Metagegevens die zijn toegewezen aan een foto in Windows Live Fotogalerij zijn niet zichtbaar in het Windows Verkenner-dialoogvenster Eigenschappen in Windows XP

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 945359 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Metagegevens die u toevoegt aan een foto in Windows Live Fotogalerij zijn niet zichtbaar in het Windows Verkenner-dialoogvenster Eigenschappen in Windows XP

Oplossing

U kunt dit probleem oplossen door het hulpprogramma Microsoft Photo Info te downloaden en installeren. Met dit hulpprogramma kunt u de metagegevens die in Windows Live Fotogalerij aan de foto zijn toegewezen weergeven in Windows Verkenner. U kunt het programma downloaden van de volgende website van Microsoft:
http://www.microsoft.com/windowsxp/using/digitalphotography/prophoto/photoinfo.mspx

Workaround

U kunt dit probleem omzeilen door het informatievenster van Windows Live Fotogalerij te gebruiken om de labels en bijschriften te bekijken die via Windows Live Fotogalerij aan een foto zijn toegewezen.

Meer informatie

Het dialoogvenster Eigenschappen voor foto's in Windows Verkenner bevat een tabblad Samenvatting dat de volgende velden bevat:
  • Titel
  • Onderwerp
  • Auteur
  • Trefwoorden
  • Opmerkingen
In deze velden wordt informatie over de foto weergegeven met behulp van de EXIF-gegevens (Exchangeable Image File Format) van de foto. Windows Live Fotogalerij maakt gebruik van Windows Imaging Component om de metagegevens te lezen die aan een foto zijn toegewezen. Metagegevens die zijn toegewezen aan een foto in Windows Live Fotogalerij, zijn echter niet zichtbaar in het Windows Verkenner-dialoogvenster Eigenschappen. Dit is zelfs het geval wanneer u in Windows Live Fotogalerij met de rechtermuisknop op een foto klikt en Eigenschappen selecteert. Bovendien zijn, nadat u een bijschrift of labels aan een foto heeft toegewezen in Windows Live Fotogalerij, titels of trefwoorden die eerder aan de foto waren toegewezen met behulp van het dialoogvenster Eigenschappen niet meer zichtbaar in het dialoogvenster Eigenschappen.
Opmerking Als u de eigenschappen van een foto wilt weergeven, klikt u op Eigenschappen en opent u het tabblad Samenvatting.
Ga naar de volgende MSDN-website voor meer informatie over het beleid ten aanzien van metagegevens voor foto's dat door het Windows-besturingssysteem wordt gebruikt:
http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/bb643802.aspx

Eigenschappen

Artikel ID: 945359 - Laatste beoordeling: donderdag 20 december 2007 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Windows Live Photo Gallery
Trefwoorden: 
kbtshoot kbprb kbliveidportal kbwinliveportal KB945359

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com