Unele programe terțe pot manifesta o modificare de funcționalitate după instalarea Windows XP Service Pack 3

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 947309 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

INTRODUCERE

Când instalați Windows XP Service Pack 3 (SP3), se produc modificări semnificative în multe fișiere și procese pentru a îmbunătăți securitatea, fiabilitatea și funcționalitatea sistemului de operare Windows XP. Însă, aceste modificări pot afecta unele programe terțe. Acest articol conține o listă cu programe terțe cunoscute care pot manifesta o modificare de funcționalitate după ce instalați Windows XP SP3. Această listă conține numai programe testate și raportate și nu trebuie considerată exhaustivă. Pentru a vizualiza lista, accesați secțiunea „Programe cunoscute care manifestă o pierdere de funcționalitate după instalarea Windows XP SP3”.

Dacă unul dintre aceste programe listate este instalat pe computer, se recomandă să contactați producătorul de software pentru mai multe informații înainte să instalați Windows XP SP3. Dacă ați instalat deja Windows XP SP3, producătorul vă poate oferi o actualizare sau o altă soluție.

Notă Unele programe terțe sunt scrise special pentru fișierele și serviciile care vor fi modificate în versiunile viitoare de Windows.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Programele cunoscute care manifestă o pierdere de funcționalitate după instalarea Windows XP SP3

Următorul tabel listează programele despre care se știe că manifestă anumite pierderi de funcționalitate după instalarea Windows XP SP3 și descrie simptomele care apar. Dacă utilizați oricare dintre aceste programe, se recomandă să contactați producătorul programului pentru a obține cele mai recente versiuni sau soluționări utilizând linkurile din tabel.

Dacă experimentați o pierdere de funcționalitate pentru un program care nu se află în listă, consultați secțiunea „Ce se poate face dacă programul terț nu este listat”.

Dacă nu aveți instalate aceste programe pe computer și dacă ați consultat deja producătorul terț pentru a vă asigura că programele sunt compatibile cu pachetul service pack, atunci descărcați și instalați Windows XP SP3. Pentru informații suplimentare privind modul de obținere a Windows XP SP3, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul din Baza de cunoștințe Microsoft:
322389 Cum se obține cel mai recent Service pack pentru Windows XP
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Program Versiune ProducătorSimptomSite Web Producător Link pentru cea mai recentă versiune sau soluționare
ATI Catalyst - Unified Software Suite 8.2ATINu mai este posibil să rotiți ecranul desktop utilizând software-ul ATI Catalyst. http://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeonx-xp.htmlPentru a obține o versiune actualizată a driverului, vizitați următorul site Web ATI:
http://ati.amd.com/support/driver.html
XPize 4.7 XPero Set pierd setările XPize și temele terțe nu mai funcționează corect.http://www.xpize.comPentru a obține informații de asistență de la producător, vizitați site-ul Web XPero:
http://www.xpize.net/?page=support
Pentru mai multe informații despre această problemă, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a-l vedea în Baza de cunoștințe Microsoft:
950258 Programele de teme terțe pot să nu funcționeze după cum este așteptat după instalarea Windows XP Service Pack 3 (articolul poate să fie în limba engleză)
Neat Receipts 3.0 NeatReceipts Nu este posibilă instalarea NeatReceipts 3.0 în Windows XP SP3.http://www.neatreceipts.comPentru a obține o versiune actualizată a software-ului, vizitați următorul site Web NeatReceipts:
http://neatreceipts.com/xpsp3

Ce se poate face dacă programul terț nu este listat

Dacă ați instalat deja Windows XP SP3 și experimentați probleme de funcționalitate cu un program care nu este listat în tabel, încercați mai întâi pasul 1. Dacă pasul 1 nu funcționează, încercați pasul 2 sau pasul 3.

Notă Dacă nu cunoașteți site-ul Web al producătorului sau informațiile de contact, aveți posibilitatea să utilizați linkurile din secțiunea „Referințe” pentru a-l găsi.
  • Pasul 1: Reporniți computerul pentru a vedea dacă se rezolvă astfel problema. Dacă nu se rezolvă, încercați pasul 2.
  • Pasul 2: Verificați site-ul Web al producătorului programului pentru a găsi orice actualizări disponibile care fac programul să fie compatibil cu Windows XP SP3 sau orice versiuni de upgrade ale programului, lansate după data de lansare a Windows XP SP3. Dacă sunt disponibile, descărcați și instalați orice actualizări sau versiuni de upgrade ale programului pentru a încerca să rezolvați problema. Dacă nu se rezolvă problema sau dacă nu există actualizări disponibile pe site-ul Web al producătorului, încercați pasul 3.
  • Pasul 3: Raportați această problemă la producătorul programului. Veți găsi un link de contact pe site-ul Web al producătorului sau utilizând linkurile din secțiunea „Referințe”. În plus, aveți posibilitatea să solicitați de la producător o actualizare de program sau o versiune mai recentă a programului, în cazul în care acestea nu sunt disponibile pe site-ul Web al producătorului.

REFERINȚE

Pentru informații despre contactarea unui anumit producător software, faceți clic pe numărul de articol corespunzător din lista următoare pentru a vedea articolul din Baza de cunoștințe Microsoft:
65416 Informațiile de contact ale distribuitorilor hardware și software, A-K

60781 Informațiile de contact ale distribuitorilor hardware și software, L-P

60782 Informații de contact ale distribuitorilor hardware și software, Q-Z

Microsoft vă oferă informațiile de contact ale terților pentru a vă ajuta să găsiți asistență tehnică. Aceste informații de contact se pot schimba fără notificare prealabilă. Microsoft nu garantează acuratețea acestor informații de contact ale terților.

Produsele producătorilor ter?i prezentate în acest articol sunt fabricate de companii independente de Microsoft. Microsoft nu garantează în niciun fel, implicit sau în alt mod, func?ionarea sau fiabilitatea acestor produse.

Proprietă?i

ID articol: 947309 - Ultima examinare: 28 aprilie 2010 - Revizie: 3.4
SE APLICĂ LA:
  • Microsoft Windows XP Service Pack 3
  • Service Pack 3 for Windows Embedded for Point of Service and Windows Fundamentals for Legacy PCs
Cuvinte cheie: 
kbexpertisebeginner kbresolve kbinfo kbtshoot kbfix KB947309

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com