Όταν προσπαθείτε να εγκαταστήσετε το Exchange Server 2007 Service Pack 1 ή το Microsoft Exchange Server 2007 SP2 σε έναν υπολογιστή με Exchange Server 2007, η εγκατάσταση αποτυγχάνει

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 947281 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν προσπαθείτε να εγκαταστήσετε το Microsoft Exchange Server 2007 Service Pack 1 (SP1) ή Microsoft Exchange Server 2007 Service Pack 1 (SP2) σε έναν υπολογιστή με Microsoft Exchange Server 2007, το πρόγραμμα εγκατάστασης αποτυγχάνει. Επιπλέον, εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Προηγουμένως, το πρόγραμμα Εγκατάστασης απέτυχε κατά την εκτέλεση της ενέργειας "εγκατάσταση". Δεν είναι δυνατή η συνέχιση εγκατάστασης, εκτελώντας την ενέργεια "BuildtoBuildUpgrade"

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εκτελέστε ξανά το πρόγραμμα εγκατάστασης από τη γραμμή εντολών σε λειτουργία εγκατάστασης και εγκαταστήστε το ίδιο ρόλους που προηγουμένως να εγκαταστήσετε. Για παράδειγμα, εάν εγκατάσταση ο ρόλος Transport διανομέας (Hub) ότι θα συνεχίσει εγκατάστασης (Setup) με αυτήν την εντολή:
Setup.com /m:install /r:ht
ΣΗΜΕΙΩΣΗΤο πρόγραμμα Εγκατάστασης (Setup) πρέπει να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση ρόλους που απέτυχε πριν να εγκαταστήσετε άλλους ρόλους.

Περισσότερες πληροφορίες

Κατά τη διάρκεια της αρχικής εγκατάστασης, εγκατάστασης τοποθετεί υδατογραφήματα στο μητρώο. Επομένως, το πρόγραμμα Εγκατάστασης (Setup) συνεχίζει από το σημείο αυτό σταμάτησε εάν αποτύχει η εγκατάσταση.

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης του Exchange Server 2007 από τη γραμμή εντολών, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
.aspx http://TechNet.Microsoft.com/en-us/library/aa997281 (EXCHG.80)

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 947281 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 25 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Exchange Server 2007 Service Pack 1
  • Microsoft Exchange Server 2007 Standard Edition
  • Microsoft Exchange Server 2007 Enterprise Edition
  • Microsoft Exchange Server 2007 Service Pack 2
Λέξεις-κλειδιά: 
kbtshoot kbexpertiseinter kbprb kbmt KB947281 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:947281

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com