Διατίθεται μια αθροιστική ενημερωμένη έκδοση για το Visual Studio 2008 και Visual Web Developer Express 2008

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 946581 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Εισαγωγή

Microsoft έχει κυκλοφορήσει μια αθροιστική ενημερωμένη έκδοση για το Microsoft Visual Studio 2008, καθώς και για το Microsoft Visual Web Developer Express 2008.

Περισσότερες πληροφορίες

Σφάλματα που επιδιορθώνονται σε αυτήν την αθροιστική ενημερωμένη έκδοση για το Visual Studio 2008, καθώς και για το Visual Web Developer Express 2008 περιλαμβάνουν τα εξής.

Σφάλματα στην απόδοση προβολή προέλευσης HTML

 • Στο Visual Studio 2008, έχετε μια σελίδα που περιέχει ένα στοιχείο ελέγχου ActiveX. Το στοιχείο ελέγχου ActiveX έχει περισσότερα από δύο επίπεδα δευτερεύουσες ιδιότητες. Όταν πληκτρολογείτε μέσα στη σελίδα, το πρόγραμμα επεξεργασίας προέλευσης σταματά να ανταποκρίνεται για μερικά δευτερόλεπτα.
 • Το Προβολή κώδικα εντολή στο Visual Studio 2008 δεν είναι διαθέσιμη για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 • Όταν ανοίγετε μεγάλα έγγραφα HTML στο Visual Studio 2008, οι επιδόσεις είναι χαμηλές.
 • Όταν εργάζεστε με μεγάλα αρχεία HTML χρησιμοποιώντας το Visual Studio 2008, Visual Studio δεν ανταποκρίνεται.
 • Όταν πατήσετε TAB ή SHIFT + TAB σε εσοχή ή un-περίπτωση μεγάλο όγκο κώδικα που έχετε επιλέξει στο Visual Studio 2008, οι επιδόσεις είναι χαμηλές.

Σφάλμα στην απόδοση της προβολής σχεδίασης

 • Προβολή σχεδίασης έχει ρυθμιστεί με τη χρήση ορισμένων σελίδα σημειώσεων στο Visual Studio 2008, οι επιδόσεις είναι αργή όταν πληκτρολογείτε μέσα σε προβολή σχεδίασης.

Σφάλματα σε επεξεργασίας HTML

 • Εισαγωγικά ('') δεν έχουν εισαχθεί μετά το Κλάση χαρακτηριστικό ή μετά από την CssClass ακόμα και αν το χαρακτηριστικό του Εισαγωγή εισαγωγικά σε τιμές χαρακτηριστικών, κατά την πληκτρολόγηση η επιλογή είναι ενεργοποιημένη.
 • Όταν το ServiceReference στοιχείο που οδηγεί στην τρέχουσα σελίδα Web, το Visual Studio 2008 διακόπτεται.

Σφάλματα στην επεξεργασία JavaScript

 • Όταν ανοίγετε ένα αρχείο JavaScript, του χρωματισμού τη δέσμη ενεργειών πελάτη καθυστερήσει αρκετά δευτερόλεπτα.
 • Όταν το IntelliSense συναντήσει μια ιδιότητα που διαθέτει μια κενή συμβολοσειρά, JavaScript IntelliSense δεν λειτουργεί.

Σφάλματα οικοδόμηση απόδοση της τοποθεσίας Web

 • Στο φάκελο Bin ενός έργου περιέχει πολλά αρχεία .refresh και συγκροτήσεις. Όταν δημιουργείτε το έργο στο Visual Studio 2008, οι επιδόσεις είναι χαμηλές.

Πληροφορίες επείγουσας επιδιόρθωσης

Μια υποστηριζόμενη επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη από τη Microsoft. Ωστόσο, αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση προορίζεται για τη διόρθωση μόνο το ζήτημα που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο ζήτημα.

