Το Outlook ενδέχεται να σταματήσει να ανταποκρίνεται κατά την έξοδο από το Outlook, μεταβείτε χωρίς σύνδεση με το πρόγραμμα-πελάτη Microsoft Dynamics CRM 4.0 για Outlook ή συνδεθείτε με τον υπολογιστή-πελάτη Microsoft Dynamics CRM 4.0 για Outlook

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 948121 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εάν ορίσετε το Microsoft Dynamics CRM 4.0 για να προωθήσετε αυτόματα κάθε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Microsoft Dynamics CRM 4.0, το Microsoft Office Outlook ενδέχεται να σταματήσει να ανταποκρίνεται όταν εκτελείτε μία από τις ακόλουθες εργασίες:
  • Κλείστε το Outlook.
  • Αποσυνδεθείτε με το πρόγραμμα-πελάτη Microsoft Dynamics CRM 4.0 για Microsoft Office Outlook.
  • Σύνδεση μεταβαίνετε στον υπολογιστή-πελάτη Microsoft Dynamics CRM 4.0 για το Outlook.
Επιπλέον, ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους, εάν κάνετε επανεκκίνηση του Outlook:
Το αρχείο δεδομένων γραμματοκιβωτίου"Όνομα χρήστη (User name)"δεν έκλεισε σωστά.
Επομένως, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε χαμηλές επιδόσεις, επειδή το Outlook εκτελεί έναν έλεγχο αυτόματης. Όταν εντοπιστεί κάποιο πρόβλημα, το Outlook διορθώνει το πρόβλημα ή Outlook απομονώνει το πρόβλημα. Στη συνέχεια, Outlook εκτελείται με επιτυχία. Ωστόσο, ορισμένα πρόσθετα και ορισμένες επεκτάσεις είναι απενεργοποιημένα.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Αυτό το ζήτημα διορθώνεται με την πιο πρόσφατη αθροιστική συλλογή ενημερωμένων για το Microsoft Dynamics CRM 4.0. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
949256Ενημερωμένες εκδόσεις του Microsoft Dynamics CRM 4.0 και τις επείγουσες επιδιορθώσεις

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ορολογία ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού, κάντε κλικ στο παρακάτω αριθμούς άρθρων για να προβάλετε τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
824684Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται για την περιγραφή ενημερώσεων λογισμικού της Microsoft
887283Προδιαγραφές ονομάτων πακέτου επειγουσών επιδιορθώσεων και ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού του Microsoft Business Solutions CRM

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 948121 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 25 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Dynamics CRM 4.0
  • Microsoft CRM client for Microsoft Office Outlook στις ακόλουθες πλατφόρμες
    • Microsoft Dynamics CRM 4.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbautohotfix kbmbsemail kbmbsmigrate kbqfe kbHotfixServer kbmt KB948121 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:948121

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com