Ένας υπολογιστής που βασίζεται στα Windows Vista ενδέχεται να είναι δυνατή η σύνδεση με το δίκτυο, αφού ρυθμίσετε τις παραμέτρους του υπολογιστή για να χρησιμοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας υπολογιστή και να επικυρώσει το πιστοποιητικό διακομιστή RADIUS

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 947219 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν ρυθμίζετε τις παραμέτρους ενός υπολογιστή που βασίζεται στα Windows Vista για να χρησιμοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας υπολογιστή και να επικυρώσει το πιστοποιητικό διακομιστή RADIUS, ο υπολογιστής ενδέχεται να είναι δυνατή η σύνδεση με το δίκτυο.

Αυτό το πρόβλημα παρουσιάζεται, εάν ισχύουν οι ακόλουθες συνθήκες:
 • Όταν ρυθμίζετε τη μέθοδο ελέγχου ταυτότητας δικτύου, κάνετε κλικ για να επιλέξετε τα ακόλουθα πλαίσια ελέγχου:
  • Επικύρωση πιστοποιητικού διακομιστή
  • Αυτοί οι διακομιστές
 • Δεν εισαγάγετε οποιοδήποτε όνομα διακομιστή στο πλαίσιο κειμένου στην περιοχή τηςΑυτοί οι διακομιστέςΠλαίσιο ελέγχου.

Αιτία

Όταν χρησιμοποιείται ο έλεγχος ταυτότητας του υπολογιστή, η λειτουργική μονάδα Onex δεν σας ζητά το χρήστη να αποδεχτεί το πιστοποιητικό του διακομιστή RADIUS.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για την επίλυση αυτού του ζητήματος, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικStartTYPEServices.mscΣτοΈναρξη αναζήτησηςπλαίσιο και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο ENTER. Εάν σας ζητηθεί ένας κωδικός πρόσβασης διαχειριστή ή επιβεβαίωση, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης ή δώστε επιβεβαίωση.
 2. ΣτοSERVICESτο παράθυρο, κάντε κλικ στοStandardκαρτέλα, κάντε δεξιό κλικΑυτόματης ρύθμισης παραμέτρων ενσύρματου δικτύου, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίStartΓια να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία αυτόματης ρύθμισης παραμέτρων ενσύρματου δικτύου.
 3. Κλείστε το παράθυρο διαλόγουSERVICESπαράθυρο.
 4. Κάντε κλικStartΚάντε κλικΟ πίνακας ελέγχουΚάντε κλικΔικτύου και InternetΚάντε κλικΚοινή χρήση του κέντρου δικτύου και, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΔιαχείριση συνδέσεων δικτύου.
 5. Κάντε δεξιό κλικ στη σύνδεση για την οποία θέλετε να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας 802. 1 X, και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίΙδιότητες (Properties).
 6. Κάντε κλικ στην καρτέλαΈλεγχος ταυτότηταςκαρτέλα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ για να επιλέξετε τοΈλεγχος ταυτότητας IEEE 802.1 X ενεργοποίησηΠλαίσιο ελέγχου.
 7. ΣτοΕπιλέξτε μια μέθοδο ελέγχου ταυτότητας δικτύουλίστα, κάντε κλικ στο κουμπίΠροστατευμένη EAP (PEAP), και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίρυθμίσεις.
 8. Κάντε κλικ για να επιλέξετε τοΕπικύρωση πιστοποιητικού διακομιστήτο πλαίσιο ελέγχου και τοΑυτοί οι διακομιστέςΠλαίσιο ελέγχου.
 9. Στο πλαίσιο κειμένου στην περιοχή τηςΑυτοί οι διακομιστέςπλαίσιο ελέγχου, πληκτρολογήστε το FQDN τους διακομιστές RADIUS, με την οποία θέλετε να πραγματοποιήσει έλεγχο ταυτότητας.

Κατάσταση

Αυτή η συμπεριφορά οφείλεται στη σχεδίαση.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 947219 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
 • Windows Vista Home Basic 64-bit edition
 • Windows Vista Home Premium 64-bit edition
 • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Business 64-bit edition
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Home Basic
 • Windows Vista Home Premium
 • Windows Vista Ultimate
Λέξεις-κλειδιά: 
kbexpertiseadvanced kbtshoot kbprb kbmt KB947219 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:947219

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com