Ενδέχεται να λάβετε ένα μήνυμα λάθους "Out of Memory" εξαιτίας του περιορισμού σωρού επιφάνειας εργασίας στα Windows Vista ή σε Windows 7

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 947246 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Αφού ανοίξετε πολλά παράθυρα εφαρμογών στα Windows Vista ή σε Windows 7, ενδέχεται να μην μπορείτε να ανοίξετε οποιαδήποτε πρόσθετα παράθυρα. Ορισμένες φορές, ενδέχεται να ανοίξει ένα παράθυρο. Ωστόσο, θα περιέχουν τα αναμενόμενα στοιχεία. Επιπλέον, ενδέχεται να λάβετε ένα μήνυμα λάθους παρόμοιο με το ακόλουθο:
Η μνήμη εξαντλήθηκε

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται εξαιτίας του περιορισμού σωρού επιφάνειας εργασίας στα Windows Vista ή σε Windows 7. Εάν Κλείστε μερικά παράθυρα και στη συνέχεια προσπαθήστε να ανοίξει άλλα παράθυρα, τα windows ενδέχεται να ανοίξει. Ωστόσο, αυτή η μέθοδος δεν επηρεάζει τον περιορισμό σωρού επιφάνειας εργασίας.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Σημαντικό Αυτή η ενότητα, μέθοδος ή εργασία περιέχει βήματα που σας καθοδηγούν να τροποποιήσετε το μητρώο. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα εάν δεν τροποποιήσετε σωστά το μητρώο. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε προσεκτικά αυτά τα βήματα. Για επιπλέον προστασία, αντίγραφο ασφαλείας του μητρώου πριν το τροποποιήσετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να επαναφέρετε το μητρώο εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
322756 Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου στα Windows
Για να επιλύσουμε αυτό το πρόβλημα για εσάς, επισκεφθείτε το "Αυτόματη επίλυση"ενότητα. Εάν προτιμάτε να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα, μεταβείτε το "Επιδιόρθωση μόνος μου"ενότητα.

Αυτόματη επίλυσηΓια να διορθώσετε αυτό το ζήτημα αυτόματα, κάντε κλικ στην επιλογή του Επιδιόρθωσηκουμπί ή τη σύνδεση. Κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεσημε το Λήψη αρχείων παράθυρο διαλόγου και, ακολουθήστε τα βήματα για την επιδιόρθωση του οδηγού.

Διορθώστε το πρόβλημα
Microsoft Fix it 50496


Σημειώσεις
 • Αυτός ο οδηγός μπορεί να είναι μόνο στα Αγγλικά. Ωστόσο, η αυτόματη επιδιόρθωση λειτουργεί επίσης για άλλες εκδόσεις γλώσσας των Windows.
 • Εάν δεν είστε στον υπολογιστή που έχει το πρόβλημα, αποθηκεύστε την επιδιόρθωση, το διάλυμα σε μια μονάδα δίσκου flash ή ένα CD και στη συνέχεια να το εκτελέσετε στον υπολογιστή που έχει το πρόβλημα.
 • Μας αύξηση δεύτερη τιμή της καταχώρησης μητρώου SharedSection να 20480 και να αυξήσετε την τρίτη τιμή της καταχώρησης μητρώου SharedSection σε 1024 στην αυτόματη επιδιόρθωση.

Στη συνέχεια, μεταβείτε το "Επέλυσε το πρόβλημα;"ενότητα.Επιδιόρθωση μόνος μου


Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, τροποποιήστε το μέγεθος σωρού επιφάνειας εργασίας. Ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, πληκτρολογήστε Regedit με το Έναρξη αναζήτησης πλαίσιο και στη συνέχεια κάντε κλικ Regedit.exe με το Προγράμματα λίστα.

