Cikk azonosítója: 946536 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Problémaleírás

Digitálisan aláírt űrlap Microsoft Office InfoPath 2003 alkalmazásbeli megnyitásakor a digitális aláírás helyén a következő hibaüzenet jelenik meg:
Probléma lépett fel az aláírással kapcsolatban.
Emiatt csak a Részletek gombra kattintva állapítható meg, hogy ki írta alá az űrlapot digitális aláírással. A Részletek gombra kattintva megjelenik az aláíró személy neve. Ezenkívül megjelenik az alábbi hibaüzenet is:
Figyelmeztetés: A digitális aláírás érvényessége lejárt.

A probléma megoldásának lépései

A probléma az alábbi lépésekkel oldható meg:
 1. Telepítse az InfoPath 2003 Service Pack 3 szervizcsomagjához 2007. december 17-én kiadott gyorsjavító csomagot.

  A gyorsjavítás beszerzése

  A hiba javítását az InfoPath 2003 Service Pack 3 szervizcsomag megjelenése után, 2007. december 17-án kiadott gyorsjavító csomag tartalmazza. A Microsoft Tudásbázis kapcsolódó cikke:
  946535 Az InfoPath 2003 alkalmazásnak a Service Pack 3 szervizcsomag megjelenését követően kiadott gyorsjavítása: 2007. december 17.
 2. Engedélyezze a gyorsjavítást.

  Ha azt szeretné, hogy a gyorsjavítás engedélyezése automatikusan történjen, ugorjon az Automatikus javítás című részre. Ha inkább saját maga szeretné engedélyezni a gyorsjavítást, ugorjon a Kézi javítás című részre.

  Automatikus javítás

  A gyorsjavítás automatikus engedélyezéséhez kattintson A probléma javítása hivatkozásra vagy a fölötte látható gombra. Ezután kattintson a Futtatás gombra a Fájl letöltése párbeszédpanelen, és kövesse az Automatikus javítás varázsló lépéseit.


  A probléma javítása
  Microsoft Fix it 50006


  Megjegyzés: Előfordulhat, hogy a varázsló csak angol nyelven jelenik meg, az automatikus javítás azonban a Windows más nyelvi változatain is használható.

  Megjegyzés: Ha a jelen cikket nem azon a számítógépen tekinti meg, amelyen a problémát tapasztalja, mentse az automatikus javítást egy USB-meghajtóra vagy CD-re, majd futtassa azon a számítógépen, amelyen a hiba jelentkezik.

  Ugorjon a Megoldódott a probléma? című részre.


  Kézi javítás

  Fontos: Az alábbi szakasz, módszer vagy feladat a beállításjegyzék (korábbi nevén rendszerleíró adatbázis) módosítását is magában foglaló lépéseket tartalmaz. A beállításjegyzék helytelen módosítása azonban komoly problémákat okozhat, ezért ügyeljen az utasítások pontos betartására. A beállításjegyzékről módosítása előtt célszerű biztonsági másolatot készíteni, hogy szükség esetén visszaállíthassa azt. A beállításjegyzék biztonsági mentéséről és visszaállításáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
  322756 A beállításjegyzék biztonsági mentése és visszaállítása Windows XP rendszerben
  A gyorsjavítás engedélyezése:
  1. Lépjen ki az InfoPath programból.
  2. Kattintson a Start menü Futtatás parancsára, írja be a regedit parancsot, és kattintson az OK gombra.
  3. Keresse meg, majd jelölje ki az alábbi beállításkulcsot:
   HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Office\11.0\InfoPath\Security
  4. A 3. lépésben megadott kulcs kijelölését követően mutasson a Szerkesztés menü Új pontjára, majd kattintson a Duplaszó parancsra.
  5. Írja be az AllowExpiredCertOnXmlValidate értéket, és nyomja meg az ENTER billentyűt.
  6. Kattintson a jobb gombbal az AllowExpiredCertOnXmlValidate azonosítóra, és válassza a Módosítás parancsot.
  7. Az Érték mezőbe írja be az 1 értéket, majd kattintson az OK gombra.
  8. A Beállításszerkesztőből való kilépéshez kattintson a Fájl menü Kilépés parancsára.


Megoldódott a probléma?

A digitális aláírás megtekintésével ellenőrizze, hogy megoldódott-e a probléma. Ha az aláírás megjelenik, nem kell továbbolvasnia a cikket. Ha a probléma továbbra is fennáll, lépjen kapcsolatba a támogatási szolgálattal.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 946536 - Utolsó ellenőrzés: 2011. október 10. - Verziószám: 2.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Office InfoPath 2003
Kulcsszavak: 
kbsurveynew kbmsifixme kbfixme kboffice2003presp4fix kboffice2003sp3fix kbqfe kbbug kbfix KB946536
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com