FIX: Een ActiveX-besturingselement zal niet navigatie toetsenbordgebeurtenissen ontvangen wanneer u een System.Windows.Forms.WebBrowser-besturingselement host webpagina 's

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 946102 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Het volgende scenario. In een.NET Framework 2.0 gebaseerde toepassing gebruikt eenSystem.Windows.Forms.webbrowserbesturingselement host webpagina's. Er is een ActiveX-besturingselement op de webpagina. In dit scenario wordt het ActiveX-besturingselement niet toetsenbordnavigatie ontvangen gebeurtenissen. Bijvoorbeeld als een ListBox-besturingselement op de webpagina, u niet schakelen tussen de items in de lijst met de pijl-omhoog en de pijl omlaag sleutel.

Oplossing

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix nu beschikbaar bij Microsoft. Is echter bedoeld alleen corrigeren de het probleem dat wordt beschreven in dit artikel. Gelden alleen voor systemen dit specifieke probleem. Deze hotfix wellicht extra worden getest. Daarom als u geen ernstige problemen ondervindt, raden wij dat wachten op het volgende.NET Framework 2.0 servicepack waarin deze hotfix.

Neem contact op met Microsoft om dit probleem onmiddellijk Customer Support Services om de hotfix te verkrijgen. Voor een volledige lijst van Microsoft Customer Support Services telefoon nummers en informatie over ondersteuning van de kosten, de volgende Microsoft-website:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingIn speciale gevallen kunnen kosten die normaal verbonden voor worden geannuleerd als een medewerker van Microsoft Productondersteuning een specifieke update wordt het probleem opgelost. De normale ondersteuningskosten wordt gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor de specifieke update in kwestie.

Vereisten

Voor deze hotfix moet de.NET Framework 2.0 Service Pack 1 (SP1) is geïnstalleerd.

Opnieuw opstarten

U moet opnieuw de computer nadat u deze hotfix toepast.

Vervanging van hotfixes

Deze hotfix vervangt geen eerder uitgebrachte hotfix.

Bestandsgegevens

Het bestand heeft de Engelse versie van deze hotfix kenmerken (of recentere bestandskenmerken) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in Coordinated Universal Time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Naar het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt u deTijd Zonetabblad in deDatum en tijditem in een besturingselement Deelvenster.
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestand grootteDatumTijdPlatform
System.Windows.Forms.dll2.0.50727.18195,173,24814 Mrt 200803: 40x 86

Meer informatie

Dit probleem heeft geen invloed op deAxWebBrowserActiveX-besturingselement. Dit probleem doet zich alleen met beheerde WebBrowser besturingselementen.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld is in de sectie 'Van toepassing op'.

Eigenschappen

Artikel ID: 946102 - Laatste beoordeling: zaterdag 19 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft .NET Framework 2.0
Trefwoorden: 
kbexpertiseinter kbHotfixServer kbqfe kbmt KB946102 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:946102

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com