MS09-043: Az Office 2003 webösszetevőkhöz és az Office XP webösszetevőkhöz kiadott biztonsági frissítés: 2009. augusztus 11.

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 947319 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Figyelem
A Microsoft azért adta ki újra ezt a frissítést, hogy megoldja azt a problémát, amely miatt a frissítés korábbi verzióját nem lehetett telepíteni, ha az Access 2003 futásidejű verziója telepítve volt a számítógépen, és a frissítés telepítése nem csendes módban történt. Ha a frissítés korábbi verziója csendes módban lett telepítve, a telepítés sikeresen befejeződött. A jövőbeli frissítések esetében ugyanakkor előfordulhatott, hogy a telepítés meghiúsult.

Ha a fenti problémák bármelyike előfordult, célszerű telepíteni a frissítés újból kiadott változatát. Ha nem használja az Access 2003 futásidejű verzióját, vagy ha sikeresen telepítette a frissítés korábbi verzióját, és nem tapasztal problémákat a későbbi frissítések telepítése során, akkor nem szükséges telepíteni az újra kiadott frissítést.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETÉS

A Microsoft közzétette az MS09-043 jelű biztonsági közleményt. A biztonsági közlemény teljes szövege a Microsoft alábbi webhelyein tekinthető meg:

Támogatás és segítségnyújtás a biztonsági frissítéshez

Az otthoni felhasználók az Amerikai Egyesült Államokban, illetve Kanadában díjmentes telefonos támogatást kaphatnak az 1-866-PCSAFETY számon, illetve más országokban a Microsoft helyi képviseletétől. A biztonsági frissítésekhez támogatást nyújtó helyi Microsoft-képviseletek elérhetőségéről a Microsoft alábbi nemzetközi támogatási webhelyén tájékozódhat:
http://support.microsoft.com/common/international.aspx?rdpath=4
Az észak-amerikai ügyfelek a Microsoft alábbi webhelyén továbbá ingyenes e-mailes vagy korlátlan egyedi, csevegőprogramon keresztüli támogatást is kaphatnak:
http://support.microsoft.com/oas/default.aspx?&prid=7552
A vállalati ügyfelek a biztonsági frissítésekhez saját tanácsadóiktól kaphatnak támogatást.

További információk a biztonsági frissítésről

Ismert problémák

 • A biztonsági frissítés frissíti az Office webösszetevők (OWC) elsődleges együttműködési szerelvényt, hogy az új vezérlőazonosítót használjon. Ha egy megoldásban használja az elsődleges együttműködési szerelvényt, telepítenie kell ezt a frissítést, majd újraépítenie a megoldást, hogy az az új elsődleges együttműködési szerelvényt és vezérlőazonosítót használja.
 • Ha olyan számítógépet frissített a 2007-es Microsoft Office rendszerre, amelyen telepítve volt a Microsoft FrontPage 2002 vagy a Microsoft Office FrontPage 2003 alkalmazás, és nem távolította el azt, a FrontPage továbbra is telepítve van. Mivel a FrontPage alkalmazás tartalmazza az OWC összetevőt, előfordulhat, hogy az az ily módon telepített számítógépen továbbra is megtalálható, és így érinti a frissítés.

  A telepített termékeket Windows XP rendszerben a Programok telepítése és törlése, Windows Vista vagy Windows 7 rendszerben pedig a Programok és szolgáltatások segédprogrammal ellenőrizheti. Előfordulhat, hogy az Office webösszetevők nem jelennek meg a telepített elemek listájában, ha azonban a FrontPage szerepel a listában, akkor valószínűleg az Office webösszetevők is telepítve vannak, és szükség lehet erre a frissítésre.

A biztonsági frissítés telepítésének előfeltételei

A biztonsági frissítés a Microsoft Office 2003 Service Pack 3 kiadása után jelent meg. A frissítés telepítéséhez a számítógépen telepítve kell lennie a Microsoft Office 2003 Service Pack 3 szervizcsomagnak.

A szervizcsomag beszerzéséről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
870924 Az Office 2003 programcsomag legújabb szervizcsomagjának beszerzése

FÁJLINFORMÁCIÓK

A biztonsági frissítés angol nyelvű (egyesült államokbeli) változata a következő táblázatban található fájlattribútumokkal (vagy újabbakkal) rendelkezik. A fájlok dátuma és időpontja egyezményes világidő (UTC) szerint van megadva. A fájlinformációk megtekintése során a dátumok és időpontok helyi időre konvertálódnak. A helyi idő és az egyezményes világidő közötti különbségről a Vezérlőpultról elérhető Dátum és idő párbeszédpanel Időzóna lapján tájékozódhat.

Office XP webösszetevők

A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
File nameFile versionFile sizeDateTime
Owc10.dll10.0.6854.07,255,87218-May-200908:28

Office 2003 webösszetevők

A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
File nameFile versionFile sizeDateTime
Atp.dll11.0.8164.0148,31219-Apr-200720:55
Owc11.dll11.0.8304.08,058,19225-Mar-200900:47
Owc11pia.dll11.0.8305.0477,05629-Mar-200918:46

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 947319 - Utolsó ellenőrzés: 2009. december 3. - Verziószám: 3.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Office 2003 Web Components
 • Microsoft Office XP Web Components
 • Microsoft Office Basic Edition 2003
 • Microsoft Office Professional Edition 2003
 • Microsoft Office Small Business Edition 2003
 • Microsoft Office Standard Edition 2003
 • Microsoft Office Student and Teacher Edition 2003
 • Microsoft Office Access 2003
 • Microsoft Office Excel 2003
 • Microsoft Office FrontPage 2003
 • Microsoft Office PowerPoint 2003
 • Microsoft Office Project Professional, 2003
 • Microsoft Office Project Standard 2003
 • Microsoft Office Word 2003
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix kbsecvulnerability kbsecurity kbsecbulletin atdownload kbexpertiseinter kbexpertisebeginner kbsurveynew KB947319
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com