MS09-043: Beschrijving van de beveiligingsupdate voor Office XP Web Components in Office XP van 11 augustus 2009

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 947320 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Inleiding

Microsoft heeft beveiligingsbulletin MS09-043 uitgebracht. Als u het volledige beveiligingsbulletin wilt weergeven, gaat u naar een van de volgende Microsoft-websites:

Hulp en ondersteuning voor deze beveiligingsupdate

Thuisgebruikers hebben toegang tot gratis ondersteuning via de dichtstbijzijnde Microsoft-vestiging. Bezoek de volgende internationale Microsoft-ondersteuningswebsite voor meer informatie over hoe u contact kunt opnemen met de dichtstbijzijnde Microsoft-vestiging voor ondersteuningsvragen naar aanleiding van beveiligingsupdates:
http://support.microsoft.com/common/international.aspx?rdpath=4
Klanten in Noord-Amerika kunnen ook onmiddellijk toegang krijgen tot onbeperkte gratis e-mailondersteuning of onbeperkte individuele chatondersteuning vanaf de volgende website van Microsoft:
http://support.microsoft.com/oas/default.aspx?&prid=7552
Voor zakelijke klanten is ondersteuning voor beveiligingsupdates beschikbaar via de gebruikelijke kanalen voor ondersteuning.

Meer informatie over deze beveiligingsupdate

Bekende problemen met deze beveiligingsupdate

 • Nadat u deze beveiligingsupdate hebt toegepast, moet u mogelijk de voorwaarden in de gebruiksrechtovereenkomst voor Microsoft-software accepteren wanneer u een Microsoft Office XP-programma start. Als u de voorwaarden in de gebruiksrechtovereenkomst voor Microsoft-software niet accepteert, wordt het Office XP-programma mogelijk niet gestart.
 • FrontPage is mogelijk nog geïnstalleerd als u de toepassing niet hebt verwijderd op het moment dat u een computer met Microsoft FrontPage 2002 of Microsoft Office FrontPage 2003 hebt bijgewerkt naar 2007 Microsoft Office system. FrontPage omvat Office Web Components. Het kan dus zijn dat Office Web Components nog steeds is geïnstalleerd op een computer die u op deze wijze hebt bijgewerkt. Dit houdt tevens in dat de beveiligingsupdate moet worden toegepast.

  U kunt via het item Software in Windows XP en het item Programma's en onderdelen in Windows Vista en Windows 7 controleren welke producten zijn geïnstalleerd. Het kan zijn dat Office Web Components niet bij de geïnstalleerde producten wordt vermeld. Wanneer FrontPage echter wel wordt weergegeven, kan het zijn dat Office Web Components toch is geïnstalleerd. Dit houdt tevens in dat de beveiligingsupdate moet worden toegepast.

Voorwaarden voor het installeren van deze beveiligingsupdate

Deze beveiligingsupdate is een beveiligingsupdate die is uitgebracht na Microsoft Office XP Service Pack 3. U kunt deze beveiligingsupdate alleen installeren als Microsoft Office XP Service Pack 3 is geïnstalleerd.

Klik voor meer informatie over het verkrijgen van dit servicepack op het volgende artikelnummer, zodat het desbetreffende Microsoft Knowledge Base-artikel wordt weergegeven:
307841 Het meest recente servicepack voor Office XP ophalen

Informatie over vervanging van beveiligingsupdates

Deze beveiligingsupdate vervangt de volgende beveiligingsupdate:
932031 MS08-017: Beschrijving van de beveiligingsupdate voor de Office XP Web Components van 11 maart 2008

Bestandsgegevens

De Engelse (VS) versie van deze beveiligingsupdate heeft de bestandskenmerken (of recentere bestandskenmerken) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in de UTC-notatie (Coordinated Universal Time). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Als u het verschil tussen UTC en lokale tijd wilt bepalen, gebruikt u het tabblad Tijdzone van het onderdeel Datum en tijd in het Configuratiescherm.
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
File nameFile versionFile sizeDateTime
Msowc.dll9.0.0.89773,045,24817-Jun-200920:07
Owc10.dll10.0.6854.07,255,87217-Jun-200920:10

Eigenschappen

Artikel ID: 947320 - Laatste beoordeling: dinsdag 18 augustus 2009 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Office XP Web Components
 • Microsoft Office XP Professional Edition
 • Microsoft Office XP Small Business Edition
 • Microsoft Office XP Standard Edition
 • Microsoft Office XP Standard Edition for Students and Teachers
 • Microsoft Office XP Developer Edition
 • Microsoft Project 2002 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbexpertisebeginner kbsurveynew kbsecvulnerability kbsecurity kbsecbulletin kbfix kbexpertiseinter kbbug atdownload KB947320

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com