Μήνυμα λάθους κατά την προσπάθειά σας να επισκεφθείτε την τοποθεσία Windows Update στο Web: "0x8ddd0007 πρέπει να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση ενός προγράμματος ή ενημερωμένες εκδόσεις"

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 948065 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
ΣημαντικόΑυτό το άρθρο περιέχει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο τροποποίησης του μητρώου. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας του μητρώου πριν να το τροποποιήσετε. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τους τρόπους επαναφοράς του μητρώου εάν παρουσιαστεί κάποιο ζήτημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, τον τρόπο επαναφοράς και τροποποίησης του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
322756Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων και επαναφοράς μητρώου στα Windows XP και Windows Vista
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Όταν προσπαθείτε να επισκεφθείτε την τοποθεσία Windows Update στο Web, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
0x8ddd0007 πρέπει να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση ενός προγράμματος ή ενημερώσεις. Δεν είναι δυνατή η προβολή ή η λήψη άλλων ενημερωμένων εκδόσεων από την τοποθεσία πριν από την επανεκκίνηση.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται εξαιτίας μια εσφαλμένη τιμή σε μια καταχώρηση μητρώου.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

ΠΡΟΣΟΧΗΕνδέχεται να προκύψουν σοβαρά ζητήματα σε περίπτωση λανθασμένης τροποποίησης του μητρώου με χρήση του Επεξεργαστή Μητρώου (Registry Editor) ή άλλης μεθόδου. Λόγω αυτών των προβλημάτων, ενδέχεται να χρειαστεί εκ νέου εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος. Η Microsoft δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι τα προβλήματα αυτά είναι δυνατό να επιλυθούν. Τροποποιήστε το μητρώο με δική σας ευθύνη.

Για την επίλυση αυτού του ζητήματος, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση 1

Ξεκινήστε πάλι τον υπολογιστή. Στη συνέχεια, προσπαθήστε ξανά να επισκεφθείτε την τοποθεσία Windows Update στο Web.

Ανάλυση 2

Διαγράψτε την καταχώρηση μητρώου RebootRequired. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα: (Use the tools in the Windows Recovery Environment to repair Windows Vista. To do this, follow these steps:):
  1. Κάντε κλικStartΚάντε κλικΕκτέλεσηTYPERegedit, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOk.
  2. Εντοπίστε το παρακάτω δευτερεύον κλειδί μητρώου:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\WindowsUpdate\AutoUpdate
  3. Κάντε δεξιό κλικ στοRebootRequiredη καταχώρηση μητρώου, κάντε κλικ στο κουμπίDelete, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOkΓια να επιβεβαιώσετε.
  4. Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή και, στη συνέχεια, προσπαθήστε ξανά να επισκεφθείτε την τοποθεσία Windows Update στο Web.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 948065 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 2
  • Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 1
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbtshoot kbexpertiseinter kbregistry kbprb kbmt KB948065 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:948065

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com