Η δυνατότητα "Ενεργοποίηση του δακτυλίου" ενεργοποιείται ακόμα έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Windows Vista κατά την εγκατάσταση ενός ελεγκτή ήχου υψηλής Ευκρίνειας δεν να ενεργοποιούν τον υπολογιστή

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 944799 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Μπορείτε να ορίσετε έναν ελεγκτή ήχου υψηλής ανάλυσης (HD), όχι για την επαναφορά ενός υπολογιστή που βασίζεται στα Windows Vista χρησιμοποιώντας τοΝα επιτρέπεται σε αυτήν τη συσκευή να ενεργοποιούν τον υπολογιστήεπιλογή στα Windows Vista. Ωστόσο, το"Ενεργοποίηση του δακτυλίου"Η δυνατότητα (WOR) εξακολουθεί να εξέρχεται του υπολογιστή από κατάσταση αναμονής και αδρανοποίησης.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα προκύπτει επειδή ο υπολογιστής εξακολουθεί να trickle ενέργειας με το chip ήχου υψηλής Ευκρίνειας, εάν απενεργοποιήσετε το chip ήχου υψηλής Ευκρίνειας και είναι ενεργοποιημένη η δυνατότητα WOR. Πρέπει να απενεργοποιήσετε τον ελεγκτή ήχου υψηλής Ευκρίνειας και πρέπει επίσης να απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα WOR. Όταν απενεργοποιείτε τη δυνατότητα WOR και τον ελεγκτή ήχου υψηλής Ευκρίνειας, ένα μικρό trickle της ενέργειας είναι conserved κατά την μετάβαση σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας ή σε αδρανοποίηση.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, απενεργοποιήστε τη δυνατότητα WOR και καταργήστε την τροφοδοσία εναλλασσόμενου Ρεύματος, έτσι ώστε ο υπολογιστής λειτουργεί με ρεύμα μπαταρίας. Στη συνέχεια, το δίαυλο του ελεγκτή ήχου υψηλής Ευκρίνειας πλέον να ενεργοποιούν τον υπολογιστή.

Επιλεκτικά, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα WOR και τον ελεγκτή ήχου υψηλής Ευκρίνειας. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα: (Use the tools in the Windows Recovery Environment to repair Windows Vista. To do this, follow these steps:):
 1. Κάντε κλικStart
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Κουμπί ' Έναρξη '
  TYPEΔιαχείριση συσκευών (Device Manager)ΣτοΈναρξη αναζήτησηςπλαίσιο και στη συνέχεια κάντε κλικΔιαχείριση συσκευών (Device Manager)ΣτοΠρογράμματα (Programs)Λίστα (List).

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Το δικαίωμα ελέγχου λογαριασμού χρήστη
  Εάν σας ζητηθεί κωδικός πρόσβασης διαχειριστή ή επιβεβαίωση, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασής σας ή κάντε κλικ στο κουμπίContinue.
 2. Στη Διαχείριση συσκευών, αναπτύξτε το στοιχείοΣυσκευές συστήματος.
 3. Κάντε δεξιό κλικ στη συσκευή ήχου υψηλής Ευκρίνειας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίΙδιότητες (Properties).
 4. Κάντε κλικ στην καρτέλαΔιαχείριση ισχύοςTAB.
 5. Κάντε κλικ για να καταργήσετε την επιλογή τουΝα επιτρέπεται σε αυτήν τη συσκευή για να ενεργοποιούν τον υπολογιστήπλαίσιο ελέγχου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίOk.
 6. Αναπτύξτε τοΜόντεμενότητα στη Διαχείριση συσκευών και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίΙδιότητες (Properties).
 7. Κάντε κλικ στην καρτέλαΔιαχείριση ισχύοςTAB.
 8. Κάντε κλικ για να καταργήσετε την επιλογή τουΝα επιτρέπεται σε αυτήν τη συσκευή για να ενεργοποιούν τον υπολογιστήπλαίσιο ελέγχου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίOk.
 9. Έξοδος από τη Διαχείριση συσκευών.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Όταν ο υπολογιστής είναι συνδεδεμένος σε Εναλλασσόμενο ρεύμα και εισέρχεται σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας, το chip ήχου υψηλής Ευκρίνειας εξακολουθεί να χρησιμοποιεί ρεύμα. Στη συνέχεια, αν ένας υπολογιστής είναι transitioned με μπαταρία όσο τα Windows είναι σε κατάσταση αδρανοποίησης, οι συσκευές θα συνεχίσει να σχεδιάσετε την τρέχουσα. Αυτό ίσως δεν είναι επιθυμητή για εκτεταμένη κατάσταση αναμονής διάρκειες Εάν παρέχεται καμία Εναλλασσόμενο ρεύμα.

Η Microsoft ερευνά αυτό το ζήτημα και θα δημοσιεύσει περισσότερες πληροφορίες σε αυτό το άρθρο, όταν αυτές γίνουν διαθέσιμες.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 944799 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
 • Windows Vista Home Basic 64-bit edition
 • Windows Vista Home Premium 64-bit edition
 • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Business 64-bit edition
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Home Basic
 • Windows Vista Home Premium
 • Windows Vista Ultimate
Λέξεις-κλειδιά: 
kbtshoot kbprb kbmt KB944799 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:944799

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com