A Windows Vista Media Center alkalmazásának összegző frissítése: 2008. február

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 947172
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

A Microsoft 2008. februárjában összegző frissítést jelentetett meg a Windows Vista Media Center alkalmazásához. Ez az összegző frissítőcsomag a Windows Vista rendszer Home Premium és Ultimate kiadásaihoz készült.

További információ

A frissítéssel orvosolt problémák

A Gyorsjavítások helyettesítése című részben ismertetett javítások mellett a Windows Vista Media Center 2008. februári összegző biztonsági frissítése az alábbi problémát is orvosolja:
  • A KB941229. számú frissítéssel megjelent azon probléma, amelynek következtében a felhasználói felület nem válaszol (lefagy). Ez a hiba olyankor lép fel, amikor az Xbox 360 konzolon élő digitális televízióadás nézése közben csatornát próbál váltani.

Frissítési információk

A Windows Vista Media Center 2008. februári összegző biztonsági frissítése a Microsoft Windows Update webhelyről és a Microsoft letöltőközpontjából is letölthető.

Windows Update webhely

http://update.microsoft.com/

A Microsoft letöltőközpontja

A következő fájlok letölthetők a Microsoft letöltőközpontjából:
A Windows Vista Media Center összegző biztonsági frissítése (32 bites változatok)
A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
A 947172. számú frissítőcsomag letöltése
A Windows Vista Media Center összegző biztonsági frissítése (64 bites változatok)
A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
A 947172. számú frissítőcsomag letöltése

Kiadás dátuma: 2008. február 12.

A Microsoft terméktámogatási fájljainak letöltéséről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
119591 Microsoft terméktámogatási fájlok beszerzése az online szolgáltatások segítségével
A Microsoft a kiadás napján rendelkezésre álló legújabb víruskereső szoftverrel ellenőrizte a fájl vírusmentességét. A fájlt biztonságos kiszolgálók tárolják, megakadályozva annak jogosulatlan módosítását.

Gyorsjavítások helyettesítése

Ez egy összegző frissítés, amely a következő frissítéseket helyettesíti:
941229 A Windows Vista Media Center alkalmazásának összegző frissítése: 2007. október (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
935652 A Windows Vista Media Center alkalmazásának összegző frissítése: 2007. június (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
932818 A Windows Vista Media Center alkalmazásának összegző frissítése: 2007. április (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
A cikkben említett, külső gyártóktól származó termékek a Microsofttól független gyártók termékei, amelyek teljesítményére és megbízhatóságára a Microsoft sem törvényi, sem másféle garanciát nem vállal.

A szoftverfrissítési terminológiáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
824684 A Microsoft szoftverfrissítéseinek leírásához használt szabványos terminológia bemutatása

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 947172 - Utolsó ellenőrzés: 2011. február 3. - Verziószám: 1.3
Kulcsszavak: 
kbfix kbqfe kbexpertisebeginner KB947172
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com