Σημείωση Εάν προκύψουν πρόσθετα ζητήματα ή απαιτείται αντιμετώπιση προβλημάτων, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας. Για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη επείγουσα επιδιόρθωση, θα ισχύσουν οι χρεώσεις υποστήριξης. Για μια πλήρη λίστα αριθμών τηλεφώνου υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών Microsoft ή για να δημιουργήσετε ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Σημείωση Η συλλογή κωδικών του MSDN εμφανίζει τις γλώσσες για τις οποίες η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη. Εάν δεν βλέπετε τη γλώσσα σας, είναι επειδή δεν υπάρχει μια επείγουσα επιδιόρθωση για αυτήν τη γλώσσα.

Μια υποστηριζόμενη επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη από τη Microsoft. Ωστόσο, αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση προορίζεται για τη διόρθωση μόνο το ζήτημα που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο ζήτημα. Αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση μπορεί να λάβετε πρόσθετες δοκιμές. Επομένως, εάν αυτό το ζήτημα δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα, συνιστάται να περιμένετε έως την επόμενη ενημερωμένη έκδοση λογισμικού που περιέχει αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση.

Για να κάνετε λήψη αυτής της επείγουσας επιδιόρθωσης από τη συλλογή κώδικα MSDN, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://Code.MSDN.Microsoft.com/KB946581

Σημείωση Η συλλογή κωδικών του MSDN εμφανίζει τις γλώσσες για τις οποίες η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη. Εάν δεν βλέπετε τη γλώσσα σας στη λίστα, είναι επειδή η σελίδα πόρου συλλογής κώδικα δεν είναι διαθέσιμη για αυτήν τη γλώσσα.

Σημείωση Εάν προκύψουν πρόσθετα ζητήματα ή απαιτείται αντιμετώπιση προβλημάτων, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας. Για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη επείγουσα επιδιόρθωση, θα ισχύσουν οι χρεώσεις υποστήριξης. Για μια πλήρη λίστα αριθμών τηλεφώνου υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών Microsoft ή για να δημιουργήσετε ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support

Προϋποθέσεις

Πρέπει να έχετε το Visual Studio 2008, για να εφαρμόσετε αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση.

Απαιτήσεις επανεκκίνησης

Δεν χρειάζεται να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή μετά την εφαρμογή αυτής της επείγουσας επιδιόρθωσης.

Πληροφορίες αντικατάστασης επείγουσας επιδιόρθωσης

Αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση δεν αντικαθιστά άλλες επείγουσες επιδιορθώσεις.

Πληροφορίες αρχείου

Η αγγλική έκδοση αυτής της επείγουσας επιδιόρθωσης έχει τα χαρακτηριστικά αρχείου (ή νεότερα χαρακτηριστικά αρχείου) που παρατίθενται στον παρακάτω πίνακα. Οι ημερομηνίες και οι ώρες για αυτά τα αρχεία περιλαμβάνονται στην συντονισμένη παγκόσμια ώρα (UTC). Όταν προβάλετε τις πληροφορίες του αρχείου, μετατρέπεται σε τοπική ώρα. Για να βρείτε τη διαφορά μεταξύ της ώρας UTC και της τοπικής ώρας, χρησιμοποιήστε την Ζώνη ώρας στο το Ημερομηνία και ώρα το στοιχείο στον πίνακα ελέγχου.
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Όνομα αρχείουΈκδοση του αρχείουΜέγεθος αρχείουΗμερομηνίαΏραΠλατφόρμα
Htmled.dll9.0.21022.46241919201-Φεβ-2008 17: 35x 86
Microsoft.visualstudio.Web.dll9.0.21022.46102400001-Φεβ-2008 17: 35x 86
Mswebprj.dll9.0.21022.46141056001-Φεβ-2008 17: 35x 86
Typelibbuilder.exe9.0.21022.4630413601-Φεβ-2008 17: 35x 86

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ορολογία ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
824684 Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται για την περιγραφή ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού της Microsoft

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 946581 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2012 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Visual Studio 2008 Academic Edition
 • Microsoft Visual Studio 2008 Professional Edition
 • Microsoft Visual Studio 2008 Standard Edition
 • Microsoft Visual Studio 2008 Team Suite
 • Microsoft Visual Web Developer 2008 Express Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbfix kbexpertiseadvanced kbqfe kbmt KB946581 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 946581

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com