelord: 
kbautohotfix kbexpertiseadvanced kbpubtypekc kbqfe kbhotfixserver KB943232

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com