MS08-014: Az Excel 2003 alkalmazás biztonsági frissítése: 2008. március 11.

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 943985 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

A Microsoft közzétette az MS08-014 jelű biztonsági közleményt, amely a biztonsági frissítésre vonatkozó valamennyi fontos tudnivalót tartalmazza, beleértve a javításba foglalt fájlok adatait és a telepítési lehetőségek leírását. A biztonsági közlemény teljes szövege a Microsoft alábbi webhelyein tekinthető meg: Támogatás és segítségnyújtás a biztonsági frissítéshez Az otthoni felhasználók az Amerikai Egyesült Államokban, illetve Kanadában díjmentes telefonos támogatást kaphatnak az 1-866-PCSAFETY számon, illetve más országokban a Microsoft helyi képviseletétől. A biztonsági frissítésekhez támogatást nyújtó helyi Microsoft-képviseletek elérhetőségéről az alábbi nemzetközi támogatási webhelyen tájékozódhat:
http://support.microsoft.com/common/international.aspx
A vállalati ügyfelek a biztonsági frissítésekhez saját tanácsadóiktól kaphatnak támogatást.

A biztonsági frissítéssel kapcsolatos ismert jelenség

 • Telepíti a 943985. számú biztonsági frissítést egy olyan számítógépen, amelyen telepítve van a Microsoft Office Excel 2003 alkalmazás. A frissítés telepítését követően a valós idejű adatforrásra hivatkozó VBA-makrót tartalmazó, tömbben bevitt függvények helytelen értéket adnak vissza. Az helytelen érték általában 0.

  A Microsoft kutatást végzett a problémával kapcsolatban, és ismét kiadta a 943985. számú biztonsági frissítést a Microsoft Office Excel 2003 Service Pack 2 és a Microsoft Office Excel Service Pack 3 alkalmazás felhasználói számára.

  Az automatikus frissítési szolgáltatás megfelelően ajánlja fel ezt a frissítést a fenti rendszerek felhasználóinak függetlenül attól, hogy azok telepítették-e a 943985. számú biztonsági frissítés eredeti változatát.

  A problémáról és a frissítés telepített verziójának megállapításáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
  950340 A 943985. számú biztonsági frissítés telepítése után az Excel 2003 alkalmazásban végrehajtott számítások helytelen eredményt adnak vissza egy valós idejű adatforrás felhasználó által definiált VBA-függvénnyel történő használatakor
 • A következő problémák bármelyikét tapasztalhatja, miután telepítette a 943985. számú biztonsági frissítést egy, a Microsoft Office Excel 2003 alkalmazást futtató számítógépen.
  • Nem lehet szövegfájlt importálni az Excel 2003 alkalmazás Szövegbeolvasó varázslójával.
  • Már nem lehet futtatni a Paste metódust használó VBA-kódot a Workbook_Open() vagy az Auto_Open() függvényben a szövegadatok egy adott cellába való másolásához az Excel-munkalapokon. Amikor a VBA-kód futtatásához duplán az Excel-munkafüzetre kattint, a szövegadatok a kívánt cella helyett csak az A1 cellába másolhatók. A szövegadatok első karaktere továbbá hiányzik az A1 cellából.
  • Egy ANSI kódolást használó, tabulátorral tagolt (*.txt) formátumú fájl megnyitásakor előfordulhat, hogy a fájlban lévő kelet-ázsiai karakterek nem jelennek meg. Kelet-ázsiai karakterek például a koreai vagy a kínai karakterek.
  • Amikor egy olyan Excel-munkalap mentésekor, amelynek egyik cellája több, .txt fájlként mentett sort tartalmaz, az Excel 2003 alkalmazással megkísérli megnyitni a .txt fájlt, előfordulhat, hogy a cellában korábban megtalálható sorok külön, több cellában jelennek meg.

   Megjegyzés: Ha egy cellához további sorokat kíván hozzáadni az Excel alkalmazásban, a szöveg cellába történő beírásakor nyomja le az ALT+ENTER billentyűkombinációt.
  • A fájlok Excel 2003 alkalmazásban való megnyitásakor a következő fájlok jelenhetnek meg helytelenül:
   • Az ANSI kódolást használó, tabulátorral tagolt (*.txt) fájlok
   • Az UTF-8 kódolást használó, vesszővel tagolt (*.csv) fájlok
  A problémák megoldásához telepítse a 952208. számú gyorsjavítást. A 952208. számú gyorsjavításról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
  952208 Az Excel 2003 alkalmazás gyorsjavítása: 2008. május 10. (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

Előfeltételek

A biztonsági frissítés telepítéséhez a számítógépen telepítve kell lennie a Microsoft Office 2003 Service Pack 2 (SP2) vagy a Microsoft Office 2003 Service Pack 3 (SP3) szervizcsomagnak.

A Microsoft Tudásbázis kapcsolódó cikke:
870924 Az Office 2003 programcsomag legújabb szervizcsomagjának beszerzése

Eltávolítási információk

A biztonsági frissítés eltávolításához használja a Vezérlőpult Programok telepítése és törlése segédprogramját.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 943985 - Utolsó ellenőrzés: 2008. május 23. - Verziószám: 4.2
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Office Excel 2003
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix kbsecvulnerability kbqfe kbsecurity kbsecbulletin kbexpertisebeginner kboffice2003sp3fix kboffice2003presp4fix KB943985
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com