MS08-013: Az Office XP programcsomag biztonsági frissítése: 2008. február 12.

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 944423 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETÉS

A Microsoft közzétette az MS08-013 jelű biztonsági közleményt, amely a biztonsági frissítésre vonatkozó valamennyi fontos tudnivalót tartalmazza, beleértve a javításba foglalt fájlok adatait és a telepítési lehetőségek leírását. A biztonsági közlemény teljes szövegét a Microsoft alábbi webhelyein tekinthetik meg az otthoni felhasználók és az informatikai szakemberek:

Előfeltételek

A biztonsági frissítés telepítéséhez a számítógépen telepítve kell lennie a Microsoft Office XP Service Pack 3 (SP3) szervizcsomagnak.

Az Office XP Service Pack 3 szervizcsomag beszerzéséről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
307841 Az Office XP szoftver legújabb szervizcsomagjainak beszerzése

Eltávolítási információk

Ez a biztonsági frissítés nem távolítható el. A Microsoft Office XP egy hibája következtében a rendszer részlegesen eltávolítja az Office XP programcsomagot egyes összetevők frissítéseinek telepítésekor vagy eltávolításakor. Ez a frissítés megoldja ezt a problémát. A biztonsági frissítés eltávolításakor ugyanakkor a probléma hatására a rendszer ismét részlegesen eltávolítja az Office programcsomagot. E viselkedés megelőzése érdekében célszerű nem eltávolítani a frissítést.

Ha vissza kíván térni az Office XP programcsomagnak a biztonsági frissítést nem tartalmazó előző telepítési példányához, távolítsa el, majd az eredeti telepítőlemezről vagy telepítési helyről telepítse újra az Office XP programcsomagot.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 944423 - Utolsó ellenőrzés: 2008. március 5. - Verziószám: 2.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Office XP Professional Edition
  • Microsoft Office XP Small Business Edition
  • Microsoft Office XP Standard Edition
  • Microsoft Office XP Students and Teachers
  • Microsoft Office XP Personal
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix kbsecvulnerability kbqfe kbsecurity kbsecbulletin kbexpertisebeginner KB944423
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com