  Σημείωση Εάν σας ζητηθεί κωδικός πρόσβασης διαχειριστή ή επιβεβαίωση, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης ή κάντε κλικ στο κουμπί Συνεχίστε.
 2. Εντοπίστε και κατόπιν κάντε κλικ στο ακόλουθο δευτερεύον κλειδί μητρώου:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\SubSystems
 3. Κάντε δεξιό κλικ του Τα Windows καταχώρηση και στη συνέχεια κάντε κλικ Τροποποίηση.
 4. Με το Η τιμή δεδομένων ενότητα από το Επεξεργασία συμβολοσειράς παράθυρο διαλόγου πλαίσιο, εντοπίστε το SharedSection καταχώρηση, και στη συνέχεια αυξήστε την τιμή δεύτερη και τρίτη τιμή για αυτήν την καταχώρηση.
Σημειώσεις
 • Η δεύτερη τιμή της καταχώρησης μητρώου SharedSection είναι το μέγεθος του σωρού επιφάνειας εργασίας για κάθε επιφάνεια εργασίας που σχετίζεται με ένα σταθμό παραθύρου αλληλεπίδρασης. Το heap απαιτείται για κάθε επιφάνεια που δημιουργείται στο σταθμό παραθύρου αλληλεπίδρασης (WinSta0). Η τιμή είναι σε kilobyte (KB).
 • Η τρίτη τιμή SharedSection είναι το μέγεθος του σωρού επιφάνειας εργασίας για κάθε επιφάνεια εργασίας που σχετίζεται με ένα "μη αλληλεπιδραστική" σταθμός. Η τιμή είναι σε kilobyte (KB).
 • Δεν συνιστούμε να ορίσετε μια τιμή που είναι επάνω 20480 KB για τη δεύτερη τιμή SharedSection.
Από προεπιλογή, η καταχώρηση μητρώου των Windows περιλαμβάνει τα ακόλουθα δεδομένα σε μια έκδοση x 86 βάσει των Windows Vista.
%SystemRoot%\system32\csrss.exe
ObjectDirectory=\Windows
SharedSection=1024,3072,512
Windows=On
SubSystemType=Windows
ServerDll=basesrv,1
ServerDll=winsrv:UserServerDllInitialization,3
ServerDll=winsrv:ConServerDllInitialization,2
ProfileControl=Off
MaxRequestThreads=16
Σημείωση Από προεπιλογή, η δεύτερη τιμή για την καταχώρηση SharedSection είναι 3072 σε x 86 με έκδοση των Windows Vista. Από προεπιλογή, αυτή η δεύτερη τιμή για αυτήν την καταχώρηση είναι 20480 σε μια έκδοση x 64 των Windows Vista.

Στα Windows Vista και νεότερα λειτουργικά συστήματα, οι εκχωρήσεις μνήμης είναι δυναμικά. Επομένως, είναι χωρίς περιορισμό για την εκχώρηση μνήμης. Ωστόσο, εάν δεσμεύσετε πάρα πολλή μνήμη σωρού επιφάνειας εργασίας, ενδέχεται να προκύψει αρνητικό επιδόσεων. Αυτός είναι ο λόγος γιατί δεν συνιστούμε να ορίσετε μια τιμή που είναι πάνω από 20480.

Σημείωση Μέγεθος σωρού επιφάνειας εργασίας δεν επηρεάζονται από τη φυσική μνήμη RAM του υπολογιστή. Επομένως, δεν μπορείτε να βελτιώσετε τις επιδόσεις με την προσθήκη μνήμης RAM.

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με παρόμοια ζητήματα, κάντε κλικ στους αριθμούς των άρθρων παρακάτω, για να προβάλετε τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
126962"Μνήμη εξαντλήθηκε" εμφανίζεται μήνυμα λάθους όταν έχετε μεγάλο αριθμό προγραμμάτων που εκτελούνται
318677 PRB: Δεν είναι δυνατό να δημιουργήσετε περισσότερα εξαρτώμενα windows και άλλα προβλήματα όταν φτάσετε στο μέγιστο αριθμό επιτρεπόμενων εξαρτημένα παράθυρα σε μια εφαρμογή MDI
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ζήτημα της μνήμης περιόδου λειτουργίας σε περιβάλλον Terminal Services, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
840342Εφαρμογές μπορεί να εκτελείται σωστά σε περιβάλλον Terminal Services

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με σωρού επιφάνειας εργασίας, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://blogs.MSDN.com/ntdebugging/Archive/2007/01/04/Desktop-heap-overview.aspx

Επέλυσε το πρόβλημα;

 • Ελέγξτε εάν το ζήτημα έχει επιλυθεί. Εάν επιλυθεί το πρόβλημα, τελειώσατε με αυτή την ενότητα. Εάν δεν επιλυθεί το πρόβλημα, μπορείτε να Επικοινωνήστε με την υποστήριξη.
 • Θα εκτιμούσαμε τα σχόλιά σας. Για σχόλια ή για να αναφέρετε ζητήματα με αυτήν τη λύση, αφήστε ένα σχόλιο για το "Αυτόματη επίλυση"ιστολόγιο ή στείλτε μας ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 947246 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 29 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
 • Windows Vista Home Basic 64-bit edition
 • Windows Vista Home Premium 64-bit edition
 • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Business 64-bit edition
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Home Basic
 • Windows Vista Home Premium
 • Windows Vista Ultimate
 • Windows 7 Enterprise
 • Windows 7 Home Basic
 • Windows 7 Home Premium
 • Windows 7 Professional
 • Windows 7 Ultimate
 • Windows 7 Starter
Λέξεις-κλειδιά: 
kbprb kbtshoot kbexpertiseadvanced kbfixme kbmsifixme kbmt KB947246 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:947246

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com