Περιγραφή της ενημερωμένης έκδοσης για το Language Pack 2007 για Business Contact Manager for Outlook 2007: 12 Φεβρουαρίου 2008

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 946307 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Η Microsoft έχει κυκλοφορήσει μια ενημερωμένη έκδοση για το Microsoft Office Language Pack 2007. Αυτή η ενημέρωση είναι απαραίτητη μετά την εγκατάσταση της ενημερωμένης έκδοσης για το Business Contact Manager για το Microsoft Office Outlook 2007, η οποία κυκλοφόρησε 12 Φεβρουαρίου 2008. Αυτό το άρθρο περιέχει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο απόκτησης της ενημερωμένης έκδοσης και πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο διαπίστωσης εάν είναι εγκατεστημένη η ενημερωμένη έκδοση.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση εξασφαλίζει ότι Language Pack 2007 και το Business Contact Manager for Outlook 2007 είναι συμβατά μετά την εγκατάσταση της ενημερωμένης έκδοσης για το Business Contact Manager για το Outlook 2007, δηλαδή με ημερομηνία 12 Φεβρουαρίου 2008.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Business Contact Manager for Outlook 2007 ενημέρωση που κυκλοφόρησε στις 12 Φεβρουαρίου 2008, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
946140Περιγραφή της ενημερωμένης έκδοσης για Business Contact Manager for Outlook 2007: 12 Φεβρουαρίου 2008

Περισσότερες πληροφορίες

Λεπτομέρειες ενημέρωσης

Προηγουμένως ενημερωμένες που περιέχει αυτήν την ενημερωμένη έκδοση

Η ενημερωμένη έκδοση για το Language Pack 2007 για Business Contact Manager for Outlook 2007 περιλαμβάνει την εξής ενημερωμένη έκδοση που κυκλοφόρησε στο παρελθόν:
942470Περιγραφή του Language Pack 2007 Service Pack 1 για το Outlook 2007 με Business Contact Manager

Γνωστά ζητήματα

Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση της ενημερωμένης έκδοσης στα Windows Vista, ενδέχεται να εμφανιστεί ένα προειδοποιητικό μήνυμα. Κάντε κλικΤο πρόγραμμα εγκατάστασης ολοκληρώθηκε με επιτυχίαΓια να αγνοήσετε αυτήν την προειδοποίηση. Η προειδοποίηση αυτή εμφανίζεται μόνο όταν ξεκινάτε την εγκατάσταση από CD. Το προειδοποιητικό μήνυμα δεν εμφανίζεται, αν αντιγράψετε την ενημερωμένη έκδοση σε έναν σκληρό δίσκο ή σε ένα κοινόχρηστο στοιχείο δικτύου και στη συνέχεια ξεκινήστε την εγκατάσταση από εκεί.

Λεπτομέρειες εγκατάστασης

Τρόπος λήψης και εγκατάστασης της ενημέρωσης

Η ενημερωμένη έκδοση για το Language Pack 2007 για Business Contact Manager for Outlook 2007 βρίσκεται στο Κέντρο λήψης της Microsoft. Για να κάνετε λήψη αυτής της ενημερωμένης έκδοσης και για να αποκτήσετε οδηγίες εγκατάστασης και στρατηγικές ανάπτυξης, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.Microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=28DB1D53-85EE-40BB-B405-A1D13D8A2DC1
ΣΗΜΕΙΩΣΗΔεν υπάρχει καμία ενημερωμένη έκδοση για το Microsoft Office Language Pack 2007 για τα αγγλικά.

Τρόπος διαπίστωσης της εγκατάστασης της ενημερωμένης έκδοσης

Η ενημερωμένη έκδοση περιέχει το ακόλουθο αρχείο.
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Όνομα αρχείουΑριθμός έκδοσης
BCMRes.resources.dll3.0.7311.0
Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση, εάν έχετε μια νεότερη έκδοση αυτού του αρχείου. Για να εξακριβώσετε εάν έχει εγκατασταθεί αυτό το αρχείο, ακολουθήστε τα εξής βήματα.
Windows Vista
 1. Κάντε κλικStart
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Κουμπί ' Έναρξη '
  , και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΑναζήτηση.
 2. Κάντε κλικΣύνθετη αναζήτηση.
 3. ΣτοΘέσηπλαίσιο, κάντε κλικ στο κουμπίΤοπικές μονάδες σκληρού.
 4. ΣτοNAMEπλαίσιο, πληκτρολογήστε το όνομα του αρχείου και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΑναζήτηση.
 5. Στη λίστα αρχείων, κάντε δεξιό κλικ στο αρχείο που εντοπίστηκε και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΙδιότητες (Properties).
 6. Στο διακομιστήΓενικάκαρτέλα, εξετάστε τις ιδιότητες του αρχείου.
WINDOWS XP
 1. Εκκινήστε τον "Σύντροφο αναζήτησης" (Search Companion). Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο κουμπίStart, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΑναζήτηση.

  ΣΗΜΕΙΩΣΗΕάν ξεκινήσει η αναζήτηση στην επιφάνεια εργασίας των Windows, κάντε κλικ στο κουμπίΚάντε κλικ εδώ, για να χρησιμοποιήσετε το Σύντροφο αναζήτησης.
 2. Στο παράθυρο "αποτελέσματα αναζήτησης", κάντε κλικ στο κουμπίΌλα τα αρχεία και φακέλουςΣτοΣύντροφος αναζήτησης (Search Companion)τμήμα του παραθύρου.
 3. ΣτοΟλόκληρο ή μέρος του ονόματος αρχείουπλαίσιο, πληκτρολογήστε το όνομα του αρχείου και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΑναζήτηση.
 4. Στη λίστα αρχείων, κάντε δεξιό κλικ στο αρχείο που εντοπίστηκε και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΙδιότητες (Properties).
 5. Στο διακομιστήΓενικάANDVERSIONκαρτέλες, εξετάστε τις ιδιότητες του αρχείου.

Πληροφορίες για διαχειριστές σχετικά με τα αρχεία .msp

Η ενημερωμένη έκδοση για το Language Pack 2007 και του Business Contact Manager for Outlook 2007 αποτελείται από ένα πλήρες αρχείο αρχείο του Microsoft Windows Installer (αρχείο .msp). Το αρχείο .msp περιέχεται σε ένα εκτελέσιμο αρχείο αυτόματης εξαγωγής. Σε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση, διανέμονται τα αρχεία .msp που μοιάζουν με τα εξής:
BCM2007LangpackQFE - KB946307 - FullFile -<3-letter language="" id=""></3-letter>.msp

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 946307 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office Language Pack 2007
 • Microsoft Office Outlook 2007 with Business Contact Manager
Λέξεις-κλειδιά: 
kboffice2007presp2fix kbexpertisebeginner atdownload kbdownload kbupdate kbfix kbqfe kbmt KB946307 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:946307

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com