Το κοινόχρηστο στοιχείο NETLOGON δεν υπάρχει, αφού εγκαταστήσετε τις υπηρεσίες τομέα Active Directory σε έναν νέο ελεγκτή γεμάτος ή μόνο για ανάγνωση και τομέα με Windows Server 2008

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 947022 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
ΣημαντικόΑυτό το άρθρο περιέχει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο τροποποίησης του μητρώου. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας του μητρώου πριν να το τροποποιήσετε. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τους τρόπους επαναφοράς του μητρώου εάν παρουσιαστεί κάποιο ζήτημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, τον τρόπο επαναφοράς και τροποποίησης του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
322756Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων και επαναφοράς μητρώου στα Windows XP και Windows Vista
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Μετά την εγκατάσταση υπηρεσιών τομέα Active Directory σε νέα πλήρη ή μόνο για ανάγνωση που βασίζεται σε Windows Server 2008 ελεγκτή τομέα σε έναν υπάρχοντα τομέα, βρίσκεται στο κοινόχρηστο στοιχείο SYSVOL. Ωστόσο, το κοινόχρηστο στοιχείο NETLOGON δεν είναι παρόν στον νέο ελεγκτή τομέα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΑυτό το άρθρο δεν ισχύει αν λείπουν κοινόχρηστα στοιχεία NETLOGON και SYSVOL.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται όταν η υπηρεσία Netlogon διαβάζει πολύ γρήγορα τη σημαία SysvolReady στο μητρώο. Στη συνέχεια, η υπηρεσία Netlogon προσπαθεί να την κοινή χρήση του φακέλου \Windows\SYSVOL\domain\scripts πριν από την υπηρεσία αναπαραγωγής αρχείων NT (NTFRS) δημιουργεί αυτόν το φάκελο.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

ΠΡΟΣΟΧΗΕνδέχεται να προκύψουν σοβαρά ζητήματα σε περίπτωση λανθασμένης τροποποίησης του μητρώου με χρήση του Επεξεργαστή Μητρώου (Registry Editor) ή άλλης μεθόδου. Λόγω αυτών των προβλημάτων, ενδέχεται να χρειαστεί εκ νέου εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος. Η Microsoft δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι τα προβλήματα αυτά είναι δυνατό να επιλυθούν. Τροποποιήστε το μητρώο με δική σας ευθύνη.

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, ορίστε τη σημαία SysvolReady τιμή μητρώου "0" και μετά πάλι σε "1" στο μητρώο. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα: (Use the tools in the Windows Recovery Environment to repair Windows Vista. To do this, follow these steps:):
 1. Κάντε κλικStartΚάντε κλικΕκτέλεσηTYPERegedit, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOk.
 2. Εντοπίστε το ακόλουθο δευτερεύον κλειδί στον Επεξεργαστή μητρώου:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Netlogon\Parameters
 3. Στο παράθυρο λεπτομερειών, κάντε δεξιό κλικΣημαία SysvolReady, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΤροποποίηση (Modify).
 4. ΣτοΔεδομένα τιμήςπληκτρολογήστε0και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίOk.
 5. Ξανά στο παράθυρο λεπτομερειών, κάντε δεξιό κλικΣημαία SysvolReady, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΤροποποίηση (Modify).
 6. ΣτοΔεδομένα τιμήςπληκτρολογήστε1, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOk.
ΣΗΜΕΙΩΣΗΑυτό θα προκαλέσει την σύνδεση στο δίκτυο κοινής χρήσης εκτός SYSVOL και θα υπάρχει στο φάκελο δεσμών ενεργειών.

Περισσότερες πληροφορίες

Το ζήτημα που περιγράφεται στην ενότητα "Συμπτώματα" προκύπτει στο εξής σενάριο:
 1. NTFRS θέτει πρώτα τις αλλαγές στην ακόλουθη θέση:
  \Windows\SYSVOL\domain\DO_NOT_REMOVE_NtFrs_PreInstall_Directory
  Στη συνέχεια, NTFRS σας ειδοποιεί για σύνδεση στο δίκτυο κοινής χρήσης εκτός SYSVOL, ρυθμίζοντας την καταχώρηση μητρώου SysvolReady σημαία σε "1".
 2. Στη συνέχεια NTFRS μετακινείται και μετονομάζει αρχεία από τη θέση που αναφέρεται στο βήμα 1 στον ακόλουθο φάκελο:
  \Windows\SYSVOL\domain
 3. Ωστόσο, εάν η υπηρεσία Netlogon διαβάσει πολύ γρήγορα τη σημαία SysvolReady καταχώρηση στο μητρώο, η υπηρεσία Netlogon προσπαθεί να κοινή χρήση του φακέλου \Windows\SYSVOL\domain\scripts πριν NTFRS δημιουργεί αυτόν το φάκελο. Επομένως, δεν έχει δημιουργηθεί το κοινόχρηστο στοιχείο NETLOGON.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 947022 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 25 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Windows Server 2008 Datacenter
 • Windows Server 2008 Enterprise
 • Windows Server 2008 Standard
 • Windows Web Server 2008
Λέξεις-κλειδιά: 
kbprb kbexpertiseadvanced kbmt KB947022 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:947022

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com