MCTS Self-Paced Training Kit (examen 70-445): Microsoft SQL Server 2005 Business Intelligence, implementatie en onderhoud commentaar en correcties

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 945452
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

Dit artikel bevat opmerkingen, correcties en informatie over bekende fouten met betrekking tot het adresboek van Microsoft PressMCTS volgt Trainingskit (examen 70-445): Microsoft SQL Server 2005 Business Intelligence-implementatie en onderhoud978-0-7356-2341-5.

De volgende onderwerpen worden behandeld:

  • CD-rom: Evaluatie van gereedheid antwoord onjuist
  • Pagina 81: Aanvullende informatie nodig in stap 3
  • Pagina 97: 'Lookup' moet 'Aggregate'
  • Pagina 164: Feit worden veel te veel
  • Pagina 193: 2004 moeten 2003
  • Pagina 294: 'dscategory' en 'dsmonth' moet worden ingeschakeld

Meer informatie

CD-ROM: Evaluatie van gereedheid antwoord onjuist

Een van de vragen in de beoordeling van gereedheid revisie gelezen:
'Kan een lokale beheerder worden geweigerd ' gegevenstoegang' een kubus van SQL Server Analysis Services (SSAS) op dezelfde server?'

Het juiste antwoord moet:
"Ja, lokale windows-beheerders kunnen geen toegang tot een SSAS-kubus, maar de enige manier om dit te bereiken is het uitsluiten van de groep Administrators van de functie server administrator."

Pagina 81: Aanvullende informatie nodig in stap 3

Stap 3 ontbreekt instructies op 'Nieuw' Selecteer het keuzerondje "Maken een gebaseerd op een nieuwe of bestaande gegevensbronverbinding" op pagina 81.

Wijzigen:
"Selecteer het keuzerondje maken een gebaseerd op een nieuwe of bestaande gegevensbronverbinding op de pagina Selecteer hoe te definiëren de verbinding 3. in de Wizard gegevensbron".

:
"3. In de Wizard gegevensbron op de pagina Selecteer hoe te definiëren de verbinding controleren maken een gebaseerd op een nieuwe of bestaande gegevensbronverbinding is geselecteerd en klik vervolgens op Nieuw."

Pagina 97: 'Lookup' moet 'Aggregate'

Stap 2 bevat een onjuiste transformatie op pagina 97.

Wijzigen:
"2. Verbinding de uitvoer van het zoeken naar het nieuwe OLE DB bestemming door het pad van groene pijl te slepen uit de transformatie zoeken naar de OLE DB-bestemming adapter."

:
"2. Verbinding de uitvoer van de statistische nieuwe OLE DB bestemming door het pad groene pijl slepen vanuit de statistische transformatie naar de OLE DB-bestemming adapter."

Pagina 164: Feit worden veel te veel

Op pagina 164 is stap 3 van de oefening 4 onjuist.

Wijzigen:
"In de vervolgkeuzelijst Type relatie selecteert feit selecteren en selecteer Internet verkoop reden in de vervolgkeuzelijst tussenliggende maateenheidgroep."

:
"In de vervolgkeuzelijst Type relatie selecteren Selecteer veel te veel en selecteer Internet verkoop reden in de vervolgkeuzelijst tussenliggende maateenheidgroep."

Pagina 193: 2004 moeten 2003

De zin vóór het laatste voorbeeld verwijzingen op 193 pagina kalenderjaar 2004 in plaats van 2003.

Wijzigen:
"Bijvoorbeeld de volgende MDX-query retourneert de eenheid Internet Sales Amount op kolommen, uitgesplitst naar productcategorieën of rijen en gefilterd voor het kalenderjaar 2004 alleen."

:
"Bijvoorbeeld de volgende MDX-query retourneert de eenheid Internet Sales Amount op kolommen, uitgesplitst naar productcategorieën of rijen en gefilterd voor kalenderjaar 2003 alleen."

Pagina 294: 'dscategory' en 'dsmonth' moet worden ingeschakeld

De eerste zinnen van de stappen 11 en 15 bevatten pagina 294 de verkeerde dataset namen voor de query volgt.

Wijzigen:
"DSCategory als de naam van de dataset 11. type".
en
"15. Typ DSMonth als de naam van de dataset."

:
"DSMonth als de naam van de dataset 11. type".
en
"15. Typ DSCategory als de naam van de dataset."

Microsoft Press is belangrijk nauwkeurige en informatieve boeken. Alle opmerkingen en correcties bovenstaande zijn gereed voor opgenomen in toekomstige afgedrukt van dit boek. Als u later afdrukken van dit boek kan al bevatten de meeste of alle bovenstaande correcties.

Eigenschappen

Artikel ID: 945452 - Laatste beoordeling: zaterdag 19 maart 2011 - Wijziging: 2.0
Trefwoorden: 
kbmt KB945452 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:945452

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com