Foutbericht bij het openen van een toegewezen DFS-map nadat de computer uit stand-by in Windows XP: '<drive letter="">: \ is niet toegankelijk '</drive>

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 947460 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Op een clientcomputer met Windows XP Service Pack 2 (SP2) of Service Pack 3 (SP3), treden de volgende symptomen na de computer komt uit stand-bymodus:
 • U probeert te openen van een toegewezen map DFS (Distributed File System). Wanneer u dit doet, wordt de volgende foutbericht:
  Station Letter: \ toegankelijk is.
 • Als u de eigenschappen van het toegewezen station DFS opent, ziet u de statusOff linedie wordt weergegeven deAlgemeentabblad. Wanneer u klikt opStatus controlerenin deDFStabblad active DFS-doel kan weergevenOnbereikbaarin deStatuskolom van deReferentielijst.
 • DeOff line bestandenhet venster worden weergegeven zoOff linein deStatuskolom, enNiet opnieuw verbinding makenin deInformatiekolom.
 • Bij een opdrachtprompt uitvoeren de volgende opdracht:
  \\DFS-Referral-server.domain-name.com\DFSroot starten
  Vervolgens ziet u een foutvenster de volgende fout bevat:
  \\DFS-Referral-Server.Domain-Name.com\DFSroot
  Het netwerkpad niet vinden.
 • Bij een opdrachtprompt uitvoeren de volgende opdracht:
  net view \\DFS-Referral-server.domain-name.com
  Vervolgens wordt het volgende foutbericht weergegeven:
  De server is niet geconfigureerd voor transacties.
  Meer help is beschikbaar door NET HELPMSG 2141.

Oplossing

Informatie over hotfixes

EEN ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld alleen het probleem te verhelpen die in dit artikel wordt beschreven. Deze toepassen de hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet. Deze hotfix wellicht extra worden getest. Dus als u geen ernstige problemen ondervindt Dit probleem is het raadzaam te wachten voor de volgende software-update Deze hotfix bevat.

Als de hotfix er downloaden is een sectie 'Hotfix downloaden beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, kunt u contact opnemen met Microsoft Customer Service en de hotfix-ondersteuning.

OpmerkingAls u nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist zijn, u moet mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix. Voor een volledige lijst met Microsoft Customer Service en Telefoonnummers of een afzonderlijk serviceverzoek maken, gaat u naar de volgende Microsoft-website:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingHet formulier 'Hotfix download beschikbaar' weergegeven voor talen de hotfix beschikbaar is. Als u uw taal niet ziet, is het omdat een hotfix is beschikbaar voor die taal.

Vereisten

Voor deze hotfix moet Windows XP Service Pack 2, of Windows XP Service Pack 3 op de computer geïnstalleerd.

Opnieuw opstarten

U moet de computer opnieuw opstarten nadat u deze hotfix.

Vervanging van hotfixes

Deze hotfix vervangt andere eerder vrijgegeven hotfixes.

Registergegevens

Versie 3 van de hotfix KB947460 introduceert een nieuwe registersleutel inschakelen en uitschakelen van de correctie.

Nadat u deze hotfix installeert, wordt de volgende registeritem aan het register toegevoegd:

Locatie:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\MRxSmb\Parameters

Naam: CscDfsDriveCompat
Type: DWORD
Waarde: 1

Als de waarde 1 is, wordt het nieuwe gedrag van deze hotfix (off line bestanden met DFS-toewijzing compatibiliteit station) ingeschakeld. Als de waarde 0 is of als dit item is verwijderd, wordt het nieuwe gedrag van deze hotfix is uitgeschakeld.

Notities
 • Alleen versie 3 van KB947460 stelt de waarde 1 (ingeschakeld) wanneer de hotfix is geïnstalleerd. Deze sleutel versies 1 en 2 niet gebruiken.
 • De standaardwaarde voor CscDfsDriveCompat is 1 (TRUE) nadat de hotfix is geïnstalleerd. Als u deze waarde instelt op 0 (FALSE), worden de gewijzigde werking van deze hotfix is uitgeschakeld.
 • Als u een hoger QFE binaire voor Mrxsmb.sys installeert (bijvoorbeeld KB978251, "MS10-006: beveiligingsproblemen in SMB-client kunnen uitvoering van externe code ') zonder voorafgaande uitdrukkelijke installatie van KB947460 de CscDfsDriveCompat registersleutel niet bestaat. Het resultaat is hetzelfde gedrag als CscDfsDriveCompat instellen op nul (0).
 • Als u de KB947460 verwijdert, wordt CscDfsDriveCompat verwijderd.

Bestandsgegevens

De Engelse versie van deze hotfix heeft de bestandskenmerken (of recentere bestandskenmerken) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in Coordinated Universal Time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt u deTijdzonetabblad in deDatum en tijditem in het Configuratiescherm.

Windows XP Service Pack 2

Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestand grootteDatumTijdPlatformSP-vereiste
Cscdll.dll5.1.2600.3497102,40020 Dec 200821: 26x 86SP2
Mrxsmb.sys5.1.2600.3497456,70419 Dec 200811: 01x 86SP2

Windows XP Service Pack 3

Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestand grootteDatumTijdPlatformSP-vereiste
Cscdll.dll5.1.2600.5731102,40020 Dec 200821: 39x 86SP3
Mrxsmb.sys5.1.2600.5731456,70419 Dec 200814: 15x 86SP3

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld is in de sectie 'Van toepassing op'.

Meer informatie

Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie:
824684Beschrijving van de standaardterminologie die wordt gebruikt om te beschrijven Microsoft software-updates
Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 947460 - Laatste beoordeling: zaterdag 19 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows XP Service Pack 3 op de volgende platformen
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Service Pack 2 op de volgende platformen
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
Trefwoorden: 
kbautohotfix kbqfe kbexpertiseinter kbtshoot kbmt KB947460 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:947460

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com