Πληροφορίες σχετικά με την ενημερωμένη έκδοση της συλλογής φωτογραφιών των Windows Live

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 946486 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

ΕΙΣΑΓΩΓΉ

Αυτό το άρθρο περιγράφει μια ενημερωμένη έκδοση για τη συλλογή φωτογραφιών των Windows Live που είναι διαθέσιμη στο Microsoft Update. Αυτή η ενημερωμένη έκδοση θα προσφέρεται στους πελάτες που έχουν 2008 της συλλογής φωτογραφιών των Windows Live εγκατεστημένη έκδοση. Αυτές οι ενημερωμένες εκδόσεις θα εγκατασταθούν αυτόματα εάν επιλέξατε να ενεργοποιήσετε τις ενημερωμένες εκδόσεις να εγκατασταθούν αυτόματα στο σύστημα. Εάν έχετε επιλέξει την επιλογή για να αποφασίσετε αν θέλετε να κάνετε λήψη ή να εγκαταστήσετε ενημερωμένες εκδόσεις, θα ειδοποιηθείτε από αυτές τις νέες ενημερώσεις την ημέρα που είναι διαθέσιμες.

Περισσότερες πληροφορίες

Λεπτομέρειες ενημέρωσης

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση για τη συλλογή φωτογραφιών των Windows Live διορθώνει το ακόλουθο ζήτημα, το οποίο δεν υπήρχε προηγουμένως τεκμηρίωση στη Γνωσιακή Βάση της Microsoft.

Κατάργηση της εγκατάστασης του Windows Desktop Search σε έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Windows XP ενδέχεται να προκαλέσουν απώλεια μετα-δεδομένα και κατεστραμμένες λειτουργικότητα για φωτογραφίες στη συλλογή φωτογραφιών του Windows Live

Σε έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Windows XP, την απεγκατάσταση του Windows Desktop Search να καταργήσετε ιδιότητα χειρισμού δηλώσεις που έγιναν από το στοιχείο απεικόνισης των Windows (WIC) που απαιτούνται για την υποστήριξη τύπων αρχείων εικόνων στη συλλογή φωτογραφιών του Windows Live. Οι επεκτάσεις ονόματος αρχείου που επηρεάζονται είναι οι εξής:
  • .jpg
  • .JPEG
  • .PNG
  • .tif
  • .TIFF
  • .wdp
  • .bmp
  • .jfif
  • .jpe
Θα δείτε μόνο τα αρχεία .jpg στη συλλογή φωτογραφιών του Windows Live. Άλλα αρχεία φωτογραφιών θα καταργηθεί από τη συλλογή φωτογραφιών του Windows Live και πλέον να εντοπιστεί. Τυχόν αλλαγές μετα-δεδομένων που δεν μπόρεσαν να εγγραφούν αυτά τα αρχεία θα χαθούν. Αυτές οι αλλαγές μετα-δεδομένα περιλαμβάνουν ετικέτες, λεζάντες, χαρακτηρισμών και την ημερομηνία που η φωτογραφία που λαμβάνονται. Αυτό το ζήτημα μπορεί επίσης να μην στη συλλογή φωτογραφιών του Windows Live από με επιτυχία ανάγνωση μετα-δεδομένων από ή εγγραφή μεταδεδομένων στις φωτογραφίες .jpg. Σε κάθε περίπτωση, τις φωτογραφίες προέλευσης εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα στον σκληρό δίσκο και δεν επηρεάζονται. Αυτή η ενημερωμένη έκδοση επιτρέπει τη συλλογή φωτογραφιών των Windows Live για να ελέγξει για στοιχεία που λείπουν και επιστροφή σε ένα δείκτη χειρισμού προκαθορισμένων ιδιοτήτων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συλλογή φωτογραφιών του Windows Live, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://Photogallery.Live.com
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα του Windows Live, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://GET.Live.com
Για απαντήσεις σε συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με το Microsoft Update, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://Update.Microsoft.com/microsoftupdate/v6/About.aspx
Για πιο πρόσφατες ανακοινώσεις σχετικά με το Windows Live ή σχόλιο σχετικά με οποιοδήποτε από τα προϊόντα του Windows Live, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://windowslivewire.spaces.Live.com/

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 946486 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 7.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Windows Live Photo Gallery
Λέξεις-κλειδιά: 
kbwinliveportal kbtshoot kbinfo kbmt KB946486 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:946486

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com