Ένα στοιχείο που αντιγράφετε σε μια επιφάνεια εργασίας των Windows Vista δεν εμφανίζεται στην επιφάνεια εργασίας, ακόμα και αν εμφανίζεται στο φάκελο "επιφάνεια εργασίας"

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 943805 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εάν χρησιμοποιείτε μία από τις ακόλουθες μεθόδους για να αντιγράψετε ένα στοιχείο της επιφάνειας εργασίας σε έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Windows Vista, το στοιχείο δεν εμφανίζεται στην επιφάνεια εργασίας:
  • Στην επιφάνεια εργασίας, μπορείτε να δημιουργήσετε μια συντόμευση για ένα αρχείο που βρίσκεται στο φάκελο % systemroot % ή που βρίσκεται στο φάκελο %systemroot%\system32. Μπορείτε να δημιουργήσετε αυτήν τη συντόμευση, εκτελώντας μια λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης, ενώ το πάτημαCTRL+SHIFT.
  • Αντιγραφή στοιχείων στην επιφάνεια εργασίας από ένα κοινόχρηστο στοιχείο δικτύου ή μια μονάδα flash USB.
Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται ακόμα και όταν είναι επιτυχής η λειτουργία αντιγραφής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΠαρόλο που το στοιχείο δεν εμφανίζεται στην επιφάνεια εργασίας, εμφανίζονται στο στοΕπιφάνεια εργασίας (Desktop)Φάκελος. Για ναΕπιφάνεια εργασίας (Desktop)η διαδρομή του φακέλου είναι \%USERPROFILE%\Desktop.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πιο πρόσφατο Service Pack των Windows Vista, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
935791Τρόπος λήψης του τελευταίου service pack των Windows Vista

Αιτία

Αυτό το ζήτημα προκύπτει, εάν απενεργοποιήσετε τοΣτοίχιση στο πλέγμαη δυνατότητα για την επιφάνεια εργασίας. Η θέση που αντιγράψατε το στοιχείο έχει μια αρνητική άξονα y. Επομένως, το στοιχείο βρίσκεται επάνω από το επάνω περίγραμμα της ορατής επιφάνειας εργασίας.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, ενεργοποιήστε τηνΣτοίχιση στο πλέγμαη δυνατότητα για την επιφάνεια εργασίας, εκτελώντας την ακόλουθη λειτουργία:

Κάντε δεξιό κλικ στην επιφάνεια εργασίας, τοποθετήστε το δείκτηView, και στη συνέχεια κάντε κλικ για να επιλέξετεΣτοίχιση στο πλέγμα.

Περισσότερες πληροφορίες

Αυτό το ζήτημα θα διορθωθεί από τα Windows Vista Service Pack 1. Μεμονωμένα η επείγουσα επιδιόρθωση δεν θα επιλύσετε το πρόβλημα.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Αναφορές

Για βοήθεια με τις κοινές εργασίες συντήρησης συστήματος στα Windows Vista, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 943805 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
  • Windows Vista Home Premium 64-bit edition
  • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
  • Windows Vista Business
  • Windows Vista Business 64-bit edition
  • Windows Vista Enterprise
  • Windows Vista Home Premium
  • Windows Vista Ultimate
Λέξεις-κλειδιά: 
kbvistasp1fix kbexpertisebeginner kbprb kbmt KB943805 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:943805

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com