Όταν ξεκινάτε έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Windows Vista, το σύστημα ενδέχεται να σταματήσει να ανταποκρίνεται ("κολλάει") σε μια μαύρη οθόνη

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 946532 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν ξεκινάτε έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Windows Vista, το σύστημα ενδέχεται να σταματήσει να ανταποκρίνεται ("κολλάει") σε μια μαύρη οθόνη.

Επιπλέον, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε τα ακόλουθα συμπτώματα όταν προσπαθήσετε να ανακτήσετε από αυτό το ζήτημα:
 • Εάν κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή, πιέστε το πλήκτρο F8 πριν εμφανιστεί η ένδειξη προόδου των Windows Vista και στη συνέχεια κάντε κλικ το Ασφαλής λειτουργία η επιλογή, το ίδιο πρόβλημα παρουσιάζεται.
 • Εάν ξεκινήσετε το περιβάλλον αποκατάστασης των Windows (το WinRE) για να επαναφέρετε τον υπολογιστή με Windows Vista, το WinRE σταματά να ανταποκρίνεται.
 • Εάν προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε το μέσο εγκατάστασης των Windows Vista να επιδιορθώσει το σύστημα, το σύστημα σταματά να ανταποκρίνεται.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα ενδέχεται να παρουσιαστεί εξαιτίας καταστροφή του συστήματος αρχείων μέσα στον κατάλογο $Txf. Αυτό προκαλεί αδιέξοδη κατάσταση μεταξύ διαδικασίας συναλλαγών NTFS (TxF) και η διαδικασία τροποποιούσε.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εκτελέστε μια καθαρή εγκατάσταση ή μια παράλληλη εγκατάσταση των Windows Vista.

Προειδοποίηση Σε μια καθαρή εγκατάσταση διαγραφούν υπάρχοντα δεδομένα. Αυτά τα δεδομένα περιλαμβάνουν προσωπικά δεδομένα και ρυθμίσεις. Μετά την εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος, πρέπει επίσης να επανεγκαταστήσετε όλα τα προγράμματα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επανεγκατάστασης των Windows Vista, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
918884Πώς να εγκαταστήσετε τα Windows Vista

Κατάσταση

Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".Αυτό το ζήτημα διορθώθηκε στο Windows Vista Service Pack 1.

Περισσότερες πληροφορίες

Τα Windows Vista εισάγουν τεχνολογία TxF. TxF επιτρέπει λειτουργίες αρχείων σε έναν τόμο συστήματος αρχείου NTFS πρέπει να εκτελεστούν σε συναλλαγές. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με TxF, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://msdn2.Microsoft.com/en-us/library/aa365456.aspx

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 946532 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 7.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Home Basic
 • Windows Vista Home Premium
 • Windows Vista Ultimate
 • Windows Vista Business 64-bit edition
 • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
 • Windows Vista Home Basic 64-bit edition
 • Windows Vista Home Premium 64-bit edition
 • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbtshoot kbexpertiseinter kbprb kbmt KB946532 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:946532

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com