MS08-013: Az Office 2003 programcsomag biztonsági frissítése: 2008. február 12.

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 945185 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETÉS

A Microsoft közzétette az MS08-013 jelű biztonsági közleményt, amely a biztonsági frissítésre vonatkozó valamennyi fontos tudnivalót tartalmazza, beleértve a javításba foglalt fájlok adatait és a telepítési lehetőségek leírását. A biztonsági közlemény teljes szövegét a Microsoft alábbi webhelyein tekinthetik meg az otthoni felhasználók és az informatikai szakemberek:

Előfeltételek

A biztonsági frissítés telepítéséhez a számítógépen telepítve kell lennie a Microsoft Office 2003 Service Pack 2 (SP2) szervizcsomagnak.

A Microsoft Tudásbázis kapcsolódó cikke:
870924 Az Office 2003 programcsomag legújabb szervizcsomagjának beszerzése

Eltávolítási információk

A frissítés a telepítés után nem távolítható el. Ha vissza kíván térni az Office 2003 programcsomagnak a frissítés telepítése előtti állapotához, először el kell távolítania, majd az eredeti telepítési módszerrel újra kell telepítenie az Office 2003 programcsomagot.

A frissítés nem távolítható el az Office 2003 azon hibája miatt, amelynek hatására a rendszer részlegesen eltávolítja az Office 2003 programcsomagot bizonyos összetevők frissítéseinek telepítésekor vagy eltávolításakor. Ez a frissítés megoldja ezt a problémát. A frissítés eltávolítása esetén ugyanakkor a hiba ismét jelentkezik, és a rendszer újból részlegesen eltávolítja az Office programcsomagot. E viselkedés megelőzése érdekében célszerű nem eltávolítani a frissítést.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 945185 - Utolsó ellenőrzés: 2008. március 5. - Verziószám: 2.2
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Office Professional Edition 2003
  • Microsoft Office Professional Enterprise Edition 2003
  • Microsoft Office Standard Edition 2003
  • Microsoft Office Students and Teachers Edition 2003
  • Microsoft Office Small Business Edition 2003
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix kbsecvulnerability kbqfe kbsecurity kbsecbulletin kboffice2003presp4fix KB945185
